איתמר דוננפלד- יו"ר האגודה החדש

• פותח הנושא rc23
  • פורסם בתאריך

rc23

New member
הבחירות היום!!!

הילה הצבעתי לך כי מגיע לך להיות שם עזרת פה להרבה אנשים אז מגיע לך תודה. וגם לך צביקה!!

NirHalfon

New member
איתמר דוננפלד- יו"ר האגודה החדש

תא טוהר- תקווה-לביא- הדור הבא , בראשות איתמר דוננפלד, הילה סובול ואסי עובדיה, נבחר להיות בראשות אגודת הסטודנטים עם 2022 קולות , ובהפרש של 808 מתא עוצמה-מעוף. נציגי החוג המשולב במועצת האגודה הם- צביקה שטרן גידי שון יהונתן דקל

sobolina

New member
אני לא מאמינה - הקדמת אותי ../images/Emo6.gif

חבר'ה - פה זה המקום להדגיש כי אלו הם הבחירות הראשונות בתולדות בר אילן שכל החוג המשולב היה מעורב בבחירות
החוג המשולב על כל מסלוליו בא להצביע -ואכן הכריע את כף המאזניים. 409 מצביעים,מתוכם 324 אך ורק לראשות,734 למועצה וכו' - אין ספק כי אנו חוג חזק והוכחנו לכולם כי עם העשייה והצע שלנו - אי אפשר להתווכח. פה זה המקום שאני מודה אישית לכל אחד ואחת מכם שבאו להצביע,בין אם לתא המנצח,ובין אם לתא המפסיד - משום שאחוז ההצבעה היה מרשים,במיוחד ליום רביעי. תודה לכולם על שתמכו בי ובאיתמר לראשות האגודנ מטעם החוג,ולצביקה,יונתן וגידי למועצה. אנו חייבים לכם הכל
רבה לכולם, היום הוכחתם לי ש 4 שנים של עשייה לא ירדו לשווא,והמושג הכרת הטוב אכן קיים בעולם - ובגדול
אלפי תודות לכולם, אוהבת ומעריכה מאוד - הילה סובול מנהלת האתר הלא רשמי וסיו"ר האגודה הבאה (ודגש על הבאה - כי אני הבחורה היחידה שנבחרה לסגן בבר אילן בשנים האחרונות
).

itai136

New member
מזל טוב ובהצלחה!

שיהיה בהצלחה לכל חברי המועצה החדשים (ובהצלחה לאלו הפורשים ;) ) ולבעלי התפקידים החדשים. מי שהפסיד את הנקניקיות והקרטיבים, יכול להנות מהתמונות באתר:

הילה סובול וניר חלפון יחד,המשיח כאן

מי יתן וישכון שלום בבית החדש של האגודה... עכשיו שהילה וניר באותו צד נשאר רק לעשות סולחא עם הערבים וימות המשיח יגיעו

אורי-

New member
סוף סוף.... בשעה טובה ומוצלחת

יהיה קצת שקט בקמפוס. סה"כ מערכת בחירות באוניברסיטה, אבל כמות הזבל (גם פלאיירים ושלטים, וגם זבל מילולי) בהחלט כמה וכמה רמות מעל הביצה בה אנחנו מתפלשים. הכי טוב - להביט מהצד משועשעים.

../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif לחברי האגודה הנבחרים

אני כבר לא אהיה פה שנה הבאה לצערי אבל אני שמחה לשמוע שתמשיכו לתת את הטוב ביותר כמו בשנה הזאת ומאחלת לכם רק הצלחה ואושר... נ.ב. צביקה תודה שויתרת לי בתור (לא שזה עזר
).. בהצלחה!

אין בעד מה../images/Emo6.gif

וגם אם את לא פה שנה הבאה, את מוזמנת לקפוץ לבקר לפעמים
וכמובן לא לשכוח להביא גם את דביר.

אני אבוא בע"ה...

אולי גם בעוד שנתיים כסטודנטית בע"ה לתואר שני.. ודביר? אולי אני אשלח אותו בדרך לדוקטורט לא?

ziviki g

New member
הילה סובול וצביקה - רק אל תשכחו!!!!

הצבעתי לכם אתמול , ואין מאושרת ממני על כך שזכיתם. רק בבקשה , אל תשכחו אותנו שצריכים אותכם כאן , באתר ובכל הסיוע שקיבלנו עד היום. שלא ניפגע מכך שאנחנו חולקים אותכם עכשיו עם כולם. טוב? תודה.

sobolina

New member
להיפגע../images/Emo35.gif מה פתאום ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קחי בחשבון שאני במהלך השנתיים האחרונות הייתי חברת מועצה באגודה - האם אי פעם הרגישו חסך בזמינות שלי לחברי החוג מתוקף היותי חברת ציבור
אני לא חושבת
אנחנו יודעים מאין באנו - ולאן אנחנו הולכים
אנחנו לא שוכחים את הבית
הילה

למעלה