אפשר לחגוג את הכיף בכריסטמס וזו אינה התיוונות כפי שמלכלכים הימנים

גוטרמן3

Well-known member
לא מדובר בהתנצרות :ROFLMAO: כפי שצורחים הימנים אלא פשוט להנות מהקישוטים ומהאווירה השמחה
כמו שהנוצרים נהנים מחנוכה גם אנו יכולים להנות מאווירת החג

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא מדובר בהתנצרות :ROFLMAO: כפי שצורחים הימנים אלא פשוט להנות מהקישוטים ומהאווירה השמחה
אני מעולם לא ראיתי נוצרי שנהנה בחנוכה.
תגיד לי, האם הפטריארך המרוני של יפו מדליק נרות חנוכה? |פנים|
אתם תמיד היתכחשתם לדת אבותיכם, אבל כשנכנסתם לכנסיה זה היה בדחילו ורחימו כשאתם מכבדים מאד את המקום.
אלא כשמעמידים דוכן של הנחת תפילין ברחוב נחלת בנימין בתל אביב, אתם מניפים ידיים לשמים, מפלבלים בעיניים וזועקים חמאס.
לו הייתם טיפה אובייקטיבים עוד הייתי מבין, אבל אתם בפירוש לא.

שחר 676

Well-known member
ברור שהשמאלנים הם "המתייוונים המודרנים" - למישהו יש ספק בכך ?

התחלתם לחגוג את "ההלואין" / "ליל כל הקדושים" או במילים אחרות "ליל כל השמאלנים" :)

כאילו שחסרים חגים ביהדות שאתם מאמצים לעצמכם חגים של גויים |פנים|

אחחח , עולם הולך ונעלם....לא לחינם דבק בכם התואר "מתייוונים" ואתה יודע זאת היטב.

גוטרמן3

Well-known member

התחלתם לחגוג את "ההלואין" / "ליל כל הקדושים" או במילים אחרות "ליל כל השמאלנים" :)

אחחח , עולם הולך ונעלם....לא לחינם דבק בכם התואר "מתייוונים" ואתה יודע זאת היטב.
אנו נהנים מאוירת החג וגם אתה היית נוהג כמונו לולא היית חושש ממה יגידו הקרובים לך

שחר 676

Well-known member
אז מה אתה עושה בגנואה באווירת החג הנוצרי? :ROFLMAO: :ROFLMAO: אתה מתיוון מחופש ליהודי!:ROFLMAO:
ביקרת כבר בכנסיה ונישקת את עכוזו של הכומר?
אני תייר , אני נהנה לראות תרבויות אחרות אך אין בי תשוקה לחגוג חגים של דתות אחרות כמו כה רבים מן "הגויים לעתיד משבט השמאלנים".

גוטרמן3

Well-known member
אני תייר , אני נהנה לראות תרבויות אחרות אך אין בי תשוקה לחגוג חגים של דתות אחרות כמו כה רבים מן "הגויים לעתיד משבט השמאלנים".
ומה אתה רואה בתרבות האיטלקית? חרדים עם שטריימל או עצי אשוח אורות וזיקוקים? ואתה נהנה מכך כדבריך :ROFLMAO: אבל לטענתך אתה יהודי עאלאק:ROFLMAO:
עם יהודים כמוך מי צריך ערבים

שחר 676

Well-known member
ומה אתה רואה בתרבות האיטלקית? חרדים עם שטריימל או עצי אשוח אורות וזיקוקים? ואתה נהנה מכך כדבריך :ROFLMAO: אבל לטענתך אתה יהודי עאלאק:ROFLMAO:
עם יהודים כמוך מי צריך ערבים
בהזדמנות אנסה להסביר לך מה ההבדל.

גוטרמן3

Well-known member
אני מעולם לא ראיתי נוצרי שנהנה בחנוכה.
תגיד לי, האם הפטריארך המרוני של יפו מדליק נרות חנוכה? |פנים|
אתם תמיד היתכחשתם לדת אבותיכם, אבל כשנכנסתם לכנסיה זה היה בדחילו ורחימו כשאתם מכבדים מאד את המקום.
אלא כשמעמידים דוכן של הנחת תפילין ברחוב נחלת בנימין בתל אביב, אתם מניפים ידיים לשמים, מפלבלים בעיניים וזועקים חמאס.
לו הייתם טיפה אובייקטיבים עוד הייתי מבין, אבל אתם בפירוש לא.

קשקשן פנאט
לא טענתי שהם חוגגים את החג
קרא שוב את דברי לפני שאתה קופץ

שחר 676

Well-known member
קשקשן פנאט
לא טענתי שהם חוגגים את החג
קרא שוב את דברי לפני שאתה קופץ
אני אומר שחלק הולך וגדל מכם חוגג את החג הנוצרי הזה - וכל כך מדוע ?

מפני ששכחתם מאיפה באתם ולאן אתם הולכים.....שמאלנים , כרגיל.

הרצון הזה להיות "אוניברסליים" הפך אתכם לבלתי רלוונטים.

גוטרמן3

Well-known member
אני אומר שחלק הולך וגדל מכם חוגג את החג הנוצרי הזה - וכל כך מדוע ?

מפני ששכחתם מאיפה באתם ולאן אתם הולכים.....שמאלנים , כרגיל.

הרצון הזה להיות "אוניברסליים" הפך אתכם לבלתי רלוונטים.
בהחלט אנו אוניברסלים ואתם לא רלוונטים שחיים בימי הביניים

שחר 676

Well-known member
בדיוק עכשיו אני מטייל בגנואה האיטלקית מביט על בני עמך לעתיד :cool:

Harrington

Well-known member
מנהל

אפשר לחגוג את הכיף בכריסטמס וזו אינה התיוונות כפי שמלכלכים הימנים​

לחגוג את הכריסמס זאת אכן לא התיוונות, אלא התנצרות. דומה, אבל לא אותו דבר. הרוצים להתנצר שיבושם להם. מדינה חופשית, עולם חופשי, כל אחד צריך לעשות מה שנוח וטוב לו. ליהודים החג הזה לא שייך, מה לעשות.

גוטרמן3

Well-known member
לחגוג את הכריסמס זאת אכן לא התיוונות, אלא התנצרות. דומה, אבל לא אותו דבר. הרוצים להתנצר שיבושם להם. מדינה חופשית, עולם חופשי, כל אחד צריך לעשות מה שנוח וטוב לו. ליהודים החג הזה לא שייך, מה לעשות.
עליך להתנצל לפני שאגיב לך

למעלה