הרבה ספויילרים.. אבל אל תתנו להם להרוס לכם את ההנאה - הלוטוס הלבן

אבח"י

Well-known member
העליתי מאמר פרשני [לא מדעי, לא מחקרי - אין סיכוי] על הסדרה הלוטוס הלבן.
אני פותח קריאה נפרדת, כי אני חושש שבמעמקי השרשור - אף אחד לא ישים לב.
זו הפתיחה
האומנם רק סיפור של בגידות?

על פני השטח, כל הדמויות בוגדות זו בזו. מי כהתנהגות יומיומית טבעית, ומי בשיטת ז'אן ז'נה [ שתי הזונות האיטלקיות במלון. הבגידה המלאה ב"חנון" המערבי שחושב שכסף "יציל" את העולם.]

לענ"ד @דקל נור* תגיד שזו פלצנות, אבל אני בעד הרחבת הדעת מעבר לנרטיב עצמו.
הלוטוס הלבן, עונה 2

דקל נור*

Well-known member
טוב שהעלית בנפרד. בטלפון נייד זה כמעט בלתי אפשרי לאתר תגובה החל מיצירת העמוד שלישי והלאה אז אני, הרבה פעמים, מוותרת מראש. גם לא נוח לקרוא טקסטים ארוכים.
קראתי בהארץ בפעם הראשונה על הילד הממזר של קמרון. שמתי לב שלא בא לו לדבר עם ילדיו אבל חשבתי שזה סתם. גם לי לא בדיוק נוח לדבר עם ילדיי בעיתויים שונים 😏. זה דבר שחמק ממני בצפייה.

וגם לא זוכרת סצינה שקמרון אומר לחברו שהוא רוצה להיות מאהב שלו. נראה לי שזה נוסף מדמיונך הפורה 😏

קראתי את הניתוח שכתבת. לא בטוחה שאני מסכימה עם הכל.

עכשיו אני צריכה בדחיפות למצוא סדרה חדשה, כזו שגם בעלי יצפה בה בעניין, למען טיוב הנישואין שלנו.

דקל נור*

Well-known member
זהו זה בערוץ 11
טוב שלא הצעת לי את העונה החדשה של
"הלילה יענקלה לאן?"
לא אומרת שכל המערכונים שלהם לא טובים, אבל כל העטיפה צפויה ועתיקה. לא מבינה למה "כאן" לא מביאים פנים חדשות ועושים סאטירה יותר צעירה. קשה לי להחזיק מולם יותר משתי דקות.

אבח"י

Well-known member
טוב שהעלית בנפרד. בטלפון נייד זה כמעט בלתי אפשרי לאתר תגובה החל מיצירת העמוד שלישי והלאה אז אני, הרבה פעמים, מוותרת מראש. גם לא נוח לקרוא טקסטים ארוכים.
קראתי בהארץ בפעם הראשונה על הילד הממזר של קמרון. שמתי לב שלא בא לו לדבר עם ילדיו אבל חשבתי שזה סתם. גם לי לא בדיוק נוח לדבר עם ילדיי בעיתויים שונים 😏. זה דבר שחמק ממני בצפייה.

וגם לא זוכרת סצינה שקמרון אומר לחברו שהוא רוצה להיות מאהב שלו. נראה לי שזה נוסף מדמיונך הפורה 😏

קראתי את הניתוח שכתבת. לא בטוחה שאני מסכימה עם הכל.

עכשיו אני צריכה בדחיפות למצוא סדרה חדשה, כזו שגם בעלי יצפה בה בעניין, למען טיוב הנישואין שלנו.
ממש לא
בבוקר אחרי שהם משלחים את לוצ'י ומיה, איתן המום על המיטה. קמרון מגיע, נשכב על הצד על המיטה ליד, פניו אל איתן - ואלה הדברים שהוא אומר. איתן חוטף "שוק" וכאן יש "קאט". ודאי ששמת לב שקמרון לא מפסיק לנשק את איתן על הפה, שיש להם עבר משותף עם נשים במיטה, שהם מכירים זה את גופו של זה מצוין- שאלותיה של הרפר בארוחת בוקר/ערב.
ברור שאינך חייבת להסכים עם "הכל". זו פרשנות אישית נשענית על כמה וכמה פרשנויות אחרות שנכתבו סביבה. באותו 'הארץ', במוסף שבת האחרון, יש מדור שנקרא- למעלה-למטה//טוב רע. הלמעלה = איכות הלמטה = עממי. הטוב והרע. אז בצד שמאל, למטה = עממי ורע, הניתוחים הסוציולוגיים של הלוטוס הלבן - אי אפשר סתם ככה להנות?
אני מנסה לחשוב על סדרה שצפיתי בה או בת זוגי צפתה לאחרונה ו"טייבה" את חיי הנישואין שלנו.
מה עם סתם סרט פורנו?

אבח"י

Well-known member
@דקל נור* אחד המ"מים החזקים שיצאו מהסדרה.

למעלה