חברת הכנסת לשעבר אסנת מארק האשימה את התוכנית "ארץ נהדרת" והשמאל באופן כללי בגזענות מחליאה ולדעתי היא צודקת לחלוטין.

שחר 676

Well-known member
אסנת מארק הייתה אמורה להתמנות לתפקיד ניהולי , מנכ"לית משרד המדע כמדומני תחת השר אופיר אקוניס.

מדובר במשרת אמון והנוהג הוא שכל שר נכנס בוחר את יד ימינו עליו הוא סומך שיסייע לו לנהל ואין שום צורך בהשכלה או ידע בנושאים מדעיים בכל הקשור לתפקידי ניהול.

החונטה השמאלנית תקשורתית גזענית ירדה לחייה של הפרקליטה מהפריפריה בשל מוצאה המזרחי , עמדותיה הימניות ,מקום מגוריה הפריפריאלית ותמיכתה המובהקת בנתניהו.

הלעיגו והשפילו אותה בפריים טיים בטלויזיה והביאו אותה לפרישה.

אתמול היא התראיינה אצל איילה חסון ושפכה בבכי את מר ליבה וגרמה גם לאיילה חסון לבכות.

תראו , הרי כולכם יודעים ומכירים את המשפט הקבוע שלי שעליו אחזור שוב עבורכם :

"אין ולעולם לא יהיו גזענים או צבועים גדולים מן השמאלנים"

כל שצריך לעשות זה לראות כיצד מתגזענים "המשומדים לעתיד" בתפוז כלפי עדות המזרח בפורום זה ובפורומים מקבילים ואני יכול להבטיח לכם שהם בבואה מייצגת של האוכלוסיה הכללית מקרב מצביעי השמאל - אפילו השמאלנים ממוצא מזרחי מתגזענים על בני מוצאם |פנים| אבל זו כבר מחלה חשוכת מרפא ולא לחינם הם נחשבים לעלובים והבזויים ביותר מקרב השמאלנים.

להלן הראיון

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אסנת מארק הייתה אמורה להתמנות לתפקיד ניהולי , מנכ"לית משרד המדע כמדומני תחת השר אופיר אקוניס.

מדובר במשרת אמון והנוהג הוא שכל שר נכנס בוחר את יד ימינו עליו הוא סומך שיסייע לו לנהל ואין שום צורך בהשכלה או ידע בנושאים מדעיים בכל הקשור לתפקידי ניהול.

החונטה השמאלנית תקשורתית גזענית ירדה לחייה של הפרקליטה מהפריפריה בשל מוצאה המזרחי , עמדותיה הימניות ,מקום מגוריה הפריפריאלית ותמיכתה המובהקת בנתניהו.

אתמול היא התראיינה אצל איילה חסון ושפכה בבכי את מר ליבה וגרמה גם לאיילה חסון לבכות.

כל שצריך לעשות זה לראות כיצד מתגזענים "המשומדים לעתיד" בתפוז כלפי עדות המזרח בפורום זה ובפורומים מקבילים ואני יכול להבטיח לכם שהם בבואה מייצגת של האוכלוסיה הכללית מקרב מצביעי השמאל - אפילו השמאלנים ממוצא מזרחי מתגזענים על בני מוצאם |פנים| אבל זו כבר מחלה חשוכת מרפא ולא לחינם הם נחשבים לעלובים והבזויים ביותר מקרב השמאלנים.

להלן הראיון

תשמע, בוא נסתכל לרגע על השמאלנים בעין אובייקטיבית.
לקחו להם (מתחת לאף) את גבינת הפרמז'ן והקוויאר לכן הם כועסים.
ומי לקח להם?
המרוקנים והטריפוליטאים השחורים הבורים עמי הארצות הנבובים האלה.|חיוךרחב|
ובשל כך הם לא בוחלים בשום דבר ובשום עניין.
עכשיו הם לצורך העניין "נפלו" על אסנת מרק..
הם מתגזענים על המזרחיים, הם לא יתביישו לעשות לגזענים "הצגה נחמדה ומצחיקה" בתכנית "ארץ נהדרת".
תקשיב שחר יקירי,
אלו אנשים שאבות אבותיהם גזלו תינוקות תימנים מחיק אמם ואמרו לאם שהילד מת ושבאמצע הלילה הם קברו אותו.
כשהאמת היא שבשעת בוקר מוקדמת הם שלחו את התינוקות האלה לעשירי אמריקה תמורת תשלום כמובן.
עכשיו איך אפשר לשלוח לחו"ל תינוק ללא הוריו?
אלא אם כן ידה של הממשלה דאז במעל.

אז עכשיו צא ולמד איזה סוג של ילדים יצאו מהורים כאלה?
ואיזה סוג של אנשים יהיו בעתיד הילדים האלה. |פנים|

איציק5111

Well-known member

להלן הראיון

אבל לשמאל היו יו"ר מפלגה מעדות המזרח ולליכוד לא...

בכל מקרה אל תרחם עליה אל תהיה תמים,היא לא היתה מרחמת עליך ועל אף אזרח.

אין לה מה להציע מלבד תמיכה בביבי (חחחח כאילו שהוא צריך אותה), ועכשיו את השד העדתי

למעלה