כל הכבוד למגי טביבי, גם פייטרית וגם עם לב ענקי

סטילהוק1

Well-known member

היא רק התיישבה לאכול עם חברים במסעדה, אבל לא מישהי כמו המגישה של "עכשיו 14" תהיה אדישה מול לוחמי מג"ב. אז היא הלכה לשלם עליהם את החשבון

בשווי מאות שקלים: מגי טביבי שילמה את החשבון של לוחמים במסעדה​

היא הדבר היחיד שאני אוהב בערוץ 14 ורק בגללה לא רציתי שייסגר.

איציק5111

Well-known member

היא רק התיישבה לאכול עם חברים במסעדה, אבל לא מישהי כמו המגישה של "עכשיו 14" תהיה אדישה מול לוחמי מג"ב. אז היא הלכה לשלם עליהם את החשבון

מקסימה אבל יש שם הרבה טובים , ערוץ מצויין

Katomishh

Well-known member

אתה מעריץ אותה רק כי היא ביביסטית.
פעם שם המשפחה שלה היה קקולי,
אבל בגלל שהיא מעריצה את בן גביר וביבי החליפה לט'ביבי.

1668018016705.png 1668018057230.png

סטילהוק1

Well-known member
אתה מעריץ אותה רק כי היא ביביסטית.
פעם שם המשפחה שלה היה קקולי,
אבל בגלל שהיא מעריצה את בן גביר וביבי החליפה לט'ביבי.

צפה בקובץ המצורף 66980 צפה בקובץ המצורף 66981
קודם כל היא לא ביביסטית, היא אובייקטיבית, וכולם יכלו לראות את זה בראיון שלה אחד על אחד עם נתניהו לפני הבחירות, שהיא לא פחדה לשאול אותו את השאלות הקשות, עד כדי כך שהיו חברי ליכוד שקראו לפטר אותה מהערוץ על שהעיזה לשאול אותו כאלה שאלות. אם כבר אני מעריץ אותה בגלל סיבות אחרות הרבה יותר אמיתיות, כמו למשל שהיא פייטרית שלמרות היותה ספורטאית נוער אולימפית שהיתה לה אפשרות לשרת קל"ב, העדיפה להיכנס לכלא אם לא ישבצו אותה כלוחמת במשמר הגבול, מה שבסופו של דבר היא שובצה ואחרי שעברה קורס מכ"יות אף פיקדה על יחידת לוחמי מג"ב. כמו כן, אני מעריץ אותה עוד מימיה באח הגדול כשכבר אז היא הוכיחה כמה היא פייטרית כשהתנדבה לעמוד עם עיניים עצומות מול זורק הסכינים, מה שאפילו אף אחד מהבנים בעונה שלה לא התנדב לעשות, ולמרות שהודחה וחלק מהצופים עשו לה את המוות ואף איימו להרוג אותה, היא יצאה רק יותר מחוזקת והפכה ללוחמת באלימות ברשת ואף הרימה קמפיין שלם כנגד הבולינג והאלימות ברשת, ובנוסף הקימה חברת תכשיטים שהיא בעצמה עיצבה בשם MAG שהחזיקה מעמד יותר משנתיים, שבמהלכן היא התנדבה ותרמה רבות לעמותות שונות. ואלה רק חלק מהסיבות שבגללן אני מעריץ את מגי עוד הרבה לפני שהיא הפכה למגישת החדשות הראשית של ערוץ עכשיו 14 כשעוד שמו היה בכלל ערוץ 20.

SupermanZW

Well-known member

The Real Big Joe

Well-known member

אין כמו מתן בסתר... :cool:

Harrington

Well-known member
מנהל
אם הלכת עד "סביר להניח" אז מצופה ממך גם גם לנמק.
הגיון פשוט ונסיון של מקרים דומים. לא מכיר את טביבי מעבר למה שכתבתי, אך לא רואה אותה (לא רואה אף אדם) מרים טלפון לתקשורת לספר 'תשמעו למי תרמתי עכשיו וכמה'. לבעל המסעדה יש את האפשרות לעשות זאת. לחיילים/שוטרים עצמם כמובן יש את האפשרות וגם את הכיף לעשות זאת. בכל אלה 'אחשוד' הרבה לפני שאחשוב שהתורמת עצמה טרחה להוציא את הסיפור החוצה. במיוחד בתקופה בחייה בו אין לה כל צורך או אינטרס בכך (להבנתי לא משתתפת כעת באיזו תוכנית או מתמודדת במשהו שהפרסום הזה יכול לסייע לה בדרך כלשהי).

The Real Big Joe

Well-known member
הגיון פשוט ונסיון של מקרים דומים. לא מכיר את טביבי מעבר למה שכתבתי, אך לא רואה אותה (לא רואה אף אדם) מרים טלפון לתקשורת לספר 'תשמעו למי תרמתי עכשיו וכמה'. לבעל המסעדה יש את האפשרות לעשות זאת. לחיילים/שוטרים עצמם כמובן יש את האפשרות וגם את הכיף לעשות זאת. בכל אלה 'אחשוד' הרבה לפני שאחשוב שהתורמת עצמה טרחה להוציא את הסיפור החוצה. במיוחד בתקופה בחייה בו אין לה כל צורך או אינטרס בכך (להבנתי לא משתתפת כעת באיזו תוכנית או מתמודדת במשהו שהפרסום הזה יכול לסייע לה בדרך כלשהי).
מה שאמרת אינו מאשר ש"אין לה קשר לפאסום העניין". אתה טוען שזה אינו בטוח שהיא לא הוציאה הודעה לתקשורת. זה רחוק מ"סביר להניח".

ayb1

Well-known member

להערכתי הבלתי מבוססת על עובדות אלא על תחושה .
אתה תמים - הכל אורגן מראש כדי להאדיר אותה.
אחרת איך כל זה הגיע לידיעת התקשורת שלא הייתה שם ובכל זאת הצליחה לקבל את המידע כדי לדווח לנו

SupermanZW

Well-known member
אחרת איך כל זה הגיע לידיעת התקשורת שלא הייתה שם ובכל זאת הצליחה לקבל את המידע כדי לדווח לנו
שאלה טובה, אין לי מושג מה התשובה. בכל אופן, מגי קקולי-טביבי הוכיחה שהפרסים לא קמצנים.

מסקרן אותי גם איך נולדה בשם קקולי ומאין הגיע השם טביבי. היא פרסיה משני הצדדים, קקולי שם גרוזיני, טביבי שם עיראקי, איך?

ayb1

Well-known member
שאלה טובה, אין לי מושג מה התשובה. בכל אופן, מגי קקולי-טביבי הוכיחה שהפרסים לא קמצנים.

מסקרן אותי גם איך נולדה בשם קקולי ומאין הגיע השם טביבי. היא פרסיה משני הצדדים, קקולי שם גרוזיני, טביבי שם עיראקי, איך?
לא הייתי ממהר להגיע למסקנה שהיא נדיבה.
יש אפשרות המבוססת על תחושה - לטעמי הרבה יותר סבירה - שכל העניין יזום ומומן ע"י הערוץ בו היא משדרת במסגרת מסע לשינוי תדמית והגדלת הרייטינג או משהו דומה.

סטילהוק1

Well-known member

אבא שלה הביולוגי שם משפחתו קקולי, אבא שלה החורג שהתחתן עם אמא שלה בארץ אחרי שהתגרשה מאביה המכה ושתיהן נמלטו למקלט לנשים מוכות שם משפחתו זה טביבי.

סטילהוק1

Well-known member
שטיות ברסק, בעל המקום שזיהה אותה והחיילים עצמם פירסמו את זה, לא מגי. מגי בכלל מתנדבת ותורמת רבות לעמותות שונות. בזמן שניהלה את מותג התכשיטים שלה MAG שהיא בעצמה עיצבה אותם, הפרישה לפחות 10% מהרווחים לתרומה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אכן כל הכבוד לה. אבל לא פחות מעניין בסיפור זה שהם זיהו אותה, בעוד שהתשקורת הממוסדת מספרת לנו שכמות הצופים בערוץ 14 עומד על כ25 בשנה בערך :).

למעלה