The Real Big Joe
Well-known member
כתמיד, אתה עונה בהיפותזה שאתה ממציא, כדי שיהיה לך עם מה להתמודד. המציאות קשה לך.ברור, הרי אם היה מדובר במשהי משלכם, מכאלי או גלאון למשל הייתם משתוללים בזעם קדוש נגד השוטרים.
כתמיד, אתה עונה בהיפותזה שאתה ממציא, כדי שיהיה לך עם מה להתמודד. המציאות קשה לך.ברור, הרי אם היה מדובר במשהי משלכם, מכאלי או גלאון למשל הייתם משתוללים בזעם קדוש נגד השוטרים.
אין כמו לפנטז...לימור סון הר-מלך הגישה תלונה במח"ש: "השוטר תחב את רגלו לבין רגליה" - כיפה
חברת הכנסת לימור סון הר-מלך הגישה הלילה תלונה חמורה למח"ש, כנגד השוטרים שפגעו בגופה ובחסינותה הפרלמנטרית. בין השוטרים: שני קצינים בכירים שהיו בשטח | עו"ד ויזל מחוננו דורש: "יש להשעות את השוטרים מתפקידם"www.kipa.co.il
לא מאמיןלימור סון הר-מלך הגישה תלונה במח"ש: "השוטר תחב את רגלו לבין רגליה" - כיפה
חברת הכנסת לימור סון הר-מלך הגישה הלילה תלונה חמורה למח"ש, כנגד השוטרים שפגעו בגופה ובחסינותה הפרלמנטרית. בין השוטרים: שני קצינים בכירים שהיו בשטח | עו"ד ויזל מחוננו דורש: "יש להשעות את השוטרים מתפקידם"www.kipa.co.il
אם זה היה קורה לחכ"ית מהצד השני של המפה הפוליטית, כל ח"כית, שלא לדבר בכלל על ערבית, אז כל הצבועים פה היו מצדיקים את השוטרים ולא את הח"כית.את ימנית את מתנחלת,לכן לעולם לא יאמינו לך.
אם זה היה קורה לתמר זנדברג....אוהו ואוהו...
אז מסתבר שאתה עכשיו בצד של הצבועיםאם זה היה קורה לחכ"ית מהצד השני של המפה הפוליטית, כל ח"כית, שלא לדבר בכלל על ערבית, אז כל הצבועים פה היו מצדיקים את השוטרים ולא את הח"כית.
צבוע כמוך מרגיש טוב רק אם הוא יכול להפוך את כולם לצבועים.אז מסתבר שאתה עכשיו בצד של הצבועים
אני נגד הצביעות מכל צד, לא משנה ימין או שמאל. בניגוד אליך שאתה רק נגד צביעות מצד אחד ספציפי ולא מסתכל כלל על הצביעות מהצד השני.אז מסתבר שאתה עכשיו בצד של הצבועים
אני נטרלי ושונא את 2 הצדדים באותה מידה.אם זה היה קורה לחכ"ית מהצד השני של המפה הפוליטית, כל ח"כית, שלא לדבר בכלל על ערבית, אז כל הצבועים פה היו מצדיקים את השוטרים ולא את הח"כית.
ומה עם היא נהנתה ?אני נטרלי ושונא את 2 הצדדים באותה מידה.
אני קובע שיש לחקור את השוטרים ואני לא חושב שהיא משקרת.
ושום אישה יהודיה לא תוטרד
עם כותבים עם אומה עם היא נהנתה ?
עם כותבים עם א
לימודי הליבה שלך לא היו משהו...
זו פרקטיקה שמאלנית מקובלת, כשנכנסים למבוכה על מעשים או דיבורים שלא יעשו מגסים להגחיך או להטריל את הדיון כדי לטשטש.
אם זה מה שעושה לך את היום.....דיינו.
לפי התגובה שלך אני מאמין שיש אפשרות שהיא נהנתה...נכון ?
סילמן טענה שהותקפה פיזית על ידי בריון, היא לא הזכירה הטרדה מינית.אגב,החלאות שמיבבות היום עשו לסילמן רצח אופי כשטענה שהותקה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.