מעז יצא מתוק

המוזיקה גשר לשלום.
השלום נכס יקר, רצוי לשמור עליו.

קובי פרץ וחנן יובל שרו יחד. השר דודי אמסלם הצטרף בספונטניות לבמה​

אחרי הסערה סביב ביטול הופעת חנן יובל בכנסת, התארח המוזיקאי הוותיק בהופעת קובי פרץ. השניים ביצעו את השירים "שהשמש תעבור עליי" ו"כמה אהבה". באופן מפתיע, השר אמסלם, ש"שידך" בין השניים, הגיע לצפות בהם ואף עלה בהפתעה לשיר איתם.

XמX של Wון

Well-known member
המוזיקה גשר לשלום.

אחרי הסערה סביב ביטול הופעת חנן יובל בכנסת, התארח המוזיקאי הוותיק בהופעת קובי פרץ. השניים ביצעו את השירים "שהשמש תעבור עליי" ו"כמה אהבה". באופן מפתיע, השר אמסלם, ש"שידך" בין השניים, הגיע לצפות בהם ואף עלה בהפתעה לשיר איתם.
אמסלם
מבייש את הכנסת עם אכלו לי שתו לי.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא חברמן, יפה שעלה והצטרף לשיר,
זה לא ברור מאליו.
ברור. אבל יריבי המחנה הלאומי יתקפו אותו על כל מעשה או אמירה. זה עניין מובנה :). הבעיה בכך שההתקפות האלו הפכו כבר מזמן לאוטומטיות לחלוטין, היא שלא ניתן לקחת אותן יותר ברצינות. גם אם במקרה נקודתי כזה או אחר התקפה תתברר כעניינית, מאחר וברוב המקרים זה לא המצב או בכל אופן בחלקם (אני עדין ;-)), פשוט אי-אפשר להתייחס לזה כאל חלק ממכלול לא רציני פר הגדרה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
המוזיקה גשר לשלום.

אחרי הסערה סביב ביטול הופעת חנן יובל בכנסת, התארח המוזיקאי הוותיק בהופעת קובי פרץ. השניים ביצעו את השירים "שהשמש תעבור עליי" ו"כמה אהבה". באופן מפתיע, השר אמסלם, ש"שידך" בין השניים, הגיע לצפות בהם ואף עלה בהפתעה לשיר איתם.​
חנן מאושר, שלח מסר לאמסלם בזכותך מכרתי את כל הכרטיסים.

אפרת10512

Well-known member
המוזיקה גשר לשלום.

דוד אמסלם-שיבשל, שישיר, שיתארח ויארח רק שייצא מחיינו עם האלימות הבוטה ומלאת השנאה שלו לאחר.

למעלה