שף קונדיטור דודו אוטמזגין

שף קונדיטור דודו אוטמזגין

דודו אוטמזגין, הוא שף קונדיטור מצליח ומוערך בכל הארץ אשר התחיל בצפון. בשנת 1998 פתח אוטמזגין בקריית מוצקין את הקונדיטוריה הראשונה שלו שנקראת על שמו. אחרי כמה שנים פתח קונדיטוריה בכרמל. ב- 2006 פתח בקריית אתא, ב- 2007 בנהרייה, וב- 2008 פתח בטבעון, כפר סבא וגן העיר ת"א (בת"א פתח בינואר 2008) ועוד ידו נטויה... רק הקונדיטוריה בגן העיר בת"א המשולבת עם בית קפה. אוטמזגין למד בפריז, הונגריה, בלגיה, קנדה וגרמניה ואחת לכמה חודשים נוסע לחו"ל, שם הוא רואה ולומד על החידושים בעולם המאפים. אוטמזגין לא מפסיק לחדש ולהפתיע - במוחו היצירתי ובידיו המיומנות, הוא משלב את החידושים בעולם, יחד עם מסורות מנצחות, ליצירת מאפים חדשים ומפתיעים בטעמים מיוחדים ובאיכות ברמה הגבוהה ביותר. דודו הוא לא רק שף מצליח, אלא גם פועל בזמנו הפנוי למען הקהילה. הוא מכהן כחבר במועצת העיר בקריית מוצקין. שם משמש כיו"ר תרבות נוער וספורט ונמצא גם במחלקת החינוך של העיר. בשנת 2005 ניצח דודו בתחרות עוגות שמרים וזכה בתואר "אלוף עוגות השמרים של ישראל". הקונדיטוריה בק. מוצקין היא קונדיטוריית האם ולמרות שיש לו קונדיטוריות נוספות הוא ממשיך לנצח על הכנת המאפים בק. מוצקים ומשם שולח מדי בוקר את המאפים לשאר הקונדיטוריות ברשת. רק לאחר 10 שנים של הצלחה בצפון דוד פתח את הקונדיטוריה בתל אביב. כשפנו אל דודו בתחילה בהצעה לפתוח קונדיטוריה בתל אביב הוא סירב. הסיבה לסירוב טמונה בכך שהקפדתו על איכות חומרי הגלם, העיצוב והאריזה היא ברמה הגבוהה ביותר. והוא חשש שפתיחת קונדיטוריה בת"א תוביל לחוסר שליטה בתוצרת ולאי שמירה על איכות המוצרים. רק לאחר עשרות ניסיונות והקפדה מדויקת על הלוגיסטיקה התרצה אוטמזגין ופתח את הקונדיטוריה פטיסרי בגן העיר. הקונדיטוריה בת"א כוללת גם רחבה חיצונית. היא מעוצבת באופן מרהיב בגוני אץ חום כהה היוצר במקום אווירה נינוחה בלב ת"א העמוסה. בבית הקפה בתל אביב אפשר לשתות קפה אורגני, לאכול קישים וסלטים וכמובן להגיע מהר לחלק העיקר והדומיננטי שהוא הקינוח – מגוון העוגות המאלפות של דודו אוטמזגין. הקונדיטוריה בתל אביב הינה היחידה המשולבת עם בית קפה. היא נמצאת בגן העיר, בקומת המזרקה ומושכת הרבה לקוחות קבועים שהתאהבו במאפים של דודו אוטמזגין. הקונדיטוריות של דודו אוטמזגין מציעות 400 סוגים של עוגות ועוגיות מסוגים שונים. עוגות שמרים רבות (שוקולד, גבינה, פרג, אגוזים, שוקולד בלגי), עוגות גבינה (גבינה עם לימון, גבינה על בסיס בראוניז ועוד), עוגות מוס עגולות – טריקולד, קרם מיניון ואחרות. עוגות מוס בפסים פאי - פאי פירות, אי פקאן, פאי פרג, פאי תפוחים. סופלה שוקולד עוגות בגירסא נטולת שומן. יש גם 100 סוגים של עוגיות: מלוחים מתוקים ודיאטטיים. כגון מקרונים, מני מרקיז שוקולד מיוחדים, פילו אגוזים ועוד. 20 סוגי עוגיות לא סוכר. עוגיות מקמח מלא לשוחרי הבריאות ועוד. יש גם עוגיות מלוחות קישים מעולים (כגון קיש בטטה וקיש פיטריות). יש גם עוגות ללא גלוטן – למי שלא יכול לאכול קמח. מחירים: עוגיות מלוחות ומתוקות – 28-35 ₪, עוגות שמרים ועוגות בחושות – 35 ₪, עוגות פס ויטרינה – 45-55 ₪, פשטידות – 59 ₪, טורט עגול קטן – 85 - 100 ₪, טורט עגול גדול – 130-169 ₪. משלוחים בהזמנה מראש. להזמנות בת"א: דודו אוטמזגין, אבן גבירול 71, גן העיר, קומת המזרקה. טל': 03-5292472 להזמנות בצפון: החשמונאים 15 קריית מוצקין, טל': 04-8713917. ניתן להשיג את מספרי הטלפון של כל הסניפים בסניף הראשי בק. מוצקין.

אוזני המן מבצק שמרים

המצאה גאונית! אזני המן מבצק שמרים היחידים בעולם של אלוף ישראל בעוגות שמרים השף קונדיטור דודו אוטמזגין מי אם לא השף קונדיטור דודו אוטמזגין, שזכה בתואר "אלוף עוגות השמרים של ישראל", יכול היה לצאת עם המצאה גאונית וטעימה כזו – אזני המן מבצק שמרים? אוטמזגין רתם את כישרונו המיוחד בטיפול בבצק ששמרים (אותו הוכיח בתחרות עוגות השמרים), לקראת חג הפורים, וגאל אותנו מאזני ההמן הקשים והיבשים שהורגלנו להם עד כה. עשיית אזני המן מבצק שמרים הונגרי היא מלאכה לא קלה, אולם השף המחונן דודו אוטמזגין, מצליח ללא כל קושי לבצע אותה בשלמות אסטטית ובטעמים מופלאים שרק הוא יודע ליצור. אזני ההמן של אוטמזגין מבצק שמרים מגיעים עם המילויים הבאים: גבינת ריקוטה וצימוקים, פרג, שוקולד בלגי, קרם פיסטוק, פּוׂבידל (שזיפים מבושלים ביין אדום). נותר רק להצטער שלא כל יום פורים.... לדודו אוטמזגין, שף קונדיטור מצליח מהצפון, יש כבר 7 סניפים ברשת: חמש קונדיטוריות בצפון (חיפה, קרית מוצקין, קריית אתא, נהרייה וטבעון ), כפר סבא וקונדיטוריה בגן העיר בת"א המשולבת עם בית קפה. אוטמזגין למד בפריז, הונגריה, בלגיה, קנדה וגרמניה, ואחת לכמה חודשים נוסע לחו"ל, שם הוא רואה ולומד על החידושים בעולם המאפים. אוטמזגין לא מפסיק לחדש ולהפתיע – במוחו היצירתי ובידיו המיומנות, הוא משלב את החידושים בעולם, יחד עם מסורות מנצחות, ליצירת מאפים חדשים ומפתיעים בטעמים מיוחדים ובאיכות ברמה הגבוהה ביותר. ניתן להשיג את אזני ההמן המיוחדות ועוד מגוון עוגות ועוגיות ברשת הקונדיטוריות של השף דודו אוטמזגין. להזמנות בת"א: דודו אוטמזגין, אבן גבירול 71, גן העיר, קומת המזרקה. טל': 03-5292472 להזמנות בצפון: החשמונאים 15 קריית מוצקין, טל': 04-8713917. מחיר: 120 ₪ לקילו.

עוגות../images/Emo212.gif אני קונה קבועה שלהם בנהריה

ואפילו שותה שם קפה. העיצוב גם כן יפהפה-והטעם גן עדן. לאבי היתה מאפייה בנהריה וגם הוא היה עושה אוזני המן מבצק שמרים, אבל הקונדיטוריה והמאפייה נסגרו לפני 35 שנים. נשאר הגעגוע

noa555555

New member
אוחח , שיהיה בריא,

ראיתי את התמונות אצלך בבלוג ונזלתי כמעט מכל החורים. אוי אוי.

פנומן 72

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif ציון לגנאי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפני כשנה וחצי חברתי עבדה אצל מר דודו אוטמזגין בסניף החשמונאים בקרית מוצקין. יום שלם היא הועבדה בפרך בשטיפות ונקיונות. בסיום יום העבודה הם החליטו שהיא לא מתאימה. אוקיי, מקובל. אלא שמאותו יום נאלצתי לרדוף אחרי העסק עבור שכר עבודתה של החברה שלי, כשאני נדחה בלך ושוב כל הזמן על ידו ובעיקר על ידי אישתו אם אינני טועה ששמה דפנה. התעלמות טוטאלית. אפילו כשחברה שלי הגיעה לשם אמרו לה כן כן כן ובפועל לא קיבלה גרוש. 6 שעות של עבודת פרך. בין החברים שלי הפצתי את הסיפור והם הבטיחו לי שבחיים הם לא ייקנו שם - ואני סומך עליהם. אוטמזגין הפסיד הרבה יותר מ-120 השקלים שהוא "הרוויח" על הגב של חברה שלי. ואני אמשיך ואפיץ את הסיפור הזה כל זמן שאני יכול. מצדי שהעסק שלו יישרף. רוצים עסק טוב ? תלכו לשמו (SHEMO). קונדיטור מקסים. קניתי אצלו פעם איזה עוגה, הגעתי הביתה והתברר שהיא מעט יבשה. חזרתי עם העוגה למחרת, הוא במקרה היה בחנות, אז התלוננתי בפניו. הוא אפילו לא טרח לבדוק את העוגה טריה או לא, הוא אמר לי לקחת איזה עוגה שאני רוצה ואף פיצה אותי בצ'ופר נוסף. שמו הוא בחור מקסים ואין לי שום קשר אליו (אגב, גם אצלו אני קונה אולי פעם בשנה כי אני פשוט לא צרכן גדול של עוגות ...)

noa555555

New member
למה לא שמתי לב משום מה עד היום

שאתה בונה אתרי אינטרנט בפלאש? תגיד אתה מכיר את הבחור הזה שמתעסק בפלאש? נראה לי צעירון אמריקאי, שהכרתי דרך המשחק "5 differences" והגעתי לאתר שלו. אחר כך הוא הוציא לאתר שלו גם משחק עם שישה הבדלים. ציורים משגעים בשני המשחקים האלה, ובעיקר בראשון, בשני זה צילומים וצירופים. שני המשחקים נמצאים בדף הראשון. תציץ, אולי זה יעניין אותך. הוא אפילו עונה למייל.
(וצר לי על הסיפור עם החברה שלך
)

פנומן 72

New member
ההבדל הגדול הוא בהמשכיות

למשל במשחק שאת לוחצת על כפתור שיורה כדור - אז יש לכדור הזה כיוון והמחשב צריך לבדוק אם זה פגע באויב ואם כן אז להפיל אותו וכו' - ויש המשכיות שבזמן שהכדור עף אז גם את יכולה לזוז וכו'. זה משחק, המון דברים קורים באותו זמן, והמחשב צריך לבדוק בכל רגע נתון אם השתנה משהו. סיפור מהתחת. אתר בפלאש הוא למעשה אתר סטאטי אבל שיש בו תכונות אנימטיביות, כפתורים זזים, אובייקטים מחליפים צבעים, באנרים באנימציה מיוחדת וכו'. מרבית הדברים המתרחשים הם מקומיים. את לא משחקת עם האתר אלא מדפדפת בו וכל הפעילות שלך מסתכמת בלחיצה על כפתורים ולינקים. הבה פחות מסובך.

../images/Emo10.gif לא אמור להיות ככה.

בנוגע למיקי שמו... הוא מדהים. אני מאודדדדדד אבל מאוד אוהבת אותו. הוא בן דוד של חברה מאוד טובה שלי ואני חושבת שהוא אחד המעולים שיש לנו בארץ. חופשי עוקף בסיבוב רבים וותיקים ממנו.

לא נפלתי מהרגליים../images/Emo9.gif

אבל אני גם לא דוגמא, כי דברים מתוקים פשוט לא מדברים אלי (בחורה מתוקה כמוני לא צריכה עוד מתוק
). יחד עם זאת, התלהבתי עד מאוד מצנימי הבריאות שלו (צנימים דקיקים בשילוב של פירות יבשים). צנימים כאלה בשילוב עם גבינה לבנה "פשוטה" זה פשוט תענוג צרוף!

למעלה