אריאלה פיקסלר אלון
New member
שף קונדיטור דודו אוטמזגין
דודו אוטמזגין, הוא שף קונדיטור מצליח ומוערך בכל הארץ אשר התחיל בצפון. בשנת 1998 פתח אוטמזגין בקריית מוצקין את הקונדיטוריה הראשונה שלו שנקראת על שמו. אחרי כמה שנים פתח קונדיטוריה בכרמל. ב- 2006 פתח בקריית אתא, ב- 2007 בנהרייה, וב- 2008 פתח בטבעון, כפר סבא וגן העיר ת"א (בת"א פתח בינואר 2008) ועוד ידו נטויה... רק הקונדיטוריה בגן העיר בת"א המשולבת עם בית קפה. אוטמזגין למד בפריז, הונגריה, בלגיה, קנדה וגרמניה ואחת לכמה חודשים נוסע לחו"ל, שם הוא רואה ולומד על החידושים בעולם המאפים. אוטמזגין לא מפסיק לחדש ולהפתיע - במוחו היצירתי ובידיו המיומנות, הוא משלב את החידושים בעולם, יחד עם מסורות מנצחות, ליצירת מאפים חדשים ומפתיעים בטעמים מיוחדים ובאיכות ברמה הגבוהה ביותר. דודו הוא לא רק שף מצליח, אלא גם פועל בזמנו הפנוי למען הקהילה. הוא מכהן כחבר במועצת העיר בקריית מוצקין. שם משמש כיו"ר תרבות נוער וספורט ונמצא גם במחלקת החינוך של העיר. בשנת 2005 ניצח דודו בתחרות עוגות שמרים וזכה בתואר "אלוף עוגות השמרים של ישראל". הקונדיטוריה בק. מוצקין היא קונדיטוריית האם ולמרות שיש לו קונדיטוריות נוספות הוא ממשיך לנצח על הכנת המאפים בק. מוצקים ומשם שולח מדי בוקר את המאפים לשאר הקונדיטוריות ברשת. רק לאחר 10 שנים של הצלחה בצפון דוד פתח את הקונדיטוריה בתל אביב. כשפנו אל דודו בתחילה בהצעה לפתוח קונדיטוריה בתל אביב הוא סירב. הסיבה לסירוב טמונה בכך שהקפדתו על איכות חומרי הגלם, העיצוב והאריזה היא ברמה הגבוהה ביותר. והוא חשש שפתיחת קונדיטוריה בת"א תוביל לחוסר שליטה בתוצרת ולאי שמירה על איכות המוצרים. רק לאחר עשרות ניסיונות והקפדה מדויקת על הלוגיסטיקה התרצה אוטמזגין ופתח את הקונדיטוריה פטיסרי בגן העיר. הקונדיטוריה בת"א כוללת גם רחבה חיצונית. היא מעוצבת באופן מרהיב בגוני אץ חום כהה היוצר במקום אווירה נינוחה בלב ת"א העמוסה. בבית הקפה בתל אביב אפשר לשתות קפה אורגני, לאכול קישים וסלטים וכמובן להגיע מהר לחלק העיקר והדומיננטי שהוא הקינוח – מגוון העוגות המאלפות של דודו אוטמזגין. הקונדיטוריה בתל אביב הינה היחידה המשולבת עם בית קפה. היא נמצאת בגן העיר, בקומת המזרקה ומושכת הרבה לקוחות קבועים שהתאהבו במאפים של דודו אוטמזגין. הקונדיטוריות של דודו אוטמזגין מציעות 400 סוגים של עוגות ועוגיות מסוגים שונים. עוגות שמרים רבות (שוקולד, גבינה, פרג, אגוזים, שוקולד בלגי), עוגות גבינה (גבינה עם לימון, גבינה על בסיס בראוניז ועוד), עוגות מוס עגולות – טריקולד, קרם מיניון ואחרות. עוגות מוס בפסים פאי - פאי פירות, אי פקאן, פאי פרג, פאי תפוחים. סופלה שוקולד עוגות בגירסא נטולת שומן. יש גם 100 סוגים של עוגיות: מלוחים מתוקים ודיאטטיים. כגון מקרונים, מני מרקיז שוקולד מיוחדים, פילו אגוזים ועוד. 20 סוגי עוגיות לא סוכר. עוגיות מקמח מלא לשוחרי הבריאות ועוד. יש גם עוגיות מלוחות קישים מעולים (כגון קיש בטטה וקיש פיטריות). יש גם עוגות ללא גלוטן – למי שלא יכול לאכול קמח. מחירים: עוגיות מלוחות ומתוקות – 28-35 ₪, עוגות שמרים ועוגות בחושות – 35 ₪, עוגות פס ויטרינה – 45-55 ₪, פשטידות – 59 ₪, טורט עגול קטן – 85 - 100 ₪, טורט עגול גדול – 130-169 ₪. משלוחים בהזמנה מראש. להזמנות בת"א: דודו אוטמזגין, אבן גבירול 71, גן העיר, קומת המזרקה. טל': 03-5292472 להזמנות בצפון: החשמונאים 15 קריית מוצקין, טל': 04-8713917. ניתן להשיג את מספרי הטלפון של כל הסניפים בסניף הראשי בק. מוצקין.
דודו אוטמזגין, הוא שף קונדיטור מצליח ומוערך בכל הארץ אשר התחיל בצפון. בשנת 1998 פתח אוטמזגין בקריית מוצקין את הקונדיטוריה הראשונה שלו שנקראת על שמו. אחרי כמה שנים פתח קונדיטוריה בכרמל. ב- 2006 פתח בקריית אתא, ב- 2007 בנהרייה, וב- 2008 פתח בטבעון, כפר סבא וגן העיר ת"א (בת"א פתח בינואר 2008) ועוד ידו נטויה... רק הקונדיטוריה בגן העיר בת"א המשולבת עם בית קפה. אוטמזגין למד בפריז, הונגריה, בלגיה, קנדה וגרמניה ואחת לכמה חודשים נוסע לחו"ל, שם הוא רואה ולומד על החידושים בעולם המאפים. אוטמזגין לא מפסיק לחדש ולהפתיע - במוחו היצירתי ובידיו המיומנות, הוא משלב את החידושים בעולם, יחד עם מסורות מנצחות, ליצירת מאפים חדשים ומפתיעים בטעמים מיוחדים ובאיכות ברמה הגבוהה ביותר. דודו הוא לא רק שף מצליח, אלא גם פועל בזמנו הפנוי למען הקהילה. הוא מכהן כחבר במועצת העיר בקריית מוצקין. שם משמש כיו"ר תרבות נוער וספורט ונמצא גם במחלקת החינוך של העיר. בשנת 2005 ניצח דודו בתחרות עוגות שמרים וזכה בתואר "אלוף עוגות השמרים של ישראל". הקונדיטוריה בק. מוצקין היא קונדיטוריית האם ולמרות שיש לו קונדיטוריות נוספות הוא ממשיך לנצח על הכנת המאפים בק. מוצקים ומשם שולח מדי בוקר את המאפים לשאר הקונדיטוריות ברשת. רק לאחר 10 שנים של הצלחה בצפון דוד פתח את הקונדיטוריה בתל אביב. כשפנו אל דודו בתחילה בהצעה לפתוח קונדיטוריה בתל אביב הוא סירב. הסיבה לסירוב טמונה בכך שהקפדתו על איכות חומרי הגלם, העיצוב והאריזה היא ברמה הגבוהה ביותר. והוא חשש שפתיחת קונדיטוריה בת"א תוביל לחוסר שליטה בתוצרת ולאי שמירה על איכות המוצרים. רק לאחר עשרות ניסיונות והקפדה מדויקת על הלוגיסטיקה התרצה אוטמזגין ופתח את הקונדיטוריה פטיסרי בגן העיר. הקונדיטוריה בת"א כוללת גם רחבה חיצונית. היא מעוצבת באופן מרהיב בגוני אץ חום כהה היוצר במקום אווירה נינוחה בלב ת"א העמוסה. בבית הקפה בתל אביב אפשר לשתות קפה אורגני, לאכול קישים וסלטים וכמובן להגיע מהר לחלק העיקר והדומיננטי שהוא הקינוח – מגוון העוגות המאלפות של דודו אוטמזגין. הקונדיטוריה בתל אביב הינה היחידה המשולבת עם בית קפה. היא נמצאת בגן העיר, בקומת המזרקה ומושכת הרבה לקוחות קבועים שהתאהבו במאפים של דודו אוטמזגין. הקונדיטוריות של דודו אוטמזגין מציעות 400 סוגים של עוגות ועוגיות מסוגים שונים. עוגות שמרים רבות (שוקולד, גבינה, פרג, אגוזים, שוקולד בלגי), עוגות גבינה (גבינה עם לימון, גבינה על בסיס בראוניז ועוד), עוגות מוס עגולות – טריקולד, קרם מיניון ואחרות. עוגות מוס בפסים פאי - פאי פירות, אי פקאן, פאי פרג, פאי תפוחים. סופלה שוקולד עוגות בגירסא נטולת שומן. יש גם 100 סוגים של עוגיות: מלוחים מתוקים ודיאטטיים. כגון מקרונים, מני מרקיז שוקולד מיוחדים, פילו אגוזים ועוד. 20 סוגי עוגיות לא סוכר. עוגיות מקמח מלא לשוחרי הבריאות ועוד. יש גם עוגיות מלוחות קישים מעולים (כגון קיש בטטה וקיש פיטריות). יש גם עוגות ללא גלוטן – למי שלא יכול לאכול קמח. מחירים: עוגיות מלוחות ומתוקות – 28-35 ₪, עוגות שמרים ועוגות בחושות – 35 ₪, עוגות פס ויטרינה – 45-55 ₪, פשטידות – 59 ₪, טורט עגול קטן – 85 - 100 ₪, טורט עגול גדול – 130-169 ₪. משלוחים בהזמנה מראש. להזמנות בת"א: דודו אוטמזגין, אבן גבירול 71, גן העיר, קומת המזרקה. טל': 03-5292472 להזמנות בצפון: החשמונאים 15 קריית מוצקין, טל': 04-8713917. ניתן להשיג את מספרי הטלפון של כל הסניפים בסניף הראשי בק. מוצקין.