מה את פותחת פה לשטן? אם מישהו מאיתנו ימות השנה לפני היומולדת שלו זה בגללך!הופ הופ טרללה כולנו נזדקן בעוד שנה
מה את פותחת פה לשטן? אם מישהו מאיתנו ימות השנה לפני היומולדת שלו זה בגללך!
נחגוג לה יום הולדת כשהיא תראה את הפרצוף שלה (או של החתולים שלה) כאן שובומתחילים עם הראשונה לסיבוב הנוכחי, שבכלל נטשה אותנו ולא מגיע לה יומולדת אבל אנחנו עדיין אוהבים אותה,
הרובוט הכי מקסים בעולם, מושיעת החתולים והכלבים של הצפון, @מילי08
מילי יקרה האיחול הראשון והכי חשוב הוא כמובן שתחזרי אלינו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וחוצמזה מזה מלא מלא מזל טוב ויומולדת שמח ואני מקווה שכל החתולים שלך הכינו לך עוגה ושרים לך עכשיו
חחח דווקא היא ביקרה השבוע אז (קצת) מגיע לה ברכות.נחגוג לה יום הולדת כשהיא תראה את הפרצוף שלה (או של החתולים שלה) כאן שוב
(אבל בכל זאת מזל טוב)
שלין מנואל מירנדה יכתוב עליך מחזמר אוטוביוגרפישלין מנואל מירנדה יכתוב עלייך שיר.
זה נותן לי רעיון לעשות משהו דומהובנוסף קפץ לי בדיוק היום בפייסבוק
צפה בקובץ המצורף 71060
תודההההה ואמן@didalf המון מזל טוב!
שהארי וטיילור יעשו הופעה משותפת
תודהמזל טוב!
ללוננההה הרגת אותי מצחוק ומהתרגשות אמן לכל אחת ואחת מהברכותעדי מלכת ימי ההולדת - מצחיק שגם לך יש יום הולדת
שיהיה לך המון המון מזל טוב!
עוד מאחלת לך:
שבכל הסדרות שתצפי בהן יככבו 2 גברים חתיכים שמתאהבים זה בזה, ואחד מהם ילד רע אבל האהבה שלו לשני תגרום לו לצאת מהארון.
שבכל חלומות הלילה שלך תהיי מוקפת תמיד בנסיכות דיסני.
שתזכי לנהוג ברכב שיודע להחנות את עצמו לבד.
שבכל טיולייך בחו"ל תהיי במדינות שתפוז זמין בהן.
שהשאלון החודשי תמיד יפורסם ב-1 לחודש! (זה גם איחול לעצמי)
שטיילור סוויפט תזכה בכל הפרסים והשיאים האפשריים לזמרת (אה לא חשוב, זה כבר קרה).
שהארי סטיילס יבוא לישראל ויצא לך לפגוש אותו במקרה ויהיה לכם רומן סודי, שאח"כ יתפרסם.
שלין מנואל מירנדה יכתוב עלייך שיר.
שהמלכים הגדולים של העבר תמיד יביטו בך מהכוכבים!
והעיקר שתהני מהיום הולדת שלך!!
לאא החיוך הזה אעהאההההה
וכל הגיפים מושלמים אעהאהההההההההההה
נכוןשטיילור סוויפט תזכה בכל הפרסים והשיאים האפשריים לזמרת (אה לא חשוב, זה כבר קרה).
תודהההה ניק אמן להכלמזל טוב ענק עדי
אני מאחל לך שהחזיר שלך יגדל ויקבל משתמש משלו,
ושהארי וטיילור יתחתנו ויולידו תינוק עם כל הכשרונות שלהם ביחד,תוד
ושיצא סרט המשך של דוקטור סטריינג' שבו יתברר שזאת לא הייתה באמת וונדה בסרט האחרון,
ושתגלי בקרוב סדרה אהובה חדשה (אני לא יודע איך, אולי בעזרת איזו צפיית פורום משותפת או משהו),
ושיצא ספר המשך לRed White and Royal Blue שאיכשהו יהיה לא רק טוב באותה מידה כמו הראשון, אלא אפילו יותר,
ובאופן כללי שיצאו הרבה ספרי YA להטביים רומנטיים וטובים שתאהבי,
ו... טוב לונה כבר עשתה את זה הרבה יותר טוב
חוץ מדבר אחד:
שלין מנואל מירנדה יכתוב עליך מחזמר אוטוביוגרפי
ובתור מתנה אני אתן לך תמונה של בערך האדם היחיד שלונה שכחה:
למרבה הצער הספינה הזאת הפליגה כבר לפני עשור אבל איזה ילד מושלם יכל להיות להם אמאלה? נכון בכל מיני ספרי פנטזיה תמיד יש נבואה על ילד שהוא הנבחר והמושיע של היקום וכל זה? אם היה להם ילד זה היה הילד הזה. אבל העולם עוד לא מוכן לילד מושלם כזה אז הם נפרדו.ושהארי וטיילור יתחתנו ויולידו תינוק עם כל הכשרונות שלהם ביחד,
תודהההעדי הרבה מזל טוב
באמת שאין מה להוסיף לכל האיחולים שהביאו לך פה
מגיע לך כולם ויותר
חתיכיוהנה עוד מישהו ששכוחו
חחחחחחחחחחחח כן נתקלתי בזה אתמול וזה גאוניובנוסף קפץ לי בדיוק היום בפייסבוק
צפה בקובץ המצורף 71060
וואלה,למרבה הצער הספינה הזאת הפליגה כבר לפני עשור אבל איזה ילד מושלם יכל להיות להם אמאלה? נכון בכל מיני ספרי פנטזיה תמיד יש נבואה על ילד שהוא הנבחר והמושיע של היקום וכל זה? אם היה להם ילד זה היה הילד הזה. אבל העולם עוד לא מוכן לילד מושלם כזה אז הם נפרדו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.