אני חושבת שגברים יותר טובים מנשים,,אפשר לחלוק עלי זה בסדר ,אבל מנסיוני בחיים, הן בפקידי בנק או כל סקטור שמצריך עבודה עם אנשיםיש אנשים טובים ויש אנשים פחות טובים. מעת לעת יש אפילו אנשים רעים.
לא רואה קשר בין כל הנ"ל לשאלת המין של האנשים. יש גברים טובים ויש כאלה שפחות בדיוק כמו שיש נשים טובות וכאלו שפחות.
טובים לאיזו מטרה?גברים?? או נשים?? או ששניהם טובים באותו מידה??
לא לא, גם ביחס לאנשים,טובים לאיזו מטרה?
לעבודה פיזית בבניה גברים טובים יותר
ביחס לאנשים, לא משנה המין, אלא החינוך שקיבלו בבית. יש גברים רעים כמו שיש נשים רעות, מאשה רעה הייתי שומרת מרחק.לא לא, גם ביחס לאנשים,
זו שאלה שאין עליה תשובה. בערך כמו לשאול: קיץ או חורף, מה עדיף?גברים?? או נשים?? או ששניהם טובים באותו מידה??
כמו שמשתפרת כתבה למעלה, אני חושב שלענות על זה באופן גורף בעייתי פר הגדרה. יש תחומים בהם האחד טוב מהשני ויש תחומים בהם השני טוב מהראשון. גם בתוך התחומים השונים קשה לעתים להשיב, אבל אם התשובה שלך היא גורפת לכל דבר ועניין, הרי שאני חולק עליה מכל וכל.אני חושבת שגברים יותר טובים מנשים,,אפשר לחלוק עלי זה בסדר ,אבל מנסיוני בחיים, הן בפקידי בנק או כל סקטור שמצריך עבודה עם אנשים
מגברים קיבלתי התיחסות הרבה יותר טובה מנשים,,גם בחיי חברה,,היצרים כמו קנאה,רכילות מנפולציות,,אצל הנשים היתה גבוהה יותר
לדעתי התשובה הנכונה ביותר היא האחד משלים את השני.גברים?? או נשים?? או ששניהם טובים באותו מידה??
אז כך, לאחרונה היתי במס הכנסה קיבלתי שרות מצוין באמת מגבר, למחרת הייתי במ.ע.מ וקיבלתי שרות מעולה מאישה.אני חושבת שגברים יותר טובים מנשים,,אפשר לחלוק עלי זה בסדר ,אבל מנסיוני בחיים, הן בפקידי בנק או כל סקטור שמצריך עבודה עם אנשים
מגברים קיבלתי התיחסות הרבה יותר טובה מנשים,,גם בחיי חברה,,היצרים כמו קנאה,רכילות מנפולציות,,אצל הנשים היתה גבוהה יותר
הנשים טובות יותר עד לרגע שהן מקנאות חחחח.טובים לאיזו מטרה?
לעבודה פיזית בבניה גברים טובים יותר
לא דובר על הבאת ילדים,בהבאת ילדים צריכה להשאל השאלה ,של מי התפקיד יותר חשוב,,מדובר בהתנהגות בהתנהלות בחייםלדעתי התשובה הנכונה ביותר היא האחד משלים את השני.
דוגמאות לא חסרות אתן אחת.
גברים או נשים ................ מי יותר טוב על מנת להביא ילדים לעולם, יש למישהו תשובה מי יותר טוב?!
מי זה חיימקה??הנשים טובות יותר עד לרגע שהן מקנאות חחחח.
האם כתבת בקומונה של חיימקה? בניק ענפה?
מדובר בכללי לא על פה ועל שם,אז כך, לאחרונה היתי במס הכנסה קיבלתי שרות מצוין באמת מגבר, למחרת הייתי במ.ע.מ וקיבלתי שרות מעולה מאישה.
רופאת המשפחה שלי היא אישה, שרות מעולה, 4 אורטופדים גברים עשו לי רק נזקים בטיפול שלהם.
במוסך קיבלתי שרות מעולה מפקידת הקבלה ובהמשך מפקידה אחרת ובהמשך קיבלתי שרות מעולה מהמכונאי, גבר.
עכשיו אני ממש מבולבל.
מאישתי הראשונה קיבלתי יחס רע, מהשניה ככה ככה מהשלישית מעולה, אולי כדאי בפעם הבאה להתחתן עם גבר
התנהלות בחיים? ממש לא תלוי במין. תלוי באישיות פרטית.לא דובר על הבאת ילדים,בהבאת ילדים צריכה להשאל השאלה ,של מי התפקיד יותר חשוב,,מדובר בהתנהגות בהתנהלות בחיים
אני חושבת אחרת,התנהלות בחיים? ממש לא תלוי במין. תלוי באישיות פרטית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.