כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
ממש ממש אהבתי את זה כשהייתי קטנה והפתיח אייקוניייייייייייייייהתחלתי לראות את סדרת אקס מן המצוירת המיתולוגית משנות ה90 (כך שעד שאני אסיים אותה יצאו כל הפרקים החדשים של סדרת ההמשך)
אני למעשה ממש לא זוכר שום דבר ממנה, חוץ מהפתיח כמובן.
לא מצאתי כתוביות, אבל גם לא חיפשתי מספיק בכוח. אני צופה בלי שזה מרגיש לי מוזר. ודי קשה להבין את רוג עם המבטא המאוד כבד שנתנו לה.
חחחח כן אה?חוץ מזה אחרי שראיתי את כל סרטי האקס מן ב25 שנה האחרונות וקראתי לא מעט קומיקס אקס מן, מרגיש לי קצת מוזר שדווקא הדמויות האלו הם האקס מן בסדרה.
אז את כנראה זוכרת יותר טוב ממניממש ממש אהבתי את זה כשהייתי קטנה והפתיח אייקונייייייייייייייי
אני לא זוכרת כלום באמת אבל זוכרת מעורפל שממש אהבתי את סאגת הפיניקס.
גם אני שמעתי ביקורות טובות עליה מכל כיווןשמעתי שגם הסדרה החדשה טובה באופן מפתיע אולי אני אנסה.
צ'ארלס וביסט נמצאים באקס מן ההתחלה. אבל שניהם באמת ממש לא נראים כמו בסדרה.חחחח כן אה?
למה ג'יבלי הזאת?
מצד שני כשראיתי את הסרטים לא הבנתי איפה הדמויות האלה שהם מבחינתי האקסמן. בעיקר כי התחלתי מאקסמן ההתחלה ואז ההמשכים של זה, ששם בכלל לא היה אף אחד מהמצויר עד הסרט השלישי. ורק אחכ עברתי לישנים.
טוב זה לא חוכמה.אז את כנראה זוכרת יותר טוב ממני
צ'ארלס ומגניטו ברור אבל נכון שכחתי מביסט.צ'ארלס וביסט נמצאים באקס מן ההתחלה.
בעיקר צ'ארלס אבל זה כל הקטע חח.אבל שניהם באמת ממש לא נראים כמו בסדרה.
כן פטריק סטיוארט היה בול מינוס כסא צהוב מעופף אבל מילא.גם לי ממש לא התחבר הסרט אקס מן הראשון (כלומר זה משנת 2000) עם מה שזכרתי מהסדרה המצוירת.
כלומר כן פרופסור אקס וצייקלופס היו די בדיוק איך שזכרתי. אבל הרבה מהדמויות משם לא היו.
חחחחחחחח כנל. כאילו מה שזכרתי זה החליפה הצהובה האייקונית והטפרים האייקונים.וולברין הרגיש שונה לחלוטין (אני בכלל לא חושב שקלטתי בסדרה המצוירת שכוח העל שלו זה שהוא נרפא מהר, חשבתי שזה רק הטפרים.
כן רוג ממש שונה. כשראיתי את הסרט לא הבנתי איך היא הייתה דמות בסדרה כי היא כזאת מעפנה בסרט ולא זכרתי איך היא בסדרה.ורוג פתאום הייתה נערה צעירה וחלשה. בכלל בשום שלב בסרטים היא לא הופכת להיות חזקה כמו שהיא כבר בתחילת סדרת האנימציה. שלא לדבר על זה שבסדרת האנימציה היא עפה.
חחחחחחחח אני גםםםםםםםםםםםוהכי מוזר זה שאני בכלל לא קלטתי שסופה אמורה להיות שחורה בסדרת האנימציה.
אולי יתחשק לניק להעביר גם את הדיון על in limbo לשרשור משלו...מזכירה שיש שרשור 126 כי הוא מאד למטה ו125 עדיין קופץ בגלל דיון שמשיך שם.
אבל אז לא ישאר לשרשור 125 שום דבראולי יתחשק לניק להעביר גם את הדיון על in limbo לשרשור משלו...
נחמד לדעת שאת קוראת את ההודעות שלנו על הרופא הטוב.
היה זכור לי שכבר כתבת על פרק 7X02 כשהוא יצא...יש לנו שני ducklings חדשים שהם עדיין סטודנטים לרפואה.
אחת מהם היא על הספקטרום האוטיסטי ומעריצה של דר' מרפי.
הוא בהתחלה שמח לקחת אותה תחת חסותו, אלא שהיא מדברת יותר מידי ועושה כל מיני שגיאות קשות אז הוא קצת מתעצבן עליה. אבל הקולגות שלו מזכירים לו שחלקן טעויות מהסוג שהוא עצמו היה עושה בתחילת הדרך.
חוץ מזה היא משתמשת בשיטת שינון לראשי תיבות שמישהי פה תעריך:
צפה בקובץ המצורף 101097
צפה בקובץ המצורף 101096
השני הוא מישהו שמתעלף כשהוא רואה בדיקת דם חחחחח קצת בעיה בשביל רופא לעתיד!
אני מזדהה איתו כי גם אני הייתי מתעלפת ממראות כאלה (היום אחרי טיפול אני מתמודדת קצת יותר טוב, אבל עדיין זה קשה לי).
דר' לים ודר' גלסמן עכשיו צריכים לנהל את ביה"ח במשותף. אז גלסמן מחליט החלטות שמשפיעות עליה בלי לשתף אותה, וכשהיא מתלוננת לו שככה לא עובדים יחד הוא אומר לה "תקפצי לי" (במילים מנומסות יותר), והיא בלית ברירה מחזירה לו עם החלטות שמקשות עליו וחוזר חלילה כמו ילדים בגן, עד שהוא נכנע ומבין שצריך שיתוף פעולה.
וגלסמן ומרפי גם משלימים בסוף הפרק יותר "באמת" מבסוף הפרק שעבר.
אה, וליה מרגישה אמא כושלת כי ההנקה שלה לא מספיקה לתינוק ואומרים לה להשתמש בפורמולה. אבל רזניק (שאימצה תינוקת חולה) גורמת לה להרגיש טוב יותר.
ועכשיו עקפת אותיפארק ורזניק, אשר וג'רום, ליאה ומרפי - כל זוג מתמודד עם קשיים בזוגיות אבל מתגברים בסוף.
ואז אמא של לים מגיעה לביקור ומעצבנת אותה אז גלסמן מתנדב לקחת אותה לקניות במקום לים, בתמורה לזה שלים תלך במקומו לשתי ישיבות הנהלה מעצבנות.
אז בלי להבין את זה לים בעצם שולחת את גלסמן לדייט עם אמא שלה, וזה נראה שהולך להיות קטע.
(וסופסוף גם הזכירו את החבר של לים, שלא ראינו מאז העונה הקודמת, אבל מתברר שהיא עדיין איתו, למרות שהוא נסע לאנשהו לעבודה לכמה חודשים או משהו.)
אה וכמעט שכחתי - יש סופסוף התקרבות כלשהי בין ג'ורדן וג'ראד, אבל בסוף הפרק מתברר שהיא.... חולה במשהו? לא ברור לי מה זה היה אבל נראה שהיא עוברת איזה טיפול.
כמובן שמה שפארק ורזניק היו צריכים בשביל ליצור אווירה רומנטית זה לריב שוב.פארק ורזניק, אשר וג'רום, ליאה ומרפי - כל זוג מתמודד עם קשיים בזוגיות אבל מתגברים בסוף.
וואו כל כך ברור שמשהו הולך להתפתח בין גלסמן ואמא של לים (שאף פעם לא הוזכרה עד היום).ואז אמא של לים מגיעה לביקור ומעצבנת אותה אז גלסמן מתנדב לקחת אותה לקניות במקום לים, בתמורה לזה שלים תלך במקומו לשתי ישיבות הנהלה מעצבנות.
אז בלי להבין את זה לים בעצם שולחת את גלסמן לדייט עם אמא שלה, וזה נראה שהולך להיות קטע.
כן, שמחתי לאיזכור שלו.(וסופסוף גם הזכירו את החבר של לים, שלא ראינו מאז העונה הקודמת, אבל מתברר שהיא עדיין איתו, למרות שהוא נסע לאנשהו לעבודה לכמה חודשים או משהו.)
כן, סוף סוף. מתחו את זה מספיק זמן.אה וכמעט שכחתי - יש סופסוף התקרבות כלשהי בין ג'ורדן וג'ראד,
לא.אבל בסוף הפרק מתברר שהיא.... חולה במשהו? לא ברור לי מה זה היה אבל נראה שהיא עוברת איזה טיפול.
אני לא ראיתי האוס, אבל פה בסדרה הזאת זה קורה כל כך הרבה שדי צפיתי את זה.אני אוסיף ואתייחס לזה שאהבתי את המקרה הרפואי של שון כי זה היה קלאסי מקרה כמו בהאוס שבו מישהו מגיע עם אבחנה קלינית נוראית שכולם כבר קיבלו ואז מרפי/האוס פשוט מוכיחים שהם גאונים והחולה יוצא משם בערך בריא לחלוטין.
חחח אם הייתה זה היה צריך להיות הפוך, בטח בסדרה הזאת...כלומר שיט, הוא הציל את החיים לא רק של הבחור הזה אלא גם של האישה והעובר. זה גם היה די מדהים שהוא היחיד שקלט שהמצב של המטופל מחמיר כשהוא מסתכל לצד שמאל ומשתפר כשהוא מסתכל לצד ימין. (האם יש כאן אמירה פוליטית? )
אה, אז באמת פספסתי את זה.לא.
היא וג'ארד תורמים דם.
בקטע שבו הם עושים ניתוח על המטופל ההוא יש שורה שקל לפספס שבה צ'ארלי מציינת שהמטופל מקבל דם שמותאם לו אתנית*. ואז היא אומרת שיש להם מעט דם כזה ולכן היא עובדת על תוכנית למשוך יותר תורמי דם אפרו-אמריקאים.
גם אני לא ידעתי.*כנראה מעבר לסוג דם יש גם עניין של התאמה טובה יותר בין אתניות דומה. לא ידעתי על זה.
זה כאילו הם ממש החביאו אותה! כ"כ לא קידמו אותה שהייתי צריכה לחפש אותה בנטפליקס במקום שזה יקפוץ בתכנים חדשים! חוצפה ממש!קיוויתי גם שהיא תזכה ליותר חשיפה ובאזז המגיעים לה -בעקבות המעבר לפלטפורמה הזאת, אך זה לא קרה משום מה...והמשיכה להיות אנדרייטד, באסה.
כן אני גם נהניתי. הקטעי שירים הקצרים שלהן קורעיםחבל לי שהיא התפספסה לעומת סדרות קומיות שטותיות/טיפשיות יותר שכן הצליחו...אני אישית נהניתי
זה כאילו הם ממש החביאו אותה! כ"כ לא קידמו אותה שהייתי צריכה לחפש אותה בנטפליקס במקום שזה יקפוץ בתכנים חדשים! חוצפה ממש!
כן אני גם נהניתי. הקטעי שירים הקצרים שלהן קורעים
עדיין מרגיש לי לא אמין שכשרון כ"כ גדול כמו וויקי (וגם דון) באמת יקבר ככה (וכאילו הרי במציאות שתיהן שחקניות ברוודווי מצליחות כי הלוו הקול הזה) אבל אולי זה האופי הבעייתי
אהבתי גם את התגלית שלוויקי יש אחלה הורים וחיים נורמלים
סיימתי כבר לפני שבועיים שכחתי מה רציתי להגיד.
שיט אבל עכשיו נזכרתי ששכחתי לכתוב את זה בסיכום החודש!! ידעתי שיש משהו ששכחתי!! הולכת לערוך למען הדורות הבאים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.