´הדבר-הבא´ - אישור ערים

עדכון מצב לגבי אמור - אישור במשחק

אמור, נכון לעכשיו היא הקבוצה היחידה שהביאה עצמה לאישור במשחק. קפטנים - נא להזדרז. מבחינתי - ישיבות הקפטנים הבאות יהיו שלי ושל נדב בלבד... רוצים להשפיע? - קבלו על עצמכם את הכללים.

עדכון לגבי ´המגדל האפור´-אישור משחק

המגדל האפור הביא את עצמו לאישור כמותי במשחק, אך עליו להחליט להשלים מספר עניינים תוכניים לפני אישורו הסופי. מכיוון שכל שעומד בינו לבין האישור הסופי הוא החלטתם של מנהיגי המגדל, אתם מוזמנים לשחק איתו, ולקחת אותו בחשבון.

אישור העיר כדר

אושר שלחתי לך אימייל עם 9 מספרים ושמות מנהיג ותמיכה של 8 אם אתה צריך עוד בשביל להכריז אלינו כעיר תגיד, יש לי. הייתי עשוה את זה קודם אבל לא הייתי בבית עד 11 בלילה אתמול והיום היתעוררתי מעוד מאוחר.

עדכון ´הדבר-הבא´ - העיר קדר מאושרת

העיר קדר מאושרת כעיר. החל מעתה, לפגישות שיתואמו לעתיד - יוזמנו ראשי קבוצות מאושרים בלבד, לרבות מרכיבים סיפוריים, דתות ומקצועות.

בטלפון, אריק, בטלפון.

054-884821 056-852359 אגב, היום(יום שלישי) יש ישיבת אחווה, ואהייה עסוק עד אמצהלילה.

אדאניר

New member
הממ...

נשמע מפוקפק. מיהו זה אשר טוען לכל הידע הזה, ואנו אף לא ידענו את שמו עד זה מכבר?

מי אני

אני היא האוזן השומעת כל, אני הוא השמן שנוסף למדורה. אני הוא המיסתורין אשר מניע את גלגלי החיכוך, אני הוא המכסה שאופף את עיני כל. חזור לחדרך בארמון מלך אמור, אל חשש. אינך ברשימה שלי. עדיין.

הצהרה ושאלה

נגיד שאתה ונדב תיפגשו ותיקראו לזה פגישת קפטנים אז? יש לזה אותו ערך כמו פגישה שלי ושל סימון אם ניקרה לזה "תידרוך ביטחוני שבועי של הנשיא של ארצות הברית" בכול מיקרה הבנתי שהקפטן-הנציג- שלנו הביא את היתנגדותו לשיטת הרישום שהצאתה, מה קרה לזה? היתה הצבעה בנושא?

באמת? הייתה התנגדות?

חצופים שם בצפון, מה? ראשית כל, אתם מצטרפים למשחק קיים - ובהצטרפותכם אתם מקבלים על עצמיכם את מהלכו ואת חוקיו. עד שאלה לא ישונו - כך הוא יפעל. שנית, אם לראש הקבוצה שלך יש התנגדות, הוא מוזמן להציע אלטרנטיבה. התנגדות התלוייה באויר היא חסרת ערך. שלישית, שלושת הדומיננטים שלכם קבלו ממני הסבר אישי, ורובם קבלו אותו פעמיים, לגבי אופן ההרשמה והכניסה למשחק. בינתיים, אתם ממש מנותקים שם בצפון, ומתוקשרים היטב עם עצמכם בלבד. אני מאד מעריך את היצירתיות של הגרעין הזה, ורוצה אותו במשחק, אבל עם כל הרצון הטוב, אני לא אכופף את הכללים שכולם קבלו על עצמם לטובתו של אף אחד, ולא אעשה איפה ואיפה. משהו לא עובד לך? 1.חפש פתרונות. 2.שתף את פתרונותיך והנח לאנשים אחרים להתחבר אליהם 3.הפתרון התקבל? פעל! (במסגרת הפתרון החדש) ---הפתרון לא התקבל? פעל! (במסגרת הפתרון הקיים)

הוא גם הציע לך פיתרון

אקסס יכול יפה מאוד להיתמודד עם שמות של אנשים כמפתח למה לעשות מיספר סידורי בלתי ניתן לעכיפה? אני (וכל אדם אחר) יכול ליצור מאות מספרים סידוריים בעזרת ההרשמה שלכם, אבל שם אמיתי יש לי רק אחד. מה היתרון בשליחת כול חברי הקבוצה שלי להירשם שוב? סתם טירטור. תסביר לי מה רע בשיטה שלי ואני אתחיל לטרטר את כול עץ הקשר הבוליאני של כדר כדי שהם ירשמו.

אה, אתה מתכוון לזה. הבט:

צחי קיבל תשובה במקום להצעה הזו. יש DB מאורגן, והוא לא אקסס אלא MySQL. מה ההבדל? מיכניקת המעקב שלי אחרי רשימות התמיכה מבוססת על הקלדה מהירה, ומה אני מקליד הכי מהר? מספרים. בינתיים, אני מתפעל את השיטה הזו, ולכן, היא תבוצע כך. צחי הציע לבנות מערכת חלופית, אמרתי לו יאללה. בינתיים, הוא אפילו לא שאל אותי מה מערכת חלופית כזו צריכה להיות מסוגלת לבצע. עד שלא תהייה מערכת חלופית שתענה על צרכי תפעול המשחק - זה יהיה ככה. בקשר לטרטור - אני מראש הבהרתי שההרשמה היא דרך טופס ההרשמה, שתחילה נשלח בדוא"ל אלי, ואח"כ הוא עבר לטופס מקוון, ושכל שעל ראשי הקבוצות לעשות זה לרכז רשימה של שמות ומספרי-שחקן. זה שראש הקבוצה שלך עושה מה שבא לו באופן לא מתואם עם עולם המשחק בו הוא חי - זה האתגר אליו ניגשנו בתפעול המשחק, ולזה אני מתכוון באומרי ללמוד לעבוד יחד. עד אז, הקפטין שלכם רשאי לטרטר אותכם כאוות נפשו. אתם מוזמנים תמיד להביע תמיכה במישהו שיטרטר אתכם פחות, או להבין איך באמת נרשמים למשחק הזה, ולסייע בידי הקפטין שלכם לעבור לשיטה שבה העולם הזה (לפחות בינתיים) עובד. וחבר´ה - תזדרזו. עם היכולת שלכם ציפיתי מיכם לרשימת שחקנים ומספרים כבר מזמן, וחבל. אתם סתם נשרכים מאחור.

אושר שלא תגיד שאני לא איש טוב

אני מטרטר את עצמי ואת כמות האנשים המינימלית אני צריך מהקבוצה שלי ואני אתן לך את המיספרים האלה. אבל למשל אחד מאלו שביקשתי מהם להירשם עשה זאת, ואחרי דקה ניזכר שהוא נירשם כבר בעבר, עכשיו יש לו שני מיספרים, אתה יודע לעוד כמה עשרות אנשים זה קרה? אני לא מבקש שתעבוד בעזרת מאגר נתונים אחר אני לא מכיר את התוכנה שלך באופן אישי אבל אני מניח שאין בעיה ליקבוע שהמפתח יהיה מחרוזת ולא מיספר, אז למה לא לפשט ענינים? הרי הקלדה של שמות היא לא כזאת איטית לעומת מספרים לפי דעתי להפך.

שחקן שנרשם פעמיים

שחקן שנרשם פעמים יחזיק במספר האחרון שקיבל. קיים מנגנון הצלבה על בסיס מחרוזת השם (שהיא אכן חד-ערכית יחד עם עוד כמה שדות). מעבר לכך, אני עובר על הרשימות, ומנפה כפולים. תודה על הדאגה. נץבץ: בקשר למינימום - יש כמה רמות וכמה מינימומים. אני ממליץ לכם ללכת על המינימום הגבוה, מפני שהעיר תקבל את משאביה בהתאם... (זה יהיה חבל אם תדווחו על X דמויות, תקבלו משאבים בהתאם, ובפועל, יצטרכו 150%X דמויות להסתדר עם אותם משאבים)

בשביל זה משלמים לי (לדאוג)

רגע...ינון אומר שלא משלמים לי! זנות בכול מיקרה עם אתה יכול לנפות כפולים, ויכול להיתמש בשמות הרגילים ומישתמש במיספרים רק כמאמצאי זיהוי פנימי. למה שלא למשל תצמיד מספרים לשמות במאגר הנתונים שלך באופן אוטומטי, ואנשים יתנו לך רק שמות?

מוגבלות אישית

לשמות יש כפולים שם ושם משפחה זה ארוך מדי מוגבלות אישית - אני לא זוכר שמות.

הבהרה בקשר לקפטנים

בקשר לקפטן של כדר. הקפטן של כדר הוא למעשה כול צוות כדר, אלו ארבע אנשים שאני אחד מהם. מאחר שאנחנו לא יכולים לידרוש מימכם לדבר עם ארבע אנשים כאשר אתם פונים לקדר בחרנו בצחי (מה שכניראה ישתנה בקרוב כי הוא הולך להיות עסוק) בשביל שהוא ייצג אותנו כ"קפטן רשמי" ההחלטות של כדר מיתבצאות עלידי ארבעתנו וכך גם מיתחלקת האחריות וסמכות. אתה מבין, כדר נימצאת איתך בקשר יום יומי, אני וסימון (עוד חבר בצוות כדר) מדברים מיתווכחים ומתאמים בפורום הזה כימעט כול יום. אז בבקשה על תגיד שאנחנו מנותקים, זה ממש לא ככה.

למעלה