´הדבר-הבא´ - אישור ערים

התוצאות מצביעות אחרת

תוצאות הן שאני לא יודע מה לעזזל זה הקיפוד ומה הם השפעותיו, אתם מתקשרים יפה עם האתר שלכם, בעוד שאני הבהרתי שמה שלא קיים אצלי במייל - לא קיים, אתם מתווכחים איתי על שטויות במקום לחפש דרכים לשיתוף-פעולה, והתקשורת הכתובה הזו אינה מספיקה לדילמות בעומק המשחק של גרעין קדר. אני אחד ואתם ארבעה, ועוד ארבעה מתוך כמות הרבה יותר גדולה. אנא, הקלו עלי.

פרה פרה

הקיפוד הוא... עזוב זה סיפור ארוך אל תידאג בקשר עליו כרגע, הוא לא דורש חוקי מיוחדים מעבר לחוקי בסיסיים של נזק חץ. אני לא ידעתי על חוקי המייל, אני צריך לישלוח רק דברים שמצריכים היתיחסות חוקית לא? למשל אתה לא צריל ליקורא את שירי השיכורים של כדר לא? אנחנו לא מיתווכים על שטויות, אם אנחנו מיתווכחים על שמהאו סימון שהוא חשוב לנו ולכן לא שטויות לא? אני יבן את הקושי של דיברו עם ארבע אנשים, אבל אנחנו מדבירם בקול אחד רוב הזמן, ונימצאים בתיאום אחד עם השני, מה מתריד אותך, ההודעות מאנשים שונים בפורם? הרי אתה לא תבקש משחקנים של קבוצות אחרות להפסיק להביע את דעתם לא?

תיקון שגיעות כתיב חמורות

קיפוד הוא... עזוב זה סיפור ארוך אל תידאג בקשר עליו כרגע, הוא לא דורש חוקי מיוחדים מעבר לחוקי בסיסיים של נזק חץ. אני לא ידעתי על חוקי המייל, אני צריך לישלוח רק דברים שמצריכים היתיחסות חוקית לא? למשל אתה לא צריל לקרוא את שירי השיכורים של כדר לא? אנחנו לא מיתווכים על שטויות, אם אנחנו מיתווכחים על משהוא סימן שהוא חשוב לנו ולכן לא שטויות. אני מבין את הקושי של דיבור עם ארבע אנשים, אבל אנחנו מדברים בקול אחד רוב הזמן, ונימצאים בתיאום אחד עם השני, מה מטריד אותך?, ההודעות מאנשים שונים בפורם? הרי אתה לא תבקש משחקנים של קבוצות אחרות להפסיק להביע את דעתם נכון?

צריך לשלוח הכל במייל

עד שלא תגיעו לרמה של מנהלי -Region, לכל דבר יש משמעות, כל דבר עלול להיות המרכיב הסיפורי שסביבו יסתובב המשחק שלך, וכל דבר יש לשלוח. במקרה שלכם - תוכלו לשלוח לי URL לכל עדכון באתר. גם כן יעבוד. אתם חייבים להבין שאני לא מנהל משחק במשרה מלאה (לא משנה כמה אני רוצה להיות), ושאני זקוק לתמיכתכם בכך שתפנו את תשומת ליבי למידע הנערם ולהתקדמות המושגת על מנת שאוכל להביאה בחשבון ולדאוג לכם למשחק חי וער. כשתעברו הסמכה של מנהלי Region, אז רמת המשחק ב-Region שלכם תהייה אחריותכם, תתוגמל על ידי השחקנים עצמם (על ידי הבחירה שלהם לשחק בRegion שלכם) ולא תעניין אותי. אז, כמובן, יעניינו אותי דברים אחרים.

אני לא יכול לדבר בשם חברי בנושא

אבל אני לא מעוניין להיות אחראי אזור, כדר היא התינוקת שלי. אני יכול לשלוח לך מידע שאנחנו רוצים "למצק", אנחנו ניקבע אחראי לכך בכדר וזה יעשה,אתה רואה? אני מוכן ללכת ליקראתך. חבר שלא הבאתה את הדאגות שלך קודם ולא רק כתגובה עלי, הייתי מנסה לתקן את המצב קודם . שאלות: אני יכול לכתוב עלילות לשחקנים שלי? יש לי זכות להיות מודע לעלילות שניכתבות עבורם עלידי אחראי האיזור? אם לא במפורט אז לפחות באופן כללי כדי שלא יווצר מין חור כזה בסיפור ביגלל אי הבנה?

תגובה

טוב לדעת שצריך גם לשלוח אליך אי-מייל זה כבר עושה עוד פעולה בשביל להכנס למשחק במקום 1 וכפי שאמרתי בישיבה אפשר לצמצם את זה רק לטלפון אחד ועכשיו אני אסביחר את העיקרון: ראשית השחקן בוחר מה הוא רוצה לשחק נניח שמר אליהו לפשיץ רוצה להיות גנום סוחר\ממציא לגור בעיר קדר ולהיות אלוף העולם בהיתולון ( להיות שחקן פעיל במועדון משחקים המתופעל) ולהיות חבר בעגודת ´הגנומים הצפון מערביים שהמציעו את הרעיון ל דורבן´ ( הדגם הראשוני לקיפוד ) הפעולות שעל מר לפשיץ לעשות בשביל לשחק את מה שהוא לשחק הן כאלו ( לפי מה שהבנתי ) באופן הנוחכי: 1. לשלוח אימייל לאושר 2. להרשם בדף הרישום של ´הדבר הבא´ 3. להרשם אצל אחראי ההרשמה של קדר ד"א לא אני. 4. להרשם בגילדת הסוחרים 5. להרשם בגילדת הממציאים 6. להרשם למועדון ההיתולון 7. להרשם בעגודת הגנומים הצפון מערביים שהמציאו את הרעיון ל דורבן *כל הרשמות אצל אדם אחר. עכשיו למה למר ליפשיץ לעשות את כל הפעולות האלו שהוא יכול לעשות אחת... ( מוביל לרעיון שלי ) מר ליפשיץ יכול פשוט מאד להרים טלפון אחד לראש העיר שלו או אם יוחלת אחרת לכל אדם שדמותו של ליפשיץ תוכל להכלל רק במקום אחד ( דוגמא: דמות יכולה להיות תושבת רק בעיר אחת ) ושאחראי שרושם את מר ליפשיץ יסמן אם בטבלה לאיפה ולאן מר ליפשיץ שייך. ומכאן אפשר לעשות כל מני דברים בשביל לשמור שכל הראשי התאגדויות ידעו מה קורה עם הרשמה שלהם. כמו דף אינטרנט שכל הזמן ניתן להוריד את מאגר הנתונים המעודקן. שליחה של הטבלאות המעודקנות מראש איגוד לראש איגוד על פי סדר מסויים ועוד ועוד אפשרויות. אז נכון אני לא מבין הרבה במחשבים לא כמו אנשי המחשבים הרציניים בפורום הזה אבל קצת הגיון פשוט למה כל הבירוקרטיה הזאת?!? אני מאד לא אוהב את האופן שדברים מתנהלים בו עכשיו בהרבה הקשרים וזה אחד מהבולטים שבהם. ועוד משהו אני לא שמעתי "אם אתה רוצה תעשה" מאושר בעיניין ההרשמה, שמעתי בדיוק להפך. ועוד משהו לאושר אני מאד מאד מעריך את מה שאתה עושה בשביל המשחק הזה וזה הרבה יותר בכמה רמות ממה שעושה כל אחד אחר עושה בשבילו, אבל זה לא מקנה לך את הזכות לעקוץ באופן קבוע את חברי קדר ובמיוחד אותי. יש לך בעיה איתנו איתי תרים טלפון ונסגור את העיניין למה סתם להעכיר את האווירה? צחי. עם הרבה עצבים אחריו וכנראה שגם לפניו. נ.ב מועד ב במטמתיקה שלי מתקרב אט אט ולכן הרבה דברים אני לא אוכל לעשות בזמן הקרוב אם יש משהו שאתם צריכים בשבילו את קפטן קדר תרימו טלפון והכל יהיה הרבה יותר פשוט.

שיטת ההרשמה מעבירה את הכח לשחקן

שיטת ההרשמה מעבירה את הכח לשחקן. בכך שכל שחקן מחליט בעצמו ובשביל עצמו היכן תמיכתו נופלת הכוח נשאר ביידיו. ההפרדה בין ראשות עיר מדינית לראשות גילדה לראשות דת היא עקרונית. יכולים להיות ערים בהם השליט האמיתי הוא ראש-גילדת מקצוע X, או ממלכה שבה השליט האמיתי הוא הכהן הגדול. אסור בתכלית האיסור שראש עיר ירכז בידיו רשימות של תחומים אחרים מאשר התמיכה המדינית בו. הכורח להרשם בכל קבוצה בנפרד יוצר שני דברים: 1) חיזור קפטנים אחרי שחקנים 2) הוצאת השחקנים מהפסיביות האופיינית להם וסינון של שחקנים פסיבים שמסרבים לעשות כך. על ראשי הערים לעודד ראשי מקצועות בעירם, לעודד ראשי דתות בעירם, לעודד מרכזי-תרבות (כגון האחווה העלפית), ולא לנהל את הכלכלה, המקצוע והעלילה בעצמם. על ראשי הערים להתמודד על תמיכתם של ראשי ארגונים שכאלה, ולא לנהל אותם. זה אחד הדברים שלהערכתי - בפירוש לא הולך להשתנות. אתה מוזמן להפתיע אותי... אצלכם בקדר ארבעתכםפ מנהלים את הכל, נו מילא. אני לא חושב ששאר ראשי הדתות והגילדות ירצו לאבד את משקלם...

תגובה

אני לא מבין למה זה שהשחקן צריך להרים הרבה טלפונים גורמת שהכח יהיה בידיים שלו מה ההבדל בין הירשמות אצל בן אדם אחד לכל הדברים שאתה רוצה לתת להם כח לבין להרשם אצל כל אחד שאתה רוצה לתת לו כח חוץ מזה שזה תרתור כזה גדול. נתת דוגמא של הכהן הראשי אז אני אמשיך איתה: מר יחיאל רוצה להיות חבר במקדש מבודד ששם הכהן הגדול הוא השליט הבלעדי. נהדר, כל מה שהו צריך לעשות זה להרים טלפון לכהן הגדול שהמקום באחריותו ולהרשם לאן שהו רוצה שהכח שלו עוד ילך... וכך גם אם משהו רוצה להרשם גילדה הוא פשוט מרים טלפון לראש הגילדעיר הזאת ונרשם. הדבר היחיד שבאמת יכול למנוע ממה שהצעתי לעבוד זה פסיויות של שחקנים שד"א קיימת גם במתכונת הזו, אבל גם בזה אפשר לטפל בלי בעיה שפשוט מי שלא יוצר קשר כל ס זמן קבוע בשלב מסויים ינופה. דבר זה לפי דעתי יכול לעבוד גם בשיטה שלי וגם בשיטה הקיימת. ואם בכל אופן לא אהבתם את הרעיון שעיר מרכזת יש עוד 1001 יחודים לדמות ולשחקן כמו: שמו, גזע הדמות שלו ודת הדמות שלו ( כל האטאיסטים ירשמו במקום מסויים ) לגבי העידוד של הרבה גילדאות, אחוות למיניהן וכ"ו כל עיר כחה או כחה תרצה ותדאג שאצלה יהיו כמה שיותר כי זה פשוט יעשה את המשחק אצלה ליותר מעניין וכמו שאמרתה " בדבר הבא השחקנים מצביאים עם הרגליים " ועכשיו להחפשה היומית: אני מכווה שזה יהיה בפעם האחרונה שאני אצתך להגיד את זה, בקדר העיניינים לא מנוהלים רק על - ידינו. נכון יש דברים שהם באחריותנו וזה תאמת מתבקש שיש 4 קפטנים ושכל אחד רוצה להיות פעיל מאד. אבל יש הרבה דברים ואני בספק אם קראתה את האתר שיש ואנכנו כמעט ולא נוגעים בהם ורק מכוונים ומעודדים על ידי רעיונות לתרום ולעזור. אם תשים לב אתה גם תראה שלכל חבר בקדר יש תפקיד אחד מרכזי ובמקרא הגרוע עוד אחד פסיוי מעבר לזה אנכנו לא נוגעים רק מכוונים. אם אתה מעוניין ברשימת האירגונים בעיר שלנו וכל הדברים שמסביב בשמחה אני אגיד לך אותם בשיחת הטלפון היום. צחי.

4 דומיננטים

פוטנציאת המשחק בין ארבעתכם גדול ביותר. וזה לא אומר בהכרח שתזממו אחד נגד השני (למרות שזה אפשרי). יש המון דרכים לRP משותף בין קודקודים שכמוכם. רק אנא - חלקו את האחריות באופן ברור. מי על הדת? מי על העיר? מי על ההסטוריה? מי על הכלכלה? מי על הצבא? מי מרכז רכזי-מקצועות? מי על האקדמיה? מי על הקיפוד (תרתי משמע...
) מי על האתר? יש המון עבודה. חלקו אותה באופן מסודר.

lightseeker77

New member
בקשר להרשמה

יש לי רק שאלה בקשר להרשמה לפי מה שנכון לעכשיו, כדי להרשם לקבוצה מסויימת, ונשמיט כרגע גילדות למיניהן, עליי למלא את הפרטים שלי בטופס "האחווה"? כי לפי מה שקראתי הוזכר "טופס הרישום של הדבר הבא" לא הבנתי את זה כ"כ... מישהו מוכן להסביר לאט ובזהירות איך נרשמים למשחק בתאריך 19/7/02?

זה אותו הטופס לשני המשחקים

מלא את הדף הראשון, קבל מספר שחקן, והמשך להרשמה למשחקים

למעלה