´הדבר-הבא´ - מקצועות

פדמירדן

New member
אחוות לינדרין

אנשים שימו לב יש לי פה הצעה מאוד מעניינת לכל מי שמקים עיר מדינה או כל דבר אחר. הרעיון שלי הוא אחוות סחר שתרכז תחתיה גילדת מסחר עולמית בצרוף עם גילדת ריגול ושכרי חרב. אני בכוונה לא מרחיב על עניין זה יותר משום שאני מעוניין לדעת אם יש צורך בגוף כזה ואם יש עיר, ערים, שבטים ושאר גופים שהיו מעוניינים בקשר אם הגילדה. אם אתם מעוניינים שרשרו את שמותכם ושמות עריכם או מדינותיכם מתחת להודעה זו.

אל תברר, ואל תחכה. רוצה? תעשה!.

חבר´ה, תפסיקו לדבר כל כך הרבה ותתחילו לעשות. אני לא מבין מה חוסר הביטחון הזה שתוקף פה רבים וטובים. אתם כבר רגילים יותר מדי לחוקים ולמסגרת, וכשנותנים לכם את המרחב והחופש - אתם מסרבים להאמין. אל תדאגו איזון, אל תדאגו למי שיצטרך לעמוד מולכם, אל תדאגו לאם צריך. כל זה הוא התפקיד שלי. פשוט תעשו - מה שבא לכם. בא לך להקים גילדת מסחר עולמית? - תקים. במקרה הקיצוני שעוד מישהו יקים גילדה כזו, ודווקא ב-Region שלך - אז יהיה לך יותר מעניין... במקרה הלא הגיוני שמישהו יעבור את הגבול - אני מבטיח לא ´להיכנס´ בו מול כולם, אלא להבהיר לו בעדינות, באילו נסיבות הוא יוכל לקבל את החלקה שמעבר לגבול, והוא יצטרך לעמוד בזה, או לוותר על כך לטובת מי שכן יוכל, בעוד הסיפור שלו כבר רץ ומתפקד עמוק בהסטוריה - וגם בכך הוא תורם את חלקו.

פדמירדן

New member
האחווה פירוט

האחווה נוסדה אם תחילת האנושות. לפי כתביה העתיקים של האחווה היא התקיימה מהרגע בו אדם התחיל לסחור עם חברו. האחווה במקורה הייתה קובץ של סוחרים מערים ושבטים שחיו בקרבת מעורתו של דרקון הכסף האדיר לינדרין קרדוס סנדרה און טרגס, הדרקון שהחליט שלא כמו שאר בני מינו להתערב בחיי בני האנוש קרא לסוחרים למעורתו ושם השביעה אותם לישמור אמונים אחד לשני באחוות מסחר שתביא עושר רב לכל חבריה. ביתה הראשון של האחווה הוקם בעיר(אני צריך מתגדבים) גדולה קרוב למערת הדרקון. בתחילה היו חברים באחווה רק 10 אנשים מגזעים שונים אך לאחר שרעיון האחווה החל להתפרס לערים אחרות שבטים ומדינות, חברים נוספים הצטרפו עליה ועשרת הראשונים הפכו להיות מועצת האחווה. לינדרין שהתעניין מאוד בחברה האשונית ורצה לחקור אותה עזב לאחר זמן קצר את ניהול האחווה משאיר את העבודה למועצה והחל להסתובב בארץ בדמות אדם בניסיון לימוד כמה שיותר על התרבות ואנשיה. לכל מקום אלו הגיע הדרקון הגיעו גם חברי האחווה במוקדם או במאוחר המטרה ליצור קישרי מיסחר אם כל שבט, עיר או כפר שניראו לעין, במטרה סופית של ריכוז המסחר. לאחר כמאה שנה של שיטוטים בארץ החליט הדרקון לעזוב את מחקרו ולחזור אל מעורתו כדי לנוח ולהעלם מעל דפי ההיסטוריה האנושית. אך לפני שעה זאת הנחיל הוא לאנשי האחווה את הדרך בה תתנהל החלפת המנהיגים מאותה עת ואלך. האחווה תמיד תנוהל ע"י 10 ניבחרים שאותם ניתן להחליף בכל עת אם יקום מי מחברי האחווה שהיה חבר בה לפחות חמש שנים ויקרא עליו תיגר בו בעת שהוא מקבל תימכה של לפחות 6 מטוח עשרת החברים האחרים של המועצה. המועצה גם בוחרת מיתוך אדם אחד שהיה מיצג האחווה כלפי העולם ומנהיגה הראשי. אומנם למועצה זו אין שום חשיבות בעיתות שלום ובעיסקי היום יום, אך בעיתות מלחמה מועצה זו היא הגוף להחליט לצד מי תעמוד האחווה ובמי תתמוך ואת מי טפיל. האחווה התקימה כך לאורך ההיסטוריה מנסה לתמרן עד הרגע האחרון בינות לצדדים לוחמים ולא לנקוט עמדה ברורה עד לרגע המכריע בוא הבחירה הייתה הכרחית להמשך קיומה של האחווה. במרוצת השנים האחווה סיפחה לעצמה שתי גילדות מרכזיות ואנשים רבים משלל מקצועות ודתות הארץ. הגילדות המרכזיות הן גילדת שכרי חרב שמשרתת את חברי האחווה לשמירה על שירות סחר וגילדת מרגלים(גנבים) שימושה ניראה לעין יותר בעיתות מלחמה אך היא שם תמיד מתחת לפני השטח מספרת לחברי האחווה איפה מסוכן יותר, איפה יש מאבק אם אפשרות לרבחים ולבסוף מאיפה כדי להתרחק. האחווה מורכבת נכונן לזמן הווה מסוחרים ובעלי מקצועות אחרים מכל הסוגים והגזעים. חברות באחווה פירושה רווח טהור מלווה באיכות מסחר אילעית כי האחווה דואגת לחבריה בכל מקום בו הם נימצאים. חברי האחווה מגעים מכל הדתות והעמים אך בליבם תמיד שמור מקום לזיכרו של מקימם הדרקון לינדרין ולרוב סמלם הוא ראש דרקון כסוף אות האות L בכסף. האחווה הקימה גם את האקדמיה למחסרה בה לומדים הילדים של חברי האחווה. ---------------------------------------------------------------------- זאת האחווה שהייתה לי בראש עכשיו לכל קוראי הפורום אתם מוזמנים להגיב להציע את עצמכם לכל אחת מהמעמדות המצוינות בקטע ולהציא דברים נוספים. אבל הדבר החשוב ביותר שאני צריך כרגע זה תמיכה אוף פלי ברעיון הזה כי בלי זה אין בו שום טעם. האקדמיה היא רעיון אני לא סגור אם אני יוציא אותו לפועל. תחי אחוות לינדרין הדרקון האגדי

5נדב

New member
ייתכן שבאמור

אני רוצה לרכז כמה שיותר מוקדים באמור. מרכז האחווה יכול להתאים לאמור, בתנאי שלא יחרוג מחוקת סאון. המרגלים עלולים לסתור מספר חוקים (חלקם יהרג ובל יעבור). אם תהיה מוכן להרחיב כאן, או בהודעה אישית, את עיניין המרגלים, אבדוק אם הם מתאימים.

פדמירדן

New member
מרגלי האחווה

בעיקרון כל גוף מסחרי צריך שהיה לא מידע מקדים כמה בקרב אתה לא רוצה להגיע לשדה הקרב בלי לדעת משהו על האויב וכמה שיותר יותר וטוב. רעיון המרגלים הוא אירגון של איסוף מידע למטרות מסחר ורווח. אך ואת זה אני חייב לציין אם בעירך ישנם חוקים האוסרים ריגול כזה או אחר הגילדה אחד יכולה לא להיות שם ושאנשיך ואולי אף אתה לא תהיה מודע לקיומה אין פלי כי אחרי הכל אין טעם במרגל אם אתה יודע שהוא שם.

5נדב

New member
אם כך

בחוקי סאון יהיה סעיף תקיף לגבי בגידה. בגידה עלולה (ברוב המקרים) לגרום למלחמה. סאון אוסר על כל מאמיניו, באופן חד משמעי, לבצע פעולה שתגרום לפרובוקציה למלחמה. מרגלים, (מלבד אלו שמאמנים באמונה שלמה שמה שהם עושים טוב לארצם) הם בוגדים. אצלך, לעומת זאת, כנראה ולא תהיה בעיה. כל עוד מרגליך ישמשו למטרות רווח ולא לגרות מלחמה. סבבה? שלח לי הודעה אישית כשיתבהר לחלוטין רעיון האחווה.

הקשר בין האחווה לפירית´אננון

ממש אהבתי את רעיון האחווה
הקבוצה שאני מנסה להקים נקראת פירית´ אננון ואני מנסה כרגע לחבר לעיר העתיקה היסטוריה (הינפורמציה בקשר לעיר נמצאת העץ של "הדבר הבא- ממלכות") האם יש קשר כלשהו בין העיר לאחווה? האם היו חברי האחווה נכחים העיר כאשר נעלמה? האם יש למועצה תאוריות לגבי העלמותה של העיר?

פדמירדן

New member
כן אני מאמין שכן

אם העיר הייתה גדולה או קטנה זה לא משנה, האחווה הייתה שם. כן, היו מספר אנשים שנעלמו סוחר ושלושה מרגלים שהיו באותו זמן בעיר. לאחווה אין מושג תלוש בקסמים ולכן הם מאמינים איש באמונתו בקשר להעלמות העיר. אגב אשמח מאוד לאיש מתאמך שישב במועצה.

יופי ../images/Emo13.gif

שלך לי הודעה פרטית, נוכל לדבר על הדברים האלה בהרחבה שם (או בדואל.אי סי קוי. מה שנוח לך)

Varkong

New member
אנא . . .

כתוב את אותו הדבר באץ של ההיסטוריה, כך שנוכל להתחיל שם שיחה

טוב מאד! אתם פועלים יפה!

פדמירדן - אשמח ליותר פירוט על לינדרין הדרקון. ממתי הוא היה? מה עניינו בבני-תמותה? מתי הוא החליט לעזוב, ויותר חשוב - למה? האם ידוע דבר על סופו? כותבי-סיפורים שמשתפים פעולה עם הרעיון: מהם גיבורי התרבויות ההסטורים שעימם דיבר לינדרין? מי תמך בו ראשון ומדוע? כיצד זכה לינדרין באמונו של גיבור התרבות שלכם? איזה עוד סיפורים יעלה במוחו ענק היצירה הגדול(הציבור)?

Varkong

New member
גלדת גנבים.

אני דיברתי עם חבר שלי, והוא אמר לי שהוא מעוניין להקים את הגילדה הזו. אני יודע שאני לא יכול להכריז על הקמתה והוא יצתרך לעשות זאת, אך דעו שישנו אדם הרוצה להקים דבר כזה.

איך משיגים אותו?

זה יפה שיש, אבל איך מתקשרים איתו? מה אם יש עוד מי שרוצה? כל הקודם זוכה -ואני מתכוון לכל המציג סיפור שיוצר התייחסויות. מה אם יש עוד אחד כזה? - אז יצטרכו שניהם להחליט אם הם רוצים לפעול בנפרד או ביחד, ואם ביחד - תחת מי.

Mongarele

New member
...It smell like

?E edrifigh sinu implagh Eyarr raSinu. Unigh zixSnaky tax plu norun. E raOnor que !E nagh unigh implagh zixCha lily. Phassop zix Khazad-Nhazim :Translation Your guild smells of goat shit. It is cowardice and dishonor to steal and hide. Have you no honor? All you know is to cause harm and suffering to children and the innocent. !Beware and fear the Khazad-Nhazim

Honour the thiefs!

Remember, they are the bait we send into trapped dungeons to check if there are any traps, and they are those who pick the locks of treasure chests and only get to keep 10%

Mongarele

New member
?Honor

Thieves deserve no honor and they require none. For them, like the harlots who sell their bodies, money is enough

למעלה