´הדבר-הבא´ - מקצועות

They have more honor then you might

...suspect Do not think so low of them.. for they are those who are responsible for the employment of the guards and a majorty of the warriors They help the balance in which The Sisterhood believes They make the nobles employ your mercenaries to deal with them They can open hidden ways to the treasuries of Dragons and let´s not forget they are always handy when you loose your bedroom key

Varkong

New member
כבר...

הגילדה עוד לא קיימת באופן רשמי אפילו וכבר מתחיל הדיון עליה... מעניין ביותר.

פדמירדן

New member
האחווה צריכה אנשים כמוכם

מפקד הקזהדים והאחות ביסוויט אני חושב שהאחווה שאני מקים תמצא שימוש טוב מאוד לכשרונות המיוחדים ששניכם יכולים להציע ואני בטוח שקישרי הסחר שאני מתכנן עליהם יעזרו מאוד לשתי הקבוצות שלכם.

מי אתה?

האחווה שאתה מקים? מי אתה? (לא על משקל ´למה, מי אתה?´, אלא על משקלו הנקי והתמהה של ´מי אתה?´)

הלו? מה עם גילדות?

כנראה שאני לא ברור. במעמד זה נכנסים הגופים הבאים, וגופים כדוגמתם: גילדת הקסם, גילדת הגנבים, מסדרי אבירים, רבי-אמן בנשק, נפחים, נגרים, שחקני תיאטרון, מורים, אלכימאים, עישבונאים, צורפים, חושלים, בנאי מכונות מלחמה, סתתי אבן, סופרים וכו´. לכל אחד מאלה יכולות מיוחדות שיאושרו במסגרת מקצועם באופן רוחבי וצולב הן לדת, והן למנהיג, והן למדינה. יש כאן מספר מקצועות שהמונופול עליהם יקנה יתרון -אדיר- לשחקנים שיעלו עליהם. לדוגמא - האם זה טריוילי שכולם ידעו קרוא-וכתוב? - מהיכן ישיג איש צבא את נשקו ושריונו? מי מאמן אותו? מה הוא עושה בשעות הפנאי? מה הוא עושה כשאינו מגוייס לדגל? מקצועות, חבר´ה, מקצועות.

Varkong

New member
תגובה לSemFur.

אז ככה: כמובן שאתה יכול להיות מקורי, ולהפוך את מגדל הקסם שהוא דיי נדוש, נכון לאיגלו ענק בצבע ירוק זוהר עם ציורים של פילים ורודים עלוי... תודה שזה מקורי! אין ספק שהמצאה מחדש היא כוח ענק ויהיה זה חט עצום אם לא נממש את הזכות הזו, אבל ישנם בכל זאת איזשהוא הגיון מאחורי הדברים. אני רק רוצה להגיד לך, שלוקן הוא לא רייסטלין, והמגדל, אלול להראות דומה במקצת למגדל מרומח הדרקון, אני מסכים אתך פה לאחר שקראתי את הטקסט שלי טוב ושוב (אז גם אני חייב לך התנצלות, אני מניח), אך תן לי להבטיח לך שכל מה שאתה אולי חושב שאתה יודע על המגדל - אתה לא. אני מבטיח לך שהמגדל יהיה אחד מהדברים הכי מרתקים במשחק הזה וכמו כן המסובך שבהם.

semfur

New member
אם כך

אז אני מתנדב לעזור. אשמח לשמוע פרטים נוספים בבוא העת.

Varkong

New member
לא ממש הבנתי...

האם הקמת את הקבוצה של המגדל השני? שמע, אני ממש אשמח אם תעזור... תתקשר ונדבר. 055857553 אריק נסיס. (לוקן ספידר)

Mr V

New member
espionage

Im Mr V and im looking for ….. hmm lets coll it “agents” ,I want to open up a honest and candid organization, that will colect informaiton and distribut it according to payment fot this job I need witty and skilld man and weman Who will perform key role for organization Further information will past on only by mailing (off play in e mail,while in the game by written messags ) Off play : if you enjoy the world of espionage and when the heat come you know how to jump out of a window and run like hell contact me as soon as you can Yours Mr V

semfur

New member
אירגון דרואידי

אני מעוניין להקים קבוצה חדשה: אירגון היררכי דרואידי, כפי שמתואר בספרי הפנטזיה השונים (לא מבוסס על המסורת הקלטית, בה היו הדרואידים קצת פחות ידידותיים לסביבה). אשמח לקבל פניות אישיות ע"מ לגבש רשימת שחקנים התחלתית והתחלת ביסוס האירגון הדרואידי. האירגון הדרואידי יישמח לקבל כל דמות בעלת זיקה ליער ולשמירה עליו - בני-אדם, אלפים ואולי אפילו אורקים שרואים את עצמם כחלק מהאירגון הדרואידי העולמי. ברגע שהרשימה תהיה גדולה מספיק (אני מניח שעשרה שחקנים זה כבר מספק) נתחיל להריץ רעיונות - כאן בפורום או ביננו. Qwendor

המלצה:

זהו רעיון יפה שאשמח לראות. אם תחכה לאנשים ואז תריץ רעיונות, סביר שהאנשים ילכו עם מי שמציג רעיונות שמוצאים חן-בעיניהם, וישאירו אותך לבד. המלצתי- רקום קווי יסוד וסיפור כללי שיכניס מעט צבע לדמיונם של אנשים ומרקם לתדמיתו של הארגון שלך, על מנת ´להצית´ את רוחם של אנשים להצטרף, ותראה איך זה עובד. מעבר לכך, יש המון קוראים סבילים בפורום, שמעדיפים לא להתייחס בקול רם לדברים, ואוגרים להם ´מחסן´ של אפשרויות לקראת בואם ´הלא-צפוי´ למשחק הראשון. נץבץ - מומלץ גם שתשאיר פרטים על הדרך בה אמה מזמין אנשים לפנות אליך.

semfur

New member
האירגון הדרואידי ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

היכנסו לעמוד האינטרנט הבא. שם ניתן למצוא פרטים נוספים. נשתמע!!!

למעלה