´הדבר-הבא´ שאלות ודיונים כללים.

טוב ויפה - אך ראה:

מערכת ´הדבר-הבא´ מיועדת 1. לאפשר שילוב בין . . .א.סגנונות משחק שונים, . . .ב.מערכות חוקים שונים, . . .ג.קונספציות משחק שונות, 2.להתבסס על יוזמותיהם של שחקנים. אי לכך, מחולק העולם למחוזות, אזורים, ואני לא אגזים אם אומר אף עולמות (באפשרות), המחולקים בין אלים עליונים. כל אל עליון מציג מערכת חוקים והרחבות שלו לחוקי הבסיס, המאפשרים ´המרה´ של דמויות מ-Region אחד לאחר. יש לך מערכת חוקים? - חבר אליה את השחקנים שיזהו איתה ויבחרו לשחק בתוכה, וקדם עצמך לכיוון ´אל-עליון´ (Region-Master). זהו תפקיד מאתגר שלא כל אחד יוכל למלאו, אך אעשה כל שביכלתי על מנת לקדם אליו אנשים עם רצון ללמוד ולצמוח - כי זו אחת ממטרותי האישיות העיקריות. קרא והתיחס על ´הדבר-הבא´ .

5נדב

New member
דעתי

לדעתי עלינו להשתמש תפאורה סימלית. אני לא מדבר על לקחת חתיכת קטון סגול וחסר צורה ולכתוב עליו "פסל של עז שמן", ואז כולם ישתחוו לקרטון כאילו הוא פסלו של אל העזים השמן. אבל לא לגרום לקבוצה שאמורה לחיות ביער להביא עצים במשאית למדבר - בגלל ששם משחקים. אז ישתמשו בקלקר/קרטון צבוע/לא יודע מה. תקנו אותי אם אני טועה, אנחנו אנשי פנטסיה כולנו. יש פה מישהו שהדמיון שלו נח בארון???

´הדבר-הבא´ שאלות ודיונים כללים.

העץ המקורי של ´הדבר-הבא´ (מה לעשות, זה עץ גדול ומסורבל. לחדשים - ע"מ להבין ת הרעיון - דלגו על ענף בניית העולם, והיצמדו להודעות ראשיות)

למעלה