נוווו השליח הגיע עם הויברטור המרציפני ?!?!
ב בעל להשכרה1 New member 9/3/15 #100 השליח (שוב) בדרך אלייך עיוני.   והפעם..... נתתי לו משהו ממני שתוכלי לענג את עצמך בעזרתו.
ד דניאל35אי New member 9/3/15 #101 לענג את עצמי אני מסתדרת טוב הבעיה מתחילה כשצריך יד נוספת ואין   מקווה שהפעם השליח יגיע ולא יאכזב אותי    
לענג את עצמי אני מסתדרת טוב הבעיה מתחילה כשצריך יד נוספת ואין   מקווה שהפעם השליח יגיע ולא יאכזב אותי    
ב בעל להשכרה1 New member 10/3/15 #112 אוקי השליח לא יגיע כנראה, היו לו אילוצים. אני שולח את איתי על הקורקינט החשמלי.
N newcharm New member 8/3/15 #8 את הקול שלי קנית בנגיעות המרציפן כלומר זה לא שאני מתעלם בגסות מהסוגיה החשובה שהעלית אלא שהיא פשוט לא מעסיקה אותי ואילו נגיעות (ועדיף בלוקים שלמים) של מרציפן זה משהו שאשמח לקבל ממישהי שחפצה ביקר שלי.  
את הקול שלי קנית בנגיעות המרציפן כלומר זה לא שאני מתעלם בגסות מהסוגיה החשובה שהעלית אלא שהיא פשוט לא מעסיקה אותי ואילו נגיעות (ועדיף בלוקים שלמים) של מרציפן זה משהו שאשמח לקבל ממישהי שחפצה ביקר שלי.  
ב בעל להשכרה1 New member 8/3/15 #16 והיום חביבי גיליתי בך עוד צד רך. צד מתוק מדבש. צד נימוח. חובב שקדים שכמוך.   רווחת בי התחושה שאתה איש אמיד מאוד (תרתי משמע) נוכח תגובתך המתעלמת
והיום חביבי גיליתי בך עוד צד רך. צד מתוק מדבש. צד נימוח. חובב שקדים שכמוך.   רווחת בי התחושה שאתה איש אמיד מאוד (תרתי משמע) נוכח תגובתך המתעלמת
N newcharm New member 8/3/15 #23 איך אני מגיב לזה.. כלומר בלי להוציא אותך קצת אהבל... ) (או אותי כמובן)  
ב בעל להשכרה1 New member 8/3/15 #25 בוא נסגור את זה כמו תמיד יין מבעבע על חשבון הליידי עד אובדן הכרה טוטאלי.   זה ריטואל אצלנו, השכחת ?
בוא נסגור את זה כמו תמיד יין מבעבע על חשבון הליידי עד אובדן הכרה טוטאלי.   זה ריטואל אצלנו, השכחת ?
N newcharm New member 8/3/15 #30 אתה רציני?? אם היית יודע כמה מהר אני מסוגל לשכוח גם דברים נהדרים כמו יין מבעבע לא היית מתפלא.   (ואז נזכרים במשפט האלמותי: "אם היה חשוב לך לא היית שוכח")
אתה רציני?? אם היית יודע כמה מהר אני מסוגל לשכוח גם דברים נהדרים כמו יין מבעבע לא היית מתפלא.   (ואז נזכרים במשפט האלמותי: "אם היה חשוב לך לא היית שוכח")