ערה במיטה שלך אולי עם עינייים עצומות |הא||חומה|
LeAnnDylan Well-known member 11/6/08 #34 ערה במיטה שלך אולי../images/Emo46.gif עם עינייים עצומות |הא||חומה|
ש שתיקה אחרונה New member 10/6/08 #9 ../images/Emo60.gifהיי,אני הזמנתי אותך..מעין מהפורום של נינט ברוכה הבאה מותק
ש שתיקה אחרונה New member 10/6/08 #11 ../images/Emo60.gifאגב,תראו איזה חתימה היא הכינה לקרי... ליאת,אני מקווה שזה בסדר שאני שמה פה
ל ליאת275 New member 11/6/08 #29 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זו ממש חוצפה,זו גנבה,אותך למשטרה! סתם לא אני עשיתי...ידיד עשה =] וכתוב מתחת לNO SO SMALL...
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זו ממש חוצפה,זו גנבה,אותך למשטרה! סתם לא אני עשיתי...ידיד עשה =] וכתוב מתחת לNO SO SMALL...
S symptoms New member 10/6/08 #10 הו שלום נחמד שבאת, תמיד טוב שיש עוד אנשים שאוהבים את קרי. ואני מכירה אותך מהפורום השני רעות
S symptoms New member 10/6/08 #20 אני מתקשה למצוא את עצמי שם ../images/Emo4.gif אני אומר שלום פה? רעות
S symptoms New member 10/6/08 #22 גדול שם מידי, אני הולכת לאיבודים אז אני יותר קוראת, לא ממש מגיבה רעות
ל ליאת275 New member 11/6/08 #24 חחח נכון יש הרבה תתי פורומים וזה מרתיע אבל לאט לאט מסתדרים( נו אל תהיו כאלה תראו נוכחות ישראלית...אל תשאירו אותי לבד עם כל האמריקאים האלה D:
חחח נכון יש הרבה תתי פורומים וזה מרתיע אבל לאט לאט מסתדרים( נו אל תהיו כאלה תראו נוכחות ישראלית...אל תשאירו אותי לבד עם כל האמריקאים האלה D:
A And It Feels Like New member 13/6/08 #35 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif סביר להניח שאת כאן הרבה יותר ממני אבל בכל זאת לזכר ימים פוריים יותר שלי בפורום- ברוכה הבאה
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif סביר להניח שאת כאן הרבה יותר ממני אבל בכל זאת לזכר ימים פוריים יותר שלי בפורום- ברוכה הבאה