או פשוט לקחת תמונות שלה. ( לכי תביני איזה מוחות מעוותים מסתובבים ברשת. )
I izzys New member 12/7/07 #28 או פשוט לקחת תמונות שלה. ( לכי תביני איזה מוחות מעוותים מסתובבים ברשת. )
ת תומע79 New member 13/7/07 #30 ../images/Emo34.gif../images/Emo207.gif ../images/Emo124.gif חבר'ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עברתי את הגיבוש לוחמות התקבלתי לקרקל!
../images/Emo34.gif../images/Emo207.gif ../images/Emo124.gif חבר'ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עברתי את הגיבוש לוחמות התקבלתי לקרקל!
ז זמן אור New member 13/7/07 #33 ../images/Emo55.gifוואי ../images/Emo9.gif מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo195.gif
Z Z A M i New member 13/7/07 #35 יאללה, עוד הפעם..../images/Emo3.gif מזל טוב נששמה.. .."רבות בנות עשו חייל ואת עלית על כולנה".. (בטח אני מצטטת תנ"ך..) בהצלחה!
יאללה, עוד הפעם..../images/Emo3.gif מזל טוב נששמה.. .."רבות בנות עשו חייל ואת עלית על כולנה".. (בטח אני מצטטת תנ"ך..) בהצלחה!
ת תומע79 New member 13/7/07 #49 ../images/Emo34.gifחחחח את לא נורמאלית.. מה את מצטטת תנך?! בקיצר,לך הרגשתי צורך להודיע אישית חחח ושוב תודה! בהצלחה גם לך!
../images/Emo34.gifחחחח את לא נורמאלית.. מה את מצטטת תנך?! בקיצר,לך הרגשתי צורך להודיע אישית חחח ושוב תודה! בהצלחה גם לך!
Z Z A M i New member 15/7/07 #96 בעצם, כשאני חושבת על זה... רק הקטע של ה"בטח" נדבק לי ממנה.. לא כ-ז-ו מושפעת
ת תומע79 New member 13/7/07 #47 ../images/Emo34.gifבהחלט כבוד.. קרקל כבוד על חחח ילדה מושפעת רצח סתם,בקיצר המו ן תודה
ת תומע79 New member 13/7/07 #46 ../images/Emo34.gifתודה רבה :] הגיעו תשובות מהר (ליתר דיוק שבועיים על השעון) כי יש בנות שעשו את הגיבוש והיו אמורות להתגייס ביולי אז כדי שאם הן עברו יהיה ללשכ"ג מספיק זמן כדי לדחות להם את הגיוס ..
../images/Emo34.gifתודה רבה :] הגיעו תשובות מהר (ליתר דיוק שבועיים על השעון) כי יש בנות שעשו את הגיבוש והיו אמורות להתגייס ביולי אז כדי שאם הן עברו יהיה ללשכ"ג מספיק זמן כדי לדחות להם את הגיוס ..