אאאאאוווווו ממייייי גגאאאאאאאאדדדדד

• פותח הנושא 5cihh
  • פורסם בתאריך

5cihh

New member
אאאאאוווווו ממייייי גגאאאאאאאאדדדדד

THAT GIRLLLLLLLLLLLLLLLLLLL גאאדד גאדדדדד הארררררי שליייייייי אמאאאאאא אני מתה לראות את זה כברר פאקקק תמונות מדאתת גירלל השיערר שלוווו למטטה כזההההה אוףף ללווווו אמוווו LO AMOOOOOOOOOOOOO ג'אאדדדדי הרוללדד שלללייייייייי
סעעממקק מושלמיםם למרות שזה לגמרייייי נראה שונה ממה שחשבתי שיהיהההה דדיי דאת גירלל ומקוםםםםםםם ראשון לבאסטדדד אוףףף להקות שולטוותת לוסס אממוו@#$@$#

M o T e K 16

New member
אני יכולה לשלוח לך את הקליפ אם את

רוצה יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?

dani 182

New member
יווווו גמני רוצה אפשר? בבקשה!!!!!!!

פליז שלחי לייייייייייי

5cihh

New member
הנהההההה תודהה

את דאת גירל?! מאיפה יש לך? עדיף שתתני כתובת להורדה אבל אם אי אפשרר- [email protected]

5cihh

New member
מזה השיר הזה?

איפה הוא מופיע? לא ידוע לי שיש להם כזה שיר אלא אם כן הם כתבו אותו כרגע.

Chaz4ever

New member
אולי קוראים לשיר......

יש סיכוי שהשיר נקרא: Losing you ולא Lost you???

Chaz4ever

New member
חיחיחיחי.....איזה חכמה אני...

ברור ששמעתי ת'שיר הזה!!!! יש לי את 2 הדיסקים של באסטד ו2 ספרים שלהם מאנגליה..... אחד ספר רשמי ואחד שנתי של 2004.... וזה שיר ישן מהדיסק הראשון.... אבל שיר מהמם!!!!!!!

SurfeR Babe

New member
אם את יכולה

לשלוח לי אז הנה המסנג'ר: [email protected] ואם יש כתובת זה באמת יותר טוב... אבל לא ממש משנה... מאיפה יש לך את הקליפ?

M o T e K 16

New member
הכתובת....

חברה שלי העלתה את זה ואני לא יודעת עוד כמה זמן היא תשאיר את זה על השרת שם... אבל בינתיים תורידו מפה אם היא תוריד את זה מהשרת אני אשלח למי שלא הספיקה להוריד.... תודה ליערה!!!

5cihh

New member
ידעתי שהיא התכוונה לזה

לוסט יו עלק מאיפה אתם מביאים שאלות כאלו..כאילו שיר מלפני איזה שנתיים וחצי גאד.. ותודה למותק אבל השרת הזה לא זז אצלי לפחות..אני כבר שעה מחכה שיתן לי לשמור בכלל שרק יתחיל להוריד תוסיפי אותי למס' נתתי לך אותו..

5cihh

New member
צריך להירשם לאתר בשביל זה

אז נרשמתי וזה עדיין לא בדיוק עובד
נחכה ונראה תוסיפי אותצי אניוואי בקשה

5cihh

New member
אאאאאאאא מורידד מוריד מוריד

טטננקיייייייייוווווווווווווווווו האריייייייייייייייייייי היר איי קאםםםםםםם

5cihh

New member
פחחח עלק הארי..

דני וטום היר איי קאם יותר נכון.. טוב שרואים אותו ממש..וגם חסר רבע שיר!! מי שהקליט את זה לא עשה עבודה טובה מדי אבל תודה רבה לך ולחברה שלך..היה יכול להיות קליפ מדהים אם היו מראים גם את הארי מדי פעם..רציני רואים אותו ב10 שניות הראשונות קצת וזהו אחר כך רק עוד פעמיים!! כל הקליפ דני וטום מה הקטע המזדייין של זה.. חח לפחות זה מצחיק חחחחח איזה מלך טומי איך הוא שר ברמקול כזה חחח.. ואיזה מדהימה הילדה..אוף גאד שיפסיקו עם הקטע הזה של הכוסיות בכל קליפ זה ממש כאילו..אוו..גאד זה מעליב
המעריצות שלהם לא נראות ככה

פחחחחחחחח

באמת חבל שלא מראים את הארי בכלל!! =/ אבל חחחחח הרגשת אותי בזה שאמרת שהיא מדהימה לדעתי...היא לא חחחח אבל ממש לא!! היא דומה לגבר וכילו היא רזה ויש לה רגליים ארוכות זה מה שיש בה הפנים שלה לא יפות...לדעתי... ההגדרה שלי למישהי יפה זה הרבה יותר מזה...חחח אבל לפי ההגדרה שלי היא חמודה...אבל האף שלה בכלל...מוזר...בעע

למעלה