אאאאאוווווו ממייייי גגאאאאאאאאדדדדד

• פותח הנושא 5cihh
  • פורסם בתאריך

5cihh

New member
בעיניי היא מדהימה, ויותר חשוב-

בעיניי הארי דני טום ודאגי היא מספיק טובה לקליפ שלהם בתור הבחורה הנחשקת..ככה שהדעה שלך לא דומיננטית במיוחד בעסק. וגם אם היא הייתה כונפית היא בלונדית תכולת עיניים רזה חלקה כזו אנאערף..כמו הסטנדרטים של החברה היום *פסיכולוגית* חח וזה מבאס..היה יכול להיות נהדר אם הם היו מלהקים מישהי עם משקפיים כמוני!! חחחח להרגשה הטובה..שילהקו איזה אחת גדולה ולא יפה ולא איזה פטיטית כוסית כזו..בעע זה דפוס חוזר ונמאס בשירים והקליפים שלהם.

חחחחחחח

את צודקת בקשר לזה שבעיניהם היא מספיק טובה... אני רק הבעתי את דעתי...! דווקא בקליפ של אביוסלי לדעתי היא כן היתה יפה (הבחורה שליהקו...אני חושבת שהיא גם שיחקה ביומני הנסיכה! חחח) לא יודעת מה איתכן...חחח ומקפליי כל הזמן אומרים בראיונות והכול שהם אוהבים ברונטיות וזה מה הם פתאום מביאים בלונדינית עיניים כחולות רזה וארוכת רגליים כאילו זה הסטריאוטיפ המושלם... ואם הם אוהבים ככה אז סבבה... אבל זה שונה ממה שהם אומרים ומספרים בראיונות שלהם... ותאמיני לי הם בחיים לא ילהקו אחת גדולה לקליפ...את יודעת...בשום קליפ של אמנים אין מישהי גדולה...זה הרי בשביל הציבור הקליפים והכול...נו את יודעת למה אני מתכוונת... ואולי בחיים האישיים הם כן היו מתאהבים נגיד במישהי לא הכי יפה ולא הכי רזה אבל במציאות והקליפים וכל מה שסובב את הציבור אז זה חייב להיות כזה יפה ונוצץ...ככה זה בעסקי הבידור...

5cihh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקפללייייייייייי.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקפליי יצאו עם מישהי לא יפה?!?!?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח

רק הבאתי דוגמא!! זה היה בשביל המחשבת הנקודה... הם לא באמת יצאו עם מישהי לא יפה... כי אלו מקפליי...חחח אבל את אף פעם לא יכולה לדעת...מתישהו הם יתאהבו באמת במישהי...ואת יודעת אהבה זה לא רק מראה חיצוני...אז יכול להיות שהיא לא תהיה הכי יפה בעולם...הם עדין יאהבו אותה...הם בני אדםםםם חחח בגיל הזה ברור שלא יוצאים עם בנות מכוערות והכול אבל כשהם יתבגרו תאמיני לי האופי ישחק תפקיד נורא חשוב...אפילו יותר חשוב מיופי...(חחחח ואולי לא...) אבל באמת שגם אם תהיה להם מישי הכי מדהימה בעולם ועם אופי חרא אז הם יזרקו אותה לא משנה עד כמה היא מדהימה...

5cihh

New member
חחחחחחח בייחוד דני..

רק עם מכוערות ושמנות הוא יצא ברור.. נו בחחחחחחחחחחחחחחחחייייייייייך...זה מקפליי פה..הם 4 בנים מתבגרים מה שהופך אותם לשטחיים בכל מקרה אז תוסיפי את זה לעובדה שהם יכולים להשיג פחות או יותר(!) כל אחת ברחוב אז הם ילכו על קופה כי יש לה אופי נהדר..ומראה חיצוני לא חשוב בכלל הא? חח שיהיה..הם בנים נוט גאנה האפן ובסדר אני יודעת שהם אוהבים ברונטיות אבל הם אוהבים כוסיות בכללי..אולי האידאל זה ברונטית עם עיניים חומות/כחולות/חיוך יפה/ תחת מוצק וההעדפה של כל אחד וואטאבר אבל בתכלס הם אוהבים את היידי ושרה גירלז אלאוד וכל מיני בלונדיניות..וגם ברונטיות כאילו זה לא קשור לצבעים..הם אוהבים את מי שרזה ויפה..שזה די מעצבן כאילו כל ראיון איתם זה כזה "SHE'S SO FIT" שיז הוט איי קיסד אה פיט גירל & און & און..מקפליי סטייל
נו מה לעשות..אי אפשר לשנות ת'עולם:/ ולדעתי דוקא ההיא מאובייסלי לא יפה אבל היא משדרת את הקטע הזה של האאוט אוף מיי ליג..כנל ההיא מ5 קולורס שיש לה פנים מרדניות כאלה חחחחח..וזאתי מדאת גירל היא מן ברבי מושלמת כזו ככה שיש להם בחירות טובות..והשיר הולך איי לאבד הר לונג בלונד הר ככה שאי אפשר ללהק ברונטית חח! בטח ג'יימס כתב ת'קטע של הבלונד בעע לא משנהה...יש לי המון מה להגיד פתאום! חח התסכול

5cihh

New member
חח חמודה לי את לא צכה להסביר!

לי ממש לא איכפת ממראה אותי מושך לב טוב וחוש הומור אצל בנים! אבל אני מדברת מנקודת מבט שלהם..ואני יודעת בגלל זה אמרתי מתבגרים כי כשהם יגדלו זה ישתנה קצת..אבל טיפה דני הולך להתחתן עם דוגמנית זה כזה ברור..מהאחרים אפשר לצפות למשהו יותר נחמד..מישהי עם אופי טוב

חחחחחח

חחח זה בסדר אני נהנת לקרוא את זה לפחות...=] ונכון את צודקת...אולי כשהם יתבגרו זה ישתנה... אבל אני לא מתלוננת כי כל בן מצוי אוהב רזות ויפות זה לא משהו חדש...ככה זה בחברה שלנו ושל כל העולם... אז ברור שאין מה לעשות וברור שגם בנות לא ירצו מישו שמן ומכוער! חחחח גם לנו יש דרישות! חחחח בקיצור צריך להיות רזות ויפות...ככה זה...ואי אפשר יהיה לשנות את זה אפעם...

SurfeR Babe

New member
כן את די צודקת...

הם כל הזמן עם הקטע של הדרישות שלהם... ראתי 30 שניות מהקליפ והנערה די יפה לא משהו לדעתי אבל... וכן הלואי שהם היו לוקחים מישהי יותר מציאותית ודומה בסגנון לבנות אחרות, אבל באמת... אותי הצחיק הארי שהוא אמר שהוא לא אוהב את אלה שמתחילות עם הסיפורים שלהן "מיי פרנד שרון..." חחח

5cihh

New member
חחחחחחחחחחחחחח גאד הארי שלי..

דמיינתי בראש אותו כי כתבו שהוא אמר את זה בקול גירלי כזה....חחחחחחח גאד הוא כזה גאון..DVD...GOD WELL BE HERE FOREVER...חחחחחחחח די יש לו יציאות אדירות. וחחח חמודה רייט זה מה שהחברה רוצה..עלק ככה צריך להיות הלוואי וזה היה כזה פשוט! על הרזה אני בתהליכי עבודה אבל ליפה כבר אין תקווה את לא קובעת לעצמך תגנים
ככה שרק להתבאס אפשר או לחיות את החיים בחלום בהקיץ שזה הרבה יותר אכזרי.. ורציני אני רוצה שיקחו מישהי עם משקפיים זה יעלה לי תמצב רוח! מה כאילו..אם ישימו להיידי משקפיים היא עדיין תהיה מדהימה ולדעתי היא ממש יפה ההיא מהקליפ..אבל אניוואי.. ולמה? אני הייתי לוקחת שמן ומכוער..כי סביר להניח שאם הייתי מתאהבת בו הוא לא היה מכוער בעיניי ככה זה..ואני אוהבת בנים גדולים!! לא איכפת לי שומן או שרירים רק שיהיו גדוליםםםםם..גבוהים כמו צרלייייי..מושלםםםםםםם הלוואי והיה אחד כזה לכל אחת! אבל גם עם מכוערים הייתי שמחה רק שירצו אותי זו הבעיה! בנים errr

M o T e K 16

New member
זה לא שלא הקליטו את זה טוב...

בCDUK לא שידרו את כל הקליפ שידרו רק את מה שאת ראית בעעעעסה איתם אבל לפחות משו

SurfeR Babe

New member
לא מוריד לי...

את יכולה לשלוח לי במסנג'ר? karina12@hotmail וסורי על הנדנוד אבל אני מזה רוצה לראות את זה...

למעלה