אאאאעעעההה

luda88

New member
אאאאעעעההה

אני לא מבינה איך יש מליוני ערוצים בטלוויזיה ואין מה לראות! הכל זבל
קיצר, משעמם לי, הכנתי סלט טעים
ונמאס לי לשכב במיטה כי כואב לי לשבת.. אז אני סובלת בשקט
מי פה???

לי לו ש

New member
אני ../images/Emo88.gif

גמני הכנתי לי סלט היום.. סלט חריף
ועכשיו בא לי נס.. מי במטבח?

luda88

New member
את ../images/Emo3.gif

למרות שאני ממש בפרץ בישולים בימים האחרונים. תני לי רעיון מה לבשל מחר, קינוח כלשהו...

luda88

New member
אבל אני רוצה להכין../images/Emo70.gif

איזה מן עקרת בית את?

זיגזג

New member
בינינו....

אני חסיד של ייס... לא סובל את הוט!!!... כל פעם שאני בבית שיש בו הוט אני משתגע איך אנשים רואים את החרא הזה... ובדירה שאני גר בה עכשיו יש לנו הוט ואני בלחץ מסיבי על החברה לעבור לייס.... אבלללללללללללללללללללל... (לא מאמין שאני אומר את זה!). לזכות הוט ייאמר שלא משנה מתי, אם משמעמם.. תמיד יש את ביפ! שם תמיד יש מה לראות!
אם רק היה את ביפ גם בייס, זה היה מושלם!!! בקיצור, אם יש לך הוט.. שימי ערוץ 4. אם יש לך ייס.... תראי סרט או משהו... תמיד יש סרטים טובים.

luda88

New member
לא מוצאת..

ויש לי מלא סרטים שהורדתי שצריך לראות אבל תכל'ס, כל מה שאני עושה בימים האחרונים זה לשכב במיטה ולראות סרטים בגלל הגב... ונמאססססססססס

luda88

New member
../images/Emo41.gifאני לא מאמינה../images/Emo70.gif

עכשיו אמא שלי באה אלי לספר לי משהו שסבתא שלי סיפרה לה- לסבתא שלי יש חברה שעובדת בלעשות מסז'ים לאנשים.. החברה כשעתה מסז' אצל מישהי ראתה את הבן שלה שהוא חייל בן 20. מסתבר שהחברה התרשמה ממנו וממני וביקשה מסבתא שלי את המספר טלפון שלי כדי להעביר לו.. סבתא שלי לא שאלה אותי אם אני רוצה או לא, פשוט הביאה את המספר שלי. והיא אפילו לא סיפרה לי

dudusch

New member
סבתא זפטה יש לך ../images/Emo6.gif

כל הכבוד כמה היא אוהבת אותך. כמה היא רוצה לרקוד בחתונה שלך. כמה היא רוצה נכד/ה. יאללה, תעשי לה את הג'סטה. תעשי אותה סבתא

luda88

New member
התכוונת - נין\נינה ../images/Emo6.gif

זאת פעם שניה שהיא עושה לי את זה הסבתא
אני צריכה לעשות איתה שיחה

luda88

New member
אההה לא ממש ../images/Emo67.gif

חוץ מזה שאני יכולה לדאוג לעצמי

חחחחח גדול../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי את בעלת הבית שלי שמחפשת לי שידוך...בודקת אם הנכד של אחת החברות שלה פנוי.. רוצה שאני אצא ממנה נשואה

../images/Emo41.gifאני לא מאמינה#2

היום, הבת זוג שלי בפר"ח (דתיה, נשואה) אמרה לי שהרכז שלנו אמר עלי ש "אני מאוד חמודה" ו.."למה את לא רוצה אותו ???". עכשיו עזבו את זה שהוא לגמרי (!!!) לא הטעם שלי .. WTF?. הכי הזוי שהיא חפרה לי עליו ו "אפילו אמרתי לבעלי שאתם מתאימים"
יה רייט

הדRי

New member
נכון! וכולנו נבוא, נרקוד ונאכל שניצל../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

למעלה