שוד לאור היום . אני גם מנוי שלהם פלוס מינוס בעל אותה חבילה ,ומגיע לחצי ממה שאת משלמת .
Y y e t i New member 31/12/07 #23 שוד לאור היום . אני גם מנוי שלהם פלוס מינוס בעל אותה חבילה ,ומגיע לחצי ממה שאת משלמת .
S soofgania New member 31/12/07 #25 אתה מנוי חדש? כי יש מבצעים למנויים חדשים.. התשתית לאינטרנט גם דרכם?
ל לי לו ש New member 31/12/07 #24 ממש ממש לא.. זה המוןןןןןןןןן../images/Emo88.gif אני משלמת 220 על חבילת הסרטים, בידור, ילדים ועוד... <לא זוכרת> ובכל זאת נראה לי יקר
ממש ממש לא.. זה המוןןןןןןןןן../images/Emo88.gif אני משלמת 220 על חבילת הסרטים, בידור, ילדים ועוד... <לא זוכרת> ובכל זאת נראה לי יקר
Y y e t i New member 31/12/07 #29 גרוסו מודו 250 ש"ח . זה מה שהשכן כאן משלם על מה שיש לך כולל אינטרנט .
S soofgania New member 31/12/07 #30 האמת שעשיתי לפני כמה זמן הקפאה ל-4 חודשים וחשבתי שבגלל שהערוצים פתוחים חינם ל-3 חודשים לכן מחייבים אותי רק ב-265 ש"ח עכשיו שהתקשרתי ענו לי שה-265 ש"ח זה התשלום הקבוע.. לי זכור שלפני ההקפאה שילמתי 350 ש"ח אני חייבת למצוא את התדפיסים האלו..
האמת שעשיתי לפני כמה זמן הקפאה ל-4 חודשים וחשבתי שבגלל שהערוצים פתוחים חינם ל-3 חודשים לכן מחייבים אותי רק ב-265 ש"ח עכשיו שהתקשרתי ענו לי שה-265 ש"ח זה התשלום הקבוע.. לי זכור שלפני ההקפאה שילמתי 350 ש"ח אני חייבת למצוא את התדפיסים האלו..
Y y e t i New member 31/12/07 #31 350 ש"ח זה יקר ולא משנה מה תגידי . שבי להם על הוריד ,אין שום סיבה שבעולם שיגבו מחיר כזה ,אלא אם כן יש תעריף שונה לצפון מה שלא נראה לי הגיוני .
350 ש"ח זה יקר ולא משנה מה תגידי . שבי להם על הוריד ,אין שום סיבה שבעולם שיגבו מחיר כזה ,אלא אם כן יש תעריף שונה לצפון מה שלא נראה לי הגיוני .
S soofgania New member 31/12/07 #36 הם טוענים שלא היה ולא נברא וה-265 ש"ח זה התשלום הקבוע שלי לפני ההקפאה שילמתי 350 בהוראת קבע..אפשר לבקש מהבנק תדפיסים מלפני ההקפאה?
הם טוענים שלא היה ולא נברא וה-265 ש"ח זה התשלום הקבוע שלי לפני ההקפאה שילמתי 350 בהוראת קבע..אפשר לבקש מהבנק תדפיסים מלפני ההקפאה?