אאאוווייי....אני כל כך מתגעגע

shlomi_e

New member
אאאוווייי....אני כל כך מתגעגע

לתאילנד. פתאום זה הכה בי. דימיינתי שאני יושב ב raily beach עם שייק קוקוס ביד...כותב אימייל ומביט בים שמולי..ורואה את השקיעה הניפלאה. ממש היה לי חלום בהקיץ.....כימעט עשיתי תאונה עם הרכב. אאאווווחחחח...אני כל כך מתגעגע!!!! "...ד"ר תציל אותי...אני מאוהב....כואב לי החזה....." sawadicap לכולם.

Shakty

New member
גם אישתי ואני

כל פעם שנזכרים בא לבכות - כל תוכנית בטלוויזיה על תאילנד אנחנו בולעים בשקיקה... רק לחזור לאיזה טרק ראפטינג בפאי או לשבת בבריכה של הפרינסס בקו פיפי על המעקה שמשקיף לחוף עם איזה קוקטייל ביד... כואב כואב...

shlomi_e

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo186.gif

או בקיצור....אני עצוב...אני רטוב...וקר לי.

יודעים מה כל כך טוב בתאילנד?

שאפשר לחזור אליה תמיד!!!!! אפשר לטייל בה שבועיים ולהספיק הרבה והכי חשוב היא כל כך זולה שאפשר חודש לעבוד ואז יש מספיק כסף לטיול... אז במקום להגיד בא לי לחזור ולהתרפק על העבר כאילו זו אוסטרליה ולא תאילנד!! תעשו מעשה!! נו למה אתם מחכים? תחזרו חיסונים יש לכם תיק יש לכם לא צריך כלום רק חודש עבודה ואתם שם....

בטח באה.. ../images/Emo6.gif

אפשר גם מלדיבים על הדרך

ייאאלה שיגמר הסמסטר הזה כבר ואז

נלך כולנו אני שמעתי ששקולדה קונה כרטיסים דרך אגב אם אין לכם תוכניות להיום תבואו לשוס אני חוגג שם...

shlomi_e

New member
אחד הקטעים הכי מצחיקים...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאני זוכר מהטיול קרה ב RAILY BEACH בגלל טיבעו השקט ולא עמוס בתיירים גם הסוחרים לא התפתחו לגמריי. הסוחר בתמונה הציע לנו בדים , לונגים ומכנסיים. במקום מחשבון...הוא כתב לנו את המחיר על החול. הוא כתב 600 באט....אני אמרתי שזה יקר...וציירתי על החול : 100 = 500 - 600 והסוחר כתב : 500 = 400 + 100 = 500 - 600 ואני כתבתי 100 = 5 / 500 = 400 + 100 = 500 - 600 והסוחר כתב 350 = 250 + 100 = 5 / 500 = 400 + 100 = 500 - 600 וככה המשכנו עד שקישטנו את כל החוף בנוסחאות מתמטיות.

aviron

New member
../images/Emo184.gif כדור-הרגעה לכל המתגעגעים...

אני רק יכול לספר לכם - שהסטטיסטיקה מספרת שאחוז גבוה של אלה אשר ביקרו בתאילנד - יחזרו אליה לביקור נוסף... אז תדאגו להכנס לאחוזים החוזרים, אה?... שבת-שלום !

לי היתה שיטה נורא טובה

הייתי מתחבר איתם מריץ צחוקים ואז מבקש הנחה לאט לאט נכנס לזה עד שבסוף הייתי מוריד 60 % מהמחיר יום אחד אני נכנס לחנות בבנקוק ומתחיל בטקס הורדת המחיר המוכרת אומרת לי אוווו יו אר ורי טאף יו אר בסי אני אומר לה מה? היא אומרת לי יו אר בסי ואט איז באסי? בסי יו אר פרום יזראל יו דונט נואו ואט איז בסי? אני אומר לה נואו והיא אומרת לי קמסן קמסן אני אומר לה "אהה פרסי והיא בשיא ההתלבהות שלה יס יס בסי בסי (עם חיוך כל כך גדול של אחת שיודעת עברית על בוריה). אחד הקטעים היותר טובים שהיו בתאילנד היה במסעדה על החוף של קופנגן ישבתי עם ידידה היא מסמנת בתום הארוחה סימון בינלאומי בשפת הדיים של "אפשר חשבון?" כלומר יד עושה תנועות של רישום על גבי היד השנייה המלצר אומר לה יס יס הולך אחרי דקה חוזר עם עט ונייר... מיותר לציין מה קרה שם באותו הרגע... שבת שלום אנשים ואכן תחזורו לתאילנד ארץ מדהימה (אבל לא מדהימה יותר מהודו) אבי תסלח לי על זה נכון?

dauu

New member
אפשר חשבון

ב תאילנד מרימים יד ועושים באצבע תנועה מעגלית כך יבינו שאתם רוצים חשבון יותר פשוט"קאפ טאנג "

../images/Emo65.gifמזל טוב

שיהיה לך המון מזל טוב ואני מאחלת לך שהשנה תצליח לחזור להודו מספיק טוב? וכמובן תטייל
בכל העולם אז הרבה מזל טוב
|שמש
|

תודה רבה ../images/Emo24.gif

כן כן זה בהחלט טוב ועוד בכל העולם? חחחחחח אין לי כל כך זמן לזה למרות שלא הייתי מתנגד אם דוד שלי ביל גייטס היה נותן לי "קצת" כסף מכל מה שיש לו. שוב תודה שבת שלום דרך אגב כמה זמן והיכן היית בתאילנד?

למעלה