אאאוווייי....אני כל כך מתגעגע

רשום הכל למטה

עם תלך למטה בעמ הפורום אבל לענות בקצרה הייתי רק חודש חופשת סימסטר ואני מתכננת לקרוע את עצמי ולחסוך כסף כדי שאולי יתמזל מזל ואני יטוס שוס בקייץ בן כמה אתה בכלל?

ברי../images/Emo35.gif יומולדת../images/Emo35.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב, מותק
וד"א - צודק אווירון. אלא שאני כבר הספקתי לחזור לתאילנד בפעם השנייה ובכל זאת מתכננת את השלישית. בשבילי זה כבר כמו לחזור הביתה. בלתי נמנע. כרטיסים - זה כבר בעיה.. [בפעם השנייה זכיתי בכרטיסים באיזה תוכנית רדיו.. (לא לקנא יותר מדי
) אז מכיוון שהרגשתי מספיק ברת מזל - נמנעתי מהתמקחויות] סוף שבוע מקסים ל-כ-ו-ל-ם
ומסיבה מוצלחת

שקו שוקו שוקו שוקו (כמה סוכר?)

רבה לך מותק חחחח אהבתי את הכרטיס וכן כמו שאמרתי החיידק של לחזור מקנן בגופו של כל אחד מאיתנו נראה לי שזו מחלה שהמדע לא יצליח לעולם למצוא לה תרופה זה מה נקרא בשפה המקצועית "חיידק החזרה" בדרך כלל הוא מתחיל לתקוף מאמצע הטיול אבל התקיפה האמיתית של אותו החיידק זה בכניסה לארץ כאשר הוא רואה את השלט "WELCOME TO ISRAEL" הוא ישר מתחיל לתקוף ואז כאמור כל מערכת החשיבה מערכת הרצונות ומערכות הראש חושבות רק איך לחזור.....

../images/Emo9.gif עוד לא הבנתי איך עלה בדעתך..

לצלם את השלט הזה... בפעם הראשונה שראיתי אותו - חטפתי מכת מציאות וניסיתי לברוח בחזרה למטוס, אבל לא נתנו לי...

אצלנו כבר רצה תוכנית איך

חודריםצ לתא הטייס ואז באמצעות איום של "אם לא תחזור להודו נדליק קטורת במטוס" היינו מחזירים את המטוס אבל זה לא כל כך הצליח... ואת השלט הזה צילמתי בפעם הראשונה שטסתי לא אחרי המזרח חחח אחרי המזרח רק בכינו השוטרים בדלפקי הכניסה אמרו לנו "יופי שאתם אוהבים את הארץ מממש אהבת מולדת" מאז אני לא מתסכל עליו בכלל אלא ישר מתחיל לבכות !!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נבהלתי

לרגע חשבתי שאתה מדבר על אחת מארצות המזרח... זה מזכיר לי שבעבודה שלנו יש לקוח והוא מניו זילנד הוא גר כבר המון שנים בארץ כל פעם אני רואה אותו אני מנסה לשכנע אותו לתת לי את הפספורט שלו יום אחד אני שואל אותו ברצינות מה אתה עושה פה? למה אתה לא בארץ הכי יפה בעולם? אז הוא אומר לי תשמע כשאתה בא לארץ אתה פתאום מוצא את עצמך במצב שאתה לא יכול לעזוב,אז אמרתי לו כל הכבוד אם עד כדי כך טוב לך פה אז הוא אומר לי "לא לא פשוט ברגע שאתה בארץ הבנקים יושבים לך על הצוואר תוקעים אותך אתה לא יכול לצאת....

לי היה פעם שכן ניו - זילנדי [קיווי]

אהבתי לצחוק עליו ועל כל הכבשים שיש לו בבית.. הוא התחתן עם ישראלית, הם גרו כאן כמה שנים ועזבו.
עכשיו תשאל לאן... לא. לא לארץ הקיווי והכבשים... לגוואטמלה
צריך להיות משהו לא בסדר בניו זילנד אם אנשים מגיעים משם לכאן וממשיכים לגוואטמלה.. [עם כל הכבוד לגוואטמלה] אחח אחחח אחחח בוקר טוב לכולם. ברי, איך עברה המסיבה? וד"א - 3 סוכר.
תודה

אוךך עברה מעולה .....

ים של אנשים אלכוהול זרם כמו טיול במזרח והמוזיקה סוף הדרך שמאלה דרך אגב שלוש סוכר לשוקו??? זה קצת הרבה יותר מידי מתוק לא? ייאלה קחי קצת hot-chocolate אבל בלי סוכר....

תראה... תשמע... ../images/Emo183.gif

אני הולכת למות פה מדלקת גרון
אז אין שוקו - רק תה בכוס גדולה. 3 סוכר. או לחךופין: קצת שמש
זאת שבחוץ - היא ממש לא רצינית

מה לא רצינית??? את צוחקת עליי

היה נעים בהחלט והיה אחלה של יום שמש טובה ומחממת ולא סתם אחת שלא עושה את העבודה וסתם יושבת לה שם בשמיים חוץ מזה שטויות הכל יעבור עד לחתונה הרבה תה ומנוחה ויהיה בסדר ודרך אגב מה תגידי עליו? הוא לפחות עושה את העבודה לא? תלמדי ממנו שבוע טוב

איזה מסכן ../images/Emo7.gif

זה מזכיר לי את המודעה שראיתי היום בעיתון: "רק היום
הזדמנות להרוויח כסף במזומן ביד ומיד
..." בלה בלה בלה [רק צריך להגיע עם מליון בקבוקים ופחיות - כל 4 זה שקל
]

למעלה