אאוריקה

noati

New member
גמני התחברתי

לעבר שלך... כמו דניאל. כתבתי קודם משהו ומחקתי,כי חששתי אולי יובן לא כהלכה עכשיו ברשותך אכתוב שוב:) כשקראתי את הודעתך בראשונה...מיד לנגד עיני קפץ לו הילד שלי... כל עוד הוא נותן יוזם,עושה אבל אין לו הגבלות,מגבלות ודרישות הוא עושה זאת בחשק,אהבה ויכולת מדהימה. ברגע שמגיעה בקשה,דרישה <שאולי נראית לו מפחידה> הוא פיתום לא יכול והכל נסגר אצלו. ולכן עלתה בי גם השאלה...מה היה שם בילדות או בעבר כלשהו? אולי דרשו ממך ולא ידעו לפרגן ולחבק? אולי כדרשו ולא הצלחת להגיע ראו זאת בעין לא יפה או הגיבו בצורה פוגעת ומכאיבה... סתם הירהורים שעלו בי כשקראתי אותך... ודניאל נתן לי את האומץ לכתוב :) אני אוהבת את דרך החשיבה שלך,היא מעניינת ולא מפחדת...אולי את צריכה להכנס לשם יותר :) לשים את הגדירות והפחדים בצד ולהאמין ולדעת שאת יכולה שיש לך את הידע היכולת ובעיקר את המעוף והיצירתיות...ולא רק כי אחרים אומרים כי זה מה שיש בתוכך. שיהיה לך ערב נפלא

גריני

New member
דרשו, ועוד איך....../images/Emo88.gif

לפרגן
-
... זה ממש על קצה המזלג, פשוט לא רוצה כרגע להיכנס לפרטים - אבל את התמונה הכללית תפסת
וערב נפלא גם לך

enatti

New member
כמו פאזל שמסתדר

לי למשל באות התובנות במקלחת, המים הזורמים עוזרים להן להיוולד מתוכי. אז נפלא שהגעת לתובנה ואני יודעת שגם הדרך לפתור את הבעיה שהעלית תבוא מתוכך ואז הדברים יסתדרו לך בהגיון. אני שולחת לך את אהבתי ואת איחוליי ומאמינה שתדעי למצוא את הדרך שלך לתת ולא להרגיש "נחלבת" רק אהבה, אושר ובריאות ענת הומיאופתית קלאסית

חשבתי על הצליל "אאוריקה"

והגעתי למסקנה שמשמעותו היא גריני. איך זה, אאוריקה בצמצום זה אוריק כלומר להוריק מלשון לרוקן או להיעשות ירוק ורענן. להוריק מבחינת לרוקן. להוריק מבחינה שלהיות גרין (ירוק). גריניות = גרעיניות, להיות מרכז, מוקד שמסביבו נעים בהתאמה האלקטרונים. כמו הבירה שבלב הארץ. גר, אי, נהיה = האדם הנושא את הצליל נעשה לאי, מוקף בים. האי אינו בודד הוא תמיד מוקף. אולי גילית את מה שתמיד חיפשת, את הגר(ע)יני שלך. את המהות הפנימית.

גריני

New member
נ-פ-ל-א ../images/Emo24.gif

האיש שנתן לי את שם החיבה "גריני" נהג להשתעשע מעט עם השם ושינה אותו מידי פעם ל"גרעיני"
אולי באמת גיליתי את הגרעין הפנימי, רק שהתובנה נמצאת עדיין בצורה אנרגטית ולא הגיעה לתודעה שלי... אבל עצם התובנה של אתמול כבר שיחררה משהו בי ומצאתי את עצמי היום מתייחסת לחלום אחד בפורום חלומות ואני כרגע פחות "כועסת" על הכותבים שם... אוי מאמא.... קראתי שוב את הודעתך - אאוריקה בצמצום זה אוריק - רוצה לדעת את שמו של זה שנתן לי את השם גריני
............... אריק.....

התשובה בידיים

בכפר סיני גדל ילד חכם ופיקח שאף אחד בכפר לא היה יכול לענות על שאלותיו. חיפשו זיקני הכפר עיצה מה לעשות עם הילד החכם ולקחו אותו לזקן הכי חכם בסין. בדרך ראה הילד ציפור,תפס אותה והחביאה מאחורי גבו. הגיעו זקני הכפר והילד לזקן הכי חכם בסין. "מה יש לי מאחורי הגב ?" שאל הילד. חושב הזקן ארוכות ואומר: "בני, יש לך ציפור מאחורי הגב." המולה והשתאות מחוכמת הזקן אך הילד לא מאבד עשתונותיו. "זקן חכם אמור לי האם הציפור חיה או מתה" הזקן זיק בעניו עונה: "בני אם אומר לך שהציפור חיה והיא באמת חיה הלא מאחורי הגב תמלוק את ראשה ותוכיח שאני הזקן לא הכי חכם בסין. ואם אומר שהיא מתה והיא חיה תשלחה לחופשי. ולכן בני אם חיה היא או מתה התשובה היא בידך ובאיזו דרך נלך התשובה בידנו."

החלום הרטוב של הגרעין

הוא לצמוח. לצאת מהמסגרת המצומצמת ולהמשיך הלאה. הוא יכול לשרוד ככה המון שנים עד שיבשילו התנאים לנביטה. בכל מקרה ישנו שלב של התפרקות לפני הנביטה.

ענתי - עאש מן שאפאק

שזה בערבית ציחה - יחייה מי שרואה אותך או במילים אחרות - טוב לראות אותך... הכל בסדר ? שיהיה ליל מנוחה דניאל

enatti

New member
אני בסדר נשמה

באה לכאן לעתים נדירות יותר בגלל שאני עסוקה עד מעל הראש אבל הגעגועים מושכים אותי לפורום הנפלא שלנו... ומה שלומך אתה איש העולם הגדול? ענת

חסרת לי...

אבל הגעת בזמן... הדמיון המודרך עם העץ... שמעי יש לך כל כך הרבה מה לתת... אשמח לשמוע כל פעם שיהיה לך זמן להרים את הראש... אני בסדר, הפעם אשתי בחו"ל, אז אני בהרבה התעסקויות עם ילדי, ועם עניני, אבל מוצא הרבה כיף, חום, והרחבת דעת כאן... אז שיבורכו מעשי ידייך וישרה השלום
דניאל

למעלה