אבא אבא שמים מטפטף עלינו

אורא

New member
אבא אבא שמים מטפטף עלינו../images/Emo182.gif

מבול בתל אביב
השמיים אפורים לחלוטין עם נטיה לשחור עז
ורעמים - ואני מפחדת מהרעש

הנה בת דודתי מחולון

אומרת לי בפלא שיש מבולים גם בחולון !!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף לכם, אצלנו סתם זי´פה עם חול וחשוך. יאללללה גשם גשם בוא לדרום.

בת ה י ם

New member
גם ראשון גשומה.....

ואוווו איזה כייייייייייייייייייייייף בעעעע רעם מפחיד סתם כזה כזה טעים בחורף..... מילקי XXXXXXL במיקרו...(מי שאוהב דליל שיוסיף מעט חלב) יאמי של שוקולטה

את מכניסה מילקי למיקרו ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ומה זה נותן? תני דיווח , אני מתה על מילקי!

בת ה י ם

New member
חבל"ז.....את המילקי הכי ענק....

קחי והכניסי למיקרו לדקה שתיים על העוצמה הכי גבוהה זהירות מ מ כ ר (זה יוצא מעין משקה שוקו סמיך)

אורא

New member
את המילקי עם המיכסה או פתוח../images/Emo35.gif

או להעביר בכלל לכוס רגילה

אור יסתומית, לא מכניסים פלסטיק ../images/Emo70.gif|

למיקרו !!!!!!!!!!!!!!!1 רוצה לשרוף את הבית
תעבירי לכוס או לקערית יאהבלה

אורא

New member
יא סתומה בלחץ ../images/Emo3.gif פלסטיק כן נייר

כסף לא ... לא ידעתי שהמיקרו הגיע לאילת

תשתקי כי זה מה שאת הולכת לקבל../images/Emo70.gif

מתנהלחתונה: מיקרו !!!!!!!!!!!!!!!!!1 בסדר מותק, שימי פלסטיק ותזמיני כבאית בהיכון. יפסיכית, יש לי מיקרו כבר חמש שנים טורבו משהו משהו של "שרפ" שהוא גם תנור אפיה וגם מיקרו ומה עשיתי בו עד היום ?: הפשרתי בו פיתה אחת!!!!!! ומאז הוא כלי אחסון לתבניות קטנטנות שלי. אז צפי למתנה מאוד מיוחדת לחתונה יבטטה!

אורא

New member
מתוקתי תקבלי אותו על הראש../images/Emo24.gif

יש לי מיקרו משולב עם תנור של דלונגי בצבע כסף חללי... עובד כל יום והרבה מצויין, ויקר אני לא מחליפה אותו מהר ובשביל לשים מילקי אני צריכה לקנות מילקי וזה יהיה ביום שישי כנראה אבל היום אני הולכת להכין סחלב חם

נו מילא, כלה אשכנזייה לא עלינו ../images/Emo10.gif

והבעל מסכן "מרבון" אוכל מהמיקרו כל היום. אאאאאאאאחחחחחחח פלא שאת שוקלת 30 ק"ג ? נו, שויין כל כולם מושלמים כמו האמרוקאים.

אורא

New member
לא כל היום אוכלים מהמיקרו ../images/Emo46.gif

ואני מכינה הרבה מאוד כידוע לך. אבל אצלי במיקרו יש אפשרות של תנור ואני משתמשת בה לתבניות קטנות.

bluemoth

New member
בתור כלה אשכנזיה...סיגליהיא...

אני שמחה להודיע שבחיר ליבי (חצי ספרדי חצי מרוקאי גאה) העלה ה-מון במשקל בגלל כישורי הקולינריים. אז אני מתכבדת בזאת לשבור
את הסטיגמה שאכנזיות לא מבשלות. (הכל ב
טובה כמובן...

בת ה י ם

New member
בלי המכסה !!!!

אני שמה 2 מילקי (
) אז כמובן שמעבירה לכוס ע נ ק י ת אבל מי שמסתפק ב 1 יכול לחמם בגביע בלי המכסה

פלסיק למיקרו ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gifועוד של מילקי../images/Emo35.gif

ניסית כבר
זה נראה לי מסוכן מאוד , הפלסטיק של המילקי נראה חלשלוש כזה.

בת ה י ם

New member
אני הודעתי מראש.....אני ../images/Emo80.gif

יען כי חזירה עושה בכפולות של 2 וואאלללה הפעם (חחחחח) לא התייחסתי לעובי.. אבל אולי את צודקת.....

יש לי יש לי../images/Emo3.gif

לשים בספל שני (2) גביעים של סחלב החדשים של שטראוס. דקה במירו ולשפוך על הזה את האגוזים. משהו. מחר מנסה את המילקי. ודרך אגב על הסחלב כתוב שאפשר לחמם עם הפלסטיק במיקרו. אל תנסו את זה בבית. אני ניסית ועבדתי שעה לנקות את המיקרו אחר כך. ולפני חמש דקות התחיל פה גשם בדרום הקרוב. אבל בינתיים רגוע בלי רעמים וברקים. סיגלי עד אילת הוא יגיע כמו זרזיף.

בת ה י ם

New member
חחחחח את מזכירה לי שפעם ניסיתי

לבשל ביצה במיקרו..... 3 דקות והמיקרו נראה כמו מערת הנטיפים והריח......
ואגב סחלב......אם את זקוקה למתכון ביתי קל בטירוף תאותתי

למעלה