אבא אבא שמים מטפטף עלינו

ביצה במיקרו דווקא אפשר לבשל

בלי הקליפה כמובן. פותחים ביצה לקערית דורלקס או כלי חסין אש, דוקרים את החלמון במזלג(אחרת הביצה תתפוצץ) ומבשלים דקה בעצמה של 50 עד 60 אחוז.אם זה לא הספיק אפשר להוסיף עוד כמב שניות.

amitmom

New member
בת הים..אני מאותת לך../images/Emo45.gif

שרשרי כאן מתכון לסחלב..הבעל אוהב אבל אני מתעצלת להכין אבל אם יש לך משהו קל..שפכי המתכון.

בת ה י ם

New member
סחלב ../images/Emo140.gif

ליטר חלב 4 כפות עמילן תירס (גדושות) 3 - 5 כפות סוכר 2 כפיות מי ורדים או מי הדרים להגשה: קינמון טחון קוקוס טחון פיסטוקים קצוצים * שומרים חצי כוס חלב בכוס, ואת השאר מרתיחים. * מוסיפים לחלב הקר את עמילן התירס ומערבבים היטב. מוודאים שאין גושים. * מוסיפים את התערובת לחלב הרותח וממשיכים לבשל עוד כמה דקות, עד שמתקבל מרקם סמיך. * מוסיפים סוכר ומי ורדים או מי הדרים. * מגישים חם בספלים ומוסיפים קינמון, קוקוס ופיסטוקים. = לקבלת מרקם סמיך יותר יש להוסיף יותר קורנפלור = מי שאוהב מתוק שיוסיף סוכר = קל פשוט ו ט ע י ם

smagi

New member
יש לי גם ../images/Emo3.gif

לוקחים חצי חבילת שוקולד פרה קטנה שוברים לקוביות בתוך כוס גבוהה במיוחד ממלאים 3/4 כוס בחלב רותח ושמים מעל מרשמלו בכמה צבעים טעים חבל על הזמן ומשמין

דיי. תפסיקו עם המתכונים הטעימים

יש פה נשים בהריון וזה עושה להן חשק. ויש גם סתם שמנות (כמוני) שממש לא צריכות את המידע זה. הולכת לנסות עכשיו.

זה בסדר ממוש, גם אני עדיין על תקן

של "סתם שמנה", הקטע הזה של מיקרו עושה בי חלחלה ולא יודעת למה, מפחיד אותי לאכול ממיקרו, אבל את המילקי והסחלב אני מוכנה לנסות.

סיגלי, יש לך מיקרופוביה?../images/Emo18.gif

יש לי מיקרו כבר 13 שנה ואני משתמשת בו יום יום. זה מכשיר מצויין לחימום. לא צריך ללכלך את הגז יותר. אין סירים במקרר. הכל בקופסאות. מה הפחד? צריך רק לזכור לא לשים דברים דקים מידי מפלסטיק או זכוכית ושום דבר שיש בו מתכת כלשהי ולביצים. זה פשוט מאד. אבל אם את לא צריכה את השארפ שלך אני אתן לך ארונית קטנה לתבניות הקנות עם תמונה של מיקרו מלפנים ותני לי את המיקרו. אצלי הוא יהיה בשימוש.

תאמיני לי, בכייף הייתי מתפטרת מימנו

אבל לא נעים לי מאמא שלי שיבתי לה על העורק הראשי שתקנה לי ולפני 4 שנים זה עלה משהו בסביבות ה 3000 ש"ח (לא כמו היום ב 700 ש"ח את קונה אחלא פירמה) אני יודעת שעתידית הוא ישמש (לתינוק, בקבוקים וכו´) ולכן אני מתאפקת. אני בכל מצב אקח את הצעתך בחשבון לארונית עם תמונה בתמורה למיקרו

נכון

חולון גשומה לא מזמן התחילו רעמים וברקים הכנסתי את הכלבה הביתה ואני הולכת לעשות אמבטיות לחמולה ואח"כ איזו ארוחה טובה

מנופ

New member
בנות יקרות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק לידיעתכן, הגשם שהגיע ועוד יגיע למרכז ולדרום זה השאריות ממה שיורד כאן בצפון, נהריה הוצפה היום , השלוליות עברו את קירות ההפרדה שישנם בכבישים. נחל הגעתון שעד לאחרונה שימש כמקור ריח של ביוב הפך להיות נחל זורם. שבי ציון הפכה לימה. חיפה והמפרץ היתה מפוקקת (איך אפשר שלא?) ואני שסתם מיהרתי הבוקר ושכחתי את המטריה ספגתי מטר של ברד בריצת הבוקר למשרד. ולא רוצה לספר לכן עד היכן הגיע הרטיבות... בקיצור אם במרכז זה שאריות, לאילת יגיעו רק... שיהיה לנו ערב חמים

מנופ

New member
בנות יקרות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק לידיעתכן, הגשם שהגיע ועוד יגיע למרכז ולדרום זה השאריות ממה שיורד כאן בצפון, נהריה הוצפה היום , השלוליות עברו את קירות ההפרדה שישנם בכבישים. נחל הגעתון שעד לאחרונה שימש כמקור ריח של ביוב הפך להיות נחל זורם. שבי ציון הפכה לימה. חיפה והמפרץ היתה מפוקקת (איך אפשר שלא?) ואני שסתם מיהרתי הבוקר ושכחתי את המטריה ספגתי מטר של ברד בריצת הבוקר למשרד. ולא רוצה לספר לכן עד היכן הגיע הרטיבות... בקיצור אם במרכז זה שאריות, לאילת יגיעו רק... שיהיה לנו ערב חמים

למעלה