סחלב ../images/Emo140.gif
ליטר חלב 4 כפות עמילן תירס (גדושות) 3 - 5 כפות סוכר 2 כפיות מי ורדים או מי הדרים להגשה: קינמון טחון קוקוס טחון פיסטוקים קצוצים * שומרים חצי כוס חלב בכוס, ואת השאר מרתיחים. * מוסיפים לחלב הקר את עמילן התירס ומערבבים היטב. מוודאים שאין גושים. * מוסיפים את התערובת לחלב הרותח וממשיכים לבשל עוד כמה דקות, עד שמתקבל מרקם סמיך. * מוסיפים סוכר ומי ורדים או מי הדרים. * מגישים חם בספלים ומוסיפים קינמון, קוקוס ופיסטוקים. = לקבלת מרקם סמיך יותר יש להוסיף יותר קורנפלור = מי שאוהב מתוק שיוסיף סוכר = קל פשוט ו ט ע י ם