אבא בן חמישים

aviah

New member
זה בדיוק נושא הפורום

אל תרגיש לא נוח עם הסיפור שלך. המקום שלו פה, ברור שהעבר שלך מקרין על איזה אבא אתה. אבל נראה לי שתהיה אחלה אבא :)

smailie

New member
ולגבי השאלה שפתחה את השירשור

לכבוד יום ההולדת ה-50, תוכלו לקחת את אבא למסעדה, באיזשהו ערב. כמובן, מבלי שהוא יידע על כך מראש: רק כאשר הוא חוזר מהעבודה, תבקשו ממנו שיתארגן מהר לקראת היציאה. אפשר אפילו לארגן "מבצע" מתוחכם ומורכב יותר ולהודיע לו שמסיבה כלשהי אין גישה לבית באותו יום וכולכם צריכים לישון אצל מכרים או קרובים. באותה הזדמנות, תובילו אותו למכר שמתגורר בסמיכוּת למסעדה. אפשרות אחרת היא, לבקש משותף לעסקיו שישתף איתכם פעולה, יקבע עימו פגישה בשעת ערב מאוחרת לצורך העבודה וכאשר אבא שלכם יגיע למקום המפגש המתוכנן בשעה הנקובה, הוא יגלה שאין פגישת עסקים ולא בטיח': כולכם תחכו לו שם ותמתינו שהמלצר יגיש את הארוחה המפוארת. בהצלחה ומזל טוב!

hag70

New member
ההפקה ש SHNO מדבר עליה היא באמת מעל ומעבר

אבל אפשר לעשות "חיים שכאלה" גם בבית במסגרת המשפחתית/חברים המתאימה לכם. מכינים סיפורים, מבקשים מאנשים מהעבר לספר חוויות, להראות תמונות,לבקש מהנכדים/ילדים שיכינו מתנות ולתת במהלך המסיבה וכככה לרגש ולהפתיע לאורך כל המסיבה. שוב זה תלוי ברמת ההשקעה שאתם מוכנים לה. אפשר לעשות את זה פשוט וסולידי עם כמה תמונות מוקרנות מהמחשב וקצת סיפורים ואפשר להפיק ארוע שלא מבייש את ערוץ 1
. נשמח לשמוע עדכונים.

manchon

New member
חיים שכאלה משודרג

אנחנו עשינו לסבתא שלי חיים שכאלה קצת משודרג. שכרנו צלם וידאו ואמא שלי ואחותי (הבת והנכדה של סבתא שלי) עברו איתו בכל מיני נקודות ציון בחייה של סבתא. בי"ס יסודי, תנועת הנוער, תיכון, מחנה 80, מקום העבודה הראשון וכו'. אח"כ הם הלכו לכל מיני חברים ישנים, בני משפחה מבוגרים וכדומה וכל אחד בירך אותה בקלטת. בסוף בירכנו אנחנו, המשפחה הקרובה. היא בכתה כמעט שבוע מהקלטת הזאת.

למעלה