אבא על תעבוד עלי ....

פוקסי99

New member
כל הכבוד אין כמו להכין לבד!!!!

אני מכיר לפת עיראקית. אבל מה זה לפת פולנית??? פוקסי

אדיר ! ענק! מדהים !

זה מה שיש לי לומר על מבצע הפסטרמה שלך, כפרה. פשוט יפה אמיתי ! יאללה תעלה את זה בפוסט כדי שתהיה לי אפשרות לשמור את זה במועדפים , כמו שאני עושה עם כל המתכונים שלך. ממש מושלם !!

‏ ‏/tapuzforum/images/Emo210.gifגררררררר....

בדיוק היום הגשתי פסטרמה וחשבתי לעצמי ``איזה כיף לאנשי פורום קרניבורים שעושים פסטרמה לבד, וגבינות לבד, וזיתים ומה לא... והלואי הייתי גם כזאת יותר עושה`` (שלא תבינו לא נכון, אני בשלנית! /tapuzforum/images/Emo9.gif אבל לדברים הגדולים אני לא מגיעה) ואז אמרתי לבעלי ``אתה יודע שאפשר להכין פסטרמה לבד בבית?`` והוא מאוד התפאל. והנה מוצ``ש אני נכנסת לפורום לשטוף עיניים, והנה לו מתכון פסטרמה /tapuzforum/images/Emo13.gif יאמי!!! ובסוף גם יצאו לי העיניים על הזיתים תוצרת בית והעגבניות שאתה מגדל לבד.. יאמי יאמי (כפרה על השרי ששתלתי בפיסת האדמה הקטנטונת למטה והשקעתי בדיוק שבוע /tapuzforum/images/Emo10.gif ) בקיצור, מקווה לעשות סוף סוף פסטרמה לבד!! יש לי שאלה, איפה קונים את הרשת צליה? טנקסס /tapuzforum/images/Emo24.gif

Master Stav

New member
את רשת הצליה קונים אצל הקצב

או לחילופין בחנויות שמתמחות בבישול ..... מה שכן לא חייבים אותה ...אפשר גם לקשור בחוט אפיה ו/או שפגט .....

ira m

New member
ווואיי..אולי במקום סופר נבוא לקנות את הפסטרמה

שאתה מכין.... נראה נהדר, תודה על המתכון הטעים
איך אתה פורס אחר כך את הפסטרמה ,בטח הרבה יותר עבה מהסופר או שיש לך שיטות אחרות?

Master Stav

New member
יש כאלוש עושים זאת ...

לגבי חיתוך ....אניאכן חותך עבה יותר ....במקום 3 פרוסות לסנדוויץ יש רק אחת אבל מלאה בכל טוב .....

למעלה