אבולוציה והומוסקסואליות

noa0912

New member
את/ה נותנ/ת לי קישור להודעה מפורום

בYNET??? בהחלט הוכחה שאי אפשר להתכחש אליה... ואגב, הכוהנים הם כולם הומוסקסואלים??? התבלבלת בקישור? בכל מקרה, אשמח לראות מחקר שעשו עליו PEER REVIEW שהוכיח שהומוסקסואליות היא תכונה גנטית. המחקרים שאני נתקלתי בהם עד כה לא הצליחו למצוא קורלציה משמעותית בין קשר גנטי להומוסקסואליות, גם לא בקרב תאומים זהים. ואגב, גם כזו קורלציה לא מוכיחה שיש מרכיב גנטי.\

SilentMike

New member
עזבי שטויות

אמרת לו גנטי, אז באוטומט הוא הביא לך את הכהנים. זה רפלקס מותנה.

Levos

New member
היו השוואת בין תאומים?

היו מקרים של תאומים בעלי נטיות מיניות שונות?

lmatan1

New member
אבולוציה =הומוסקסואליות../images/Emo25.gif

כשם שהאבולוציה לא מכירה בבריאה הרי שההומוסקסואליות לא מכירה במין השני היום להיות באאוט זה להיות אין היתרון הוא שגברים רוצים לההפך לנשים ונשים רוצות לההפך לגברים גבר יכול להשפריץ את הזרע שלו לתוך מבחנה ובמעבדה יכינו לו תינוק בלי לשכב אם אשה הפרדוקס הוא שמאחר ובנינו לנו מציאות מדומה אז הפכנו לאלוהים בעצמנו אנחנו יכולים לשבת בחדר בבית שלנו ולקבל את כל הסיפוקים שאנחנו רוצים בלי לצאת מהחד החיסרון הוא שחופשי זה לגמרי לבד.

צ פ ו נ ה

New member
אז יש לי הצעה בשבילך:

(אגב זה גם פיתרון שיספק לך תעסוקה לשנים רבות, למקרה שחיפשת לעצמך... רביצה בפורומים זה לא עיסוק ראוי לשמו) ובכן, בנה לך מכונת זמן חדישה ומשוכללת, ארוז לך מזוודה עם דברים נחמדים שאתה אוהב, הקש בלוח המחוונים איזה מספר אקראי (כמה שיותר גדול יותר טוב) ואל תשכח להוסיף לפניו מינוס! הקש אנטר, או אינגייג' או מה שזה לא יהיה -זו מכונת הזמן שלך, וסע לשלום אל ההסטוריה הרחוקה שם נראה לי שתרגיש יותר בנוח כי כל הקדמה הזו שיבשה את דעתך ונראה לי שאתה מאוד חרד ממנה.

lmatan1

New member
נועה אני מקוה שאני לא מפריע לך

לחיות במציאות מדומה אני מאמין שיש לך מספיק משחקים שמדמים את המציאות יותר טוב מהמציאות עצמה פעם היו שוטרים עוצרים אנשים ברחוב באשמת שוטטות היום אם כל המכשירים שמחוברים אלייך כל מה שנותר הוא שגם תפתחי בינה מלאכותית אני מאחל לך שיטוט נעים.

צ פ ו נ ה

New member
נשמה אני חיה כאן ועכשיו

העובדה שאתה רואה הכול בשחור או לבן, מאוד מעציבה... יש לי בינה אמיתית לגמרי ולא נראה לי שאפתח בינה מלאכותית בקרוב, והבינה הזו מחוזקת בהרבה הגיון בריא,תכונה שלא בטוח שאתה מחזיק. הראיה הדיטוכומית שלך מאוד מגבילה אותך. אתה מפספס הרבה בדרך. לכל דבר יש גם יתרונות וגם חסרונות. למעשה אתה חי בסוג של מציאות מדומה היות ובמציאות שלך יש -או- חיים נטולי קדמה -או- חיים במציאות מדומה ובינה מלאכותית. -או- שאנטיביוטיקה,נניח, היא דבר נוראי וממיט אסון, -או- שהיא דבר טוב חיובי ונפלא. בחיים הרוב נמצא איפשהו באמצע, ואת האמצע הזה אתה לא מסוגל לראות. אז מה נשאר לך בעצם? החיים נראים נורא... אפורים ומדכאים ככה, לא? חבל...

lmatan1

New member
את לא יודעת מה שאת מדברת אפילו

ובשביל להמחיש לך הרי לך סיפור על, זוג נשוי שחיו באושר ועושר האיש היה מכנה את אשתו בשם תואר נשמה, נשמה תעשי ככה.נשמה תעשי אחרת,נשמה את נשמה. וככה הם חיו עד גיל זקנה יום אחד הופיע אדם זר בפתח הכית ואמר לאיש באתי לקחת את הנשמה שלך ,אמר לו רק רגע קרא לאשתו היקרה ואמר לה באו לקחת אותך. אני מאחל לך שכשם שאת משתמשת במילים גבוהות להציג את ההבנות הארציות שלך תחשבי טוב טוב כי נראהשאת בעצם מנותקת מהנשמה שלך כל טוב.

אבל אתה מנותק לגמרי מהמציאות

אתה חיי לך בתוך באיזו בועה סגורה, אתה לגמרי מנותק מהמציאות ורואה את העולם בשחור לבן, מטיף לכולם כמה הם טועים ואתה צודק, תחתחבר לחיים צא מזה כבר.... משתמש בצלילים.

lmatan1

New member
מי מטיף משתמש אני לא משתמש

אני כותב את עצמי , אני משתדל שלא להפריע לקופים ולשבש את מנוחתם אני מצפה מהקופים שילמדו מבני האדם ולא שבני אדם ילמדו מהקופים. כבר דיברנו על זה מספיק אני לא פניתי אילך תתרכז בלהוכיך שאתה מהקופים ואני מראה שאני מבני אדם שיהיה לך שבוע טוב.

מוצאנו אכן מהקופים, וזה לא עלבון

מוצאנו אכן מהקופים ואין לנו כלל מה להתבייש בזה, זה לא עלבון וזו לא בושה, חבל שאתה לוקח את זה כל כך קשה ואישי, להיפך זו מחמאה עבורנו שהצלחנו להיתפתח כל כך וליפתוח פער גדול משמעותי כל כך לעומת אחינו הקופים השימפנזים, עצם הדמיון המדהים כל כך בין האיברים החיצוניים והפנימיים שלנו ושלהם, כולל השלד עצמו, והזהות הגנטית הכמעט מוחלטת ביננו, מהווים הוכחה ניצחת לכך שאנו אכן מין אחד שהיתפתח מהשני, אתה משום מה מעדיף לכסות את העיניים או לכבות את האור העיקר לא לראות את האמת הכל כך ברורה שניצבת מולך, במקום זאת אתה מעדיף להאמין בצורה עיוורת לחלוטין באיזה אלוהים "בלתי ניראה" שנמצא בכל מקום ויכול כמו קוסם מדהים לבצע כל דבר שמתחשק לו, זו פנטזייה כל כך דמיונית שמשום מה נראיית לך יותר מציאותית מהאמת הפשוטה פי אלפי מונים שניצבת לנגד עיניך שמתעקשות לא לראות אותה. משתמש בצלילים.

למעלה