אבולוציה

1Shir

New member
לא צריך להגזים.. אם כבר אז

NEVER AGAIN הפרק עם הסצנות הדרמטיות הכי טובות שהיו באקס פיילס...

גת שמנים

רק בשביל הסצינה שמאלדר מגלה כי סקאלי חלתה בגללו. אין יותר דרמה מזה... הכאב, החרטה, הנטל באשמה שבסצינה אחר כך... אחח טלוויזיה במיטבה

1Shir

New member
בקשר לזה, קצת ../images/Emo32.gif

קראתי עכשיו בעיתון תשובה של מישהי ללמה היא נפרדה מבעלה: "לא קרה שום דבר. זה נגמר כי שני אנשים הבינו שנגמר להם הביחד". ובעיני דווקא הפשטות הזאת, היא זאת שהכי כואבת וחותכת בבשר. כי היא כולה רגש, אין לך מה לעשות מולה. רגע כזה בדיוק היה בעיני בסוף NEVER AGAIN, אם אתם מבינים את ההקבלה שעשיתי.

אני לא בטוחה שהבנתי

אבל אני חושבת שדווקא הסצינה האחרונה ב NEVER AGAIN היא לא כולה רגש לא הרבה תוספות נלוות.

1Shir

New member
יש בחיים סיטואציות שהן טעונות רגשית

אין להן הסבר רציונלי הן נובעות מרגש שאין איך להסביר אותו הרגשות הם ברורים וחזקים בצורה שאין מילה שתוסיף משהו לתיאור שלהם

אממ

מה שהביא אותם לסצינה הזאת היו המון דברים. זה כמו שכל הדרכים מובילות לרומא אז פה כל הדברים מובילים לסצינה הזאת. העבר שלהם, האופי שלהם, היחסים שלהם. הכל.. אני לא חושבת שהם היו מובלים רק על ידי הרגש, היה גם הרבה מחשבה ונבירה עצמית בתוך הנפש שהביאה אותם לשם.

Gilliana

New member
אני לא יודעת מי המישהי הזו שכתבה...

... וזה גם באמת לא קשור לתיקים, אבל אני רק חייבת להגיד שאין כזה דבר "לא קרה כלום - פשוט נגמר הביחד" - קוראים לזה בעברית צחה "שקר לבן". אני מכירה כמה וכמה זוגות ש-"נגמר להם הביחד" (ואני לא מדברת על עצמי) כביכול, אבל אם מפשפשים בלמה "נגמר להם הביחד", יש שם יופי של סיבות לכן רציתי רק להגיד, שאת מדברת על דבר שבעצם לא קיים, ושהוא רק סיפור כיסוי.

1Shir

New member
אפשר גם להסתכל על זה להיפך...

שכל ה"סיבות" כביכול שאנחנו נותנים לעצמנו רק מכסות על דבר הרבה יותר עמוק שזה רגש שאי אפשר באמת להבין ולהסביר... אפשר למצוא סיבות למה אנחנו אוהבים (או נפרדים מ-) אנשים מסוימים, וזה יהיה נכון, אבל אני חושבת שיש משהו מעבר לסיבות שאי אפשר כ"כ להסביר אותו, אפשר רק להרגיש אותו או שאולי זה רק אצלי ככה

אוי,זה מסביר משהו אצלי

כאילו, ניקח נגיד סתם מהראש, להקה לא מוכרת אממ נגיד משינה. וזה סתם במקרה. יש שם בחור, שמאלף ועד תו לפי התאוריה הוא הטעם שלי, קוראים לו שלומי ברכה. משום מה אני דווקא מאבדת עשתונות ליד יובל בנאי... אני חושבת שההסבר של שיר מסביר את זה טוב.

Gilliana

New member
זה שאת לא יודעת להסביר...

... למה דווקא יובל ולא שלומי, לא אומר שאין לזה סיבה. לא שאני יודעת להגיד לך מה היא, כן? אבל היא בטוח נמצאת שם - אולי זה משהו בקול שלו, באופן שבו הוא שר, ההופעה שלו על הבמה - יכולות להיות אלפי סיבות ואפילו שילוב של כמה אבל מה שברור הוא שיובל עושה לך משהו ששלומי לא מצליח, וזה לא סתם.

אז מה זה עוזר לי?

אני רוצה תשובה!!! (אמר כבר יובל "לא מצאתי את התשובה"?!?) העניין הוא שלפי האופי, המראה, אפילו ההתנהגות וגם ההופעה על הבמה- הכל מוביל לשלומי. אבל אני הולכת אחרי יובל.. נכון, מן הסתם הוא עשה את מה ששלומי לא הצליח וכאן טמון הכלב. אין שום רציונל אחרי הסיבה הזאת, רגש בלבד. משהו בו גורם לי להרגיש מה שאני מרגישה בלי שום סיבה הגיונית.

Gilliana

New member
אני אמרתי שעוזר?

לא עוזר - אבל סיבה עדיין יש. את רוצה תשובה? אני רוצה מיליון דולר, מה זה עוזר לי?
הלוואי ויכולתי לתת לך תשובה - אבל אם את לא יכולה לתת כזאת לעצמך, אני בטח ובטח שלא יכולה.

גם אני רוצה מיליון דולר

וזה שאני לא יכולה לתת בעצמי תשובה לא אומר שמישהו אחר לא יכול. אולי מישהו מבחוץ יראה משהו שאני לא.

Gilliana

New member
נכון, הכל יכול להיות

ולגבי המיליון דולר - נשדוד בנק יחד?

למעלה