אבולוצייה ובריאה משתפים פעולה?

shkool

New member
אבולוצייה ובריאה משתפים פעולה?

לא מזמן שמעתי טיעון, האומר שאכן תהליך האבולוצייה קיים, ובעצם אלוהים יצר את אדם וחווה כך שייתפתחו בתהליך אבולוציוני.(אולי לוסי שלנו היא בעצם חווה ) מה אתם חושבים על טענה זו? shkool

f l o w e r

New member
בריאה

הטענה הזאת יכולה להיות נכונה לאנשים שיש להם איזשהו קשר לדת או רצון להאמין שיש אלוהים. אני לא מהאנשים האלה, אהי בהקבוצה החרת שלא מאמינה באלוהים או בתהליך הבריאה שלו - של התנ"ך ולכן אני לא מאמינה שיש שיתוף פעולה בין סיפור, המצאה לבין מדעיות - אבולוציה!

דמטרוס

New member
מדוע צריך לדחוף את אלוהים לכל מקום?

הטיעון הזה, אשר אינו מגובה ולו אפילו בניסיון הוכחה אחד (כפי שאתה מציג אותו) אינו ראוי בהתייחסות רבה. מה פתאום לוסי היא חווה? האם אני שומע ביטויי כפירה מפי הציבור הדתי?

Thingumajig

New member
../images/Emo6.gif לוסי היא חווה! LOL

זהו הרעיון המגוחך ביותר ששמעתי. עם המוח המצומצם שלה! בעצם, אולי זה העניין. ברגע שאכלה מן הפרי גדל המוח שלה והיא הפכה להומו ספיינס וגורשה מגן עדן. זהו זה. מש"ל. תער אוקהם. פיצחנו. אין צורך לחקור יותר. אמור מעתה: חווה היא אוסטראלופיטקוס אפארנסיס מלפני 3.5 מיליון שנה. גודל מוחה הוא רבע מגודל המוח היום. בגלל טפשותה הרבה שוכנעה ע"י הנחש לאכול מעץ הדעת.

shkool

New member
עדיין לא הבנתי למה אתה שולל אפשרות

זו... אם נניח כי אלוהים קיים וכי הוא באמת ברא את אדם וחווה, אז אפשר שהוא ברא "אוסטראלופיטקוס אפארנסיס" - זכר ונקבה - אך אם הזמן הם התפתחו אבולוציונית עד למה שאנו קיום - הומו ספיאנס ספיאנס... ולא התכוונתי ספציפית ללוסי!! shkool

Mad-DawG

New member
מעט על דרווין

דרווין, מי שכתב את ספרו מוצא המינים, שהאמין בהתפתחות האוולוציונית, ידע את מגבלות התיאוריה שלו: לא נמצא שלבי ביניים בין השלב ההתפתחותי הראשון לשלב האחרון. דרווין טען לפני למעלה מ100 שנה שזה בגלל שלא נמצאו השרידים, כיום, כבר ידוע שהשרידים הללו לא קיימים. אם זה מעניין, אני אוכל להרחיב עוד מחר.

shkool

New member
תרחיב תרחיב ../images/Emo13.gif והאם זה מתקשר

לתאורייה שלי?(בהנחה שאלוהים קיים)

למעלה