אבות ובנים...

ג נ ו ב

New member
אבות ובנים...

דבר יפה ומוצלח. מוסיף קשר הורה - בן. (מה עם הבנות?!)

סוג ב

New member
בנות?

זה לא הזן הזה, שנוצר בשביל לשרת את הבנים שהולכים לאבות ובנים?

כנסי

חחחח שמעי משהו הייתי חייב לנצלש בת דודה של יהחרדתי אומרתי שזה רע להיות ליברלי חחחחחח

ג נ ו ב

New member
בחוגים מסויימים

אסור לאבא לגעת בבנות שלו. אני לא זוכר מאיזה גיל. ואולי זה המזל שלהם, שירוויחו את ה``חושך שבטו``

יתכן שזו התפתחות טבעית

אם הוא מרגיש שהוא שטוף במחשבות מיניות, וכל דבר מעורר אותו, טבעי שיתרחק מבתו המתבגרת. וגם הבת בגיל מסוים מעדיפה שאביה ישמור מרחק גופני ממנה.

ג נ ו ב

New member
מה נכנס כאן מיניות?

ברור שיש התרחקות מסויימת. זה טבעי, אבל אסור לחבק? לנשק? זה הבת שלו יש לו רגשי אהבה אליה, פתאום ביום אחד זה נעלם?! ואלו שיש להם מחשבות מיניות שהבת שלהם יכולה לעורר אותם, שילכו לטיפול.

מרדנונה

New member
יש גם אבות-בנים ובנות...

בקיבוץ הדתי "חפץ חיים", יש כל מוצ"ש מסגרת של אבות-בנים ובנות בבית הכנסת בישוב.

answers2

New member
ובהמון קהילות דתיות לאומיות

ישנם אבות-אימהות-בנים-בנות במוצ"ש או מיד אחרי מוסף בשבת.

עץ שתול

New member
ומי ישאר בבית כדי לשטוף ולגרד

את שאריות הטשולנט מהסיר??? ובכלל, איך אתה בכלל מעיז להשוות לימודי דיקדוק, לשון, אנגלית, ספורט אומנויות, חשבון, היסטוריה, אנגלית, גיאוגרפיה ועוד כהנה וכהנה שטויות שאיתם משחיתים בביצפר את הזמן לבטלה רחמ"ל, לעומת הסיפורים המדהימים והמרגשים של בתיה וידה המשתרבבת, המלאך שמטה את ידו של משה התינוק והוא נכוה מהגחלים ונהיה כבד פה, משה הורג את המצרי בשם המפורש, ועוד כהנה וכהנה סיפורים מרתקים ומאלפים, זה העיקר לא??? אחחח...איזה נחת!

האם יש קשר

בין דעותיך הליברליות, לבין העובדה שאתה עוזר בבית? בסגנון אחר: האם חדלות האמונה שלך וכו' גורמת לך לייצר בבית מצב יותר הגיוני ליברלי ושוויוני בינך לבין רעייתך?

ג נ ו ב

New member
ממש לא

אני עוזר בבית, כי הילדים הם גם שלי (מקווה חח), אני גם גר בבית הזה וחלות עלי החובות כמו הזכויות. ככה נהגתי עוד בטרם נפקחו עיני.

מתבי6

New member
האמת, גם שלי

אחרי שבת וגם במהלכה אני עושה כל מה שצריך ושולח אותה לנוח. אמנם אני לא שוטף את הבית, פשוט לא מתחבר לזה. אבל מגהץ בגדים ושוטף כלים. מצד שני אני שר החוץ, כל מה שקשור לקניות לבית אני עושה. (אז גם לוקח את הילדים ויש לה שעה שקט. אגב, זה לא קשור לאמונה, תמיד הייתי כזה ולא הבנתי את האחרים שהגישה שלהם שונה ואפילו קצת נבזית...

אין קשר גם אבא שלי שהוא דוס עוזר

לאמא שלי. או יותר נכון היא עוזרת לו הכל בבית הוא עושה שצריך

ממש לא מדוייק

למשל אצלי בבית אני זה ששוטף את הכלים כולם במוצ``ש,אז נא לא להכליל...

למעלה