אבות ובנים...

אני הקTן

New member
האמת, לא אהבתי את הרעיון.

עושה את הקשר למכני וממסדי. לעומת האין קשר ברור שזה עדיף, האידיליה לדעתי היא דווקא רע ספונטני. ואבא שנותן לבן/בת שלו נשיקה סתם כך פתאום באמצע יום בהיר, כי הוא אוהב אותם.. שווה הרבה יותר מ1000 שבועות של אבות ובנים.

ג נ ו ב

New member
תחשוב,

על שעה שבועית של אבא עם הבן בלי שמישהו אחר מפריע. ברור שיש מצבים ואישים מסויימים שהם גורמים ללחץ מיותר על הילד וזה לא שווה את זה... (מצד שני, יש כאלה ילדים שיוצאים מורווחים גם מזה, בגלל שהאבא מתבייש לצעוק עליהם / להכות בבית כנסת ליד כולם... עד שיגיעו הביתה, אולי הוא ירגע קצת....)

עץ שתול

New member
האמת...מה רע בזה?

הבן זוכה לתשומת לב שבועית, בסך הכל קשר עם האבא זה דבר מאוד חיובי...אני לפעמים יושב בשעה זו עם אינצלקופדיה לילדים, מנצל את הרגעים המבובזים האלה ומחדיר קצת שכל וחכמה לבן כדי שיגדל חכם ופיקח, שיקח את כל הסיפורים המיתולוגים בפרופורציה הראויה, ואולי כך אני ירויח לפחות קצת נחת ממנו.

אני הקTן

New member
לא אוהב את המסחריות הזו..

מה לעשות, מרגיש לי רע עם זה שכל דבר נעשה תחת כותרת. וכמשהו מתוכנת.. אדרבה מי שנהנה, שימשיך להנות, בשביל זה אנחנו כאן, לא???

מתבי6

New member
אמרתי לבת שלי

אצלם בבית הספר אין אבות ואצל הבן בחיידר אין אימהות. יש לה מסיבת סידור וביקשתי שהיא תביא לי כרטיס כניסה אז היא אמרה שאי אפשר. אמרתי שאני יעלה על הגג כמו הלל הזקן, רק שלא יירד עלי שלג

מתבי6

New member
סיכום לדעתי

לשבת עם הילד לבד, לפחות פעם בשבוע, מצויין לילד. ולא משנה המסגרת. אני לא מוכן ללכת עם הילד שלי לכזה מקום אבל בשמחה אשב איתו בבית או לבד איפה שזה יהיה. אשתי יושבת איתו במהלך השבוע ואני בשבת, פשוט אז אני בבית. (עוד סיבה למה כדאי לשמור שבת לפחות חלקית, זה זמן טוב מאוד להעמקת הקשר עם הילדים) בשבת היא יושבת עם הבנות ואני עם הבן, יש לו חומר יותר משתיהן יחד. לגבי לגעת בבנות, טוב הגדולה שלי בת 6 אבל ברור שהיא תקבל נשיקה גם סתם ככה וגם תבוא להתפנק עלי. אגב, גם אשתי וגם לעיני הילדים. אני נגד הדיעה שצריך להסתיר את זה מהם. הם יראו הכל וזה יהיה להם טבעי שההורים אוהבים.

למעלה