SchizoFriend
New member
גם אני לגמרי מסכים עם גורג
קראתי קצת את ההודעות כאן...
הבנאדם צריך לשאול את עצמו לשם מה האיבחון?
המסמך הרישמי , חתיכת הנייר הזו לא באמת תגיד לבחור מי הוא ומה הוא.
זה רק מפתח, וזו שאלה טובה מה הוא רוצה לפתוח עם האבחון והאם זה בכלל נכון לעשות? יש דלתות שעדיף שישארו סגורות.
אני כמובן מדבר על האבחון הרישמי.
טיפול ניתן לקבל גם ללא אבחון, והדבר הנכון הוא אם המטרה היא טיפול, להתחיל בטיפול ובמידת הצורך המטפל יכול להמליץ על אבחון.
גם אני מסכים שאבחון עלול להיות מסוכן.
זה נותן לאנשי המקצוע "שיניים" נותן להם לגיטימציה לעשות מה שנראה להם בלי לראות את האדם שמולם רק את האבחנה.
אני מאובחן עם סכיזופרניה, אושפזתי לא פעם אחת, ולא היה צורך באבחנה כדי לאשפז, (בניגוד לרצון המאושפז).
מספיק לדבר עם האדם (איש המקצוע) הלא נכון, תאמין לי קשה יותר לאתר את האדם הנכון.
מה שאני מנסה לומר זה, שעצם העיסוק "בתחום הנפש" באופן רישמי , עצם הפניה לאיש מקצוע יש בה סכנה. לפעמים הם כל כך רוצים לעזור, שלא מעניין אותם אם אתה בכלל מעוניין בעזרתם.
בקיצור, שייזהר ...
סטודנט לרפואה, אדם מתפקד, אז מה אם הוא קצת מתוסבך ומורכב?
למה להתחיל לחפור? זהירות , שלא ייפול בבור.
![](http://timg.co.il/f/Emo8.gif)
קראתי קצת את ההודעות כאן...
הבנאדם צריך לשאול את עצמו לשם מה האיבחון?
המסמך הרישמי , חתיכת הנייר הזו לא באמת תגיד לבחור מי הוא ומה הוא.
זה רק מפתח, וזו שאלה טובה מה הוא רוצה לפתוח עם האבחון והאם זה בכלל נכון לעשות? יש דלתות שעדיף שישארו סגורות.
אני כמובן מדבר על האבחון הרישמי.
טיפול ניתן לקבל גם ללא אבחון, והדבר הנכון הוא אם המטרה היא טיפול, להתחיל בטיפול ובמידת הצורך המטפל יכול להמליץ על אבחון.
גם אני מסכים שאבחון עלול להיות מסוכן.
זה נותן לאנשי המקצוע "שיניים" נותן להם לגיטימציה לעשות מה שנראה להם בלי לראות את האדם שמולם רק את האבחנה.
אני מאובחן עם סכיזופרניה, אושפזתי לא פעם אחת, ולא היה צורך באבחנה כדי לאשפז, (בניגוד לרצון המאושפז).
מספיק לדבר עם האדם (איש המקצוע) הלא נכון, תאמין לי קשה יותר לאתר את האדם הנכון.
מה שאני מנסה לומר זה, שעצם העיסוק "בתחום הנפש" באופן רישמי , עצם הפניה לאיש מקצוע יש בה סכנה. לפעמים הם כל כך רוצים לעזור, שלא מעניין אותם אם אתה בכלל מעוניין בעזרתם.
בקיצור, שייזהר ...
סטודנט לרפואה, אדם מתפקד, אז מה אם הוא קצת מתוסבך ומורכב?
למה להתחיל לחפור? זהירות , שלא ייפול בבור.