אבטחה - הודעה רשמית מטעם המסטרים.

מחפשים ויעריכו כל עזרה.

הדרישה החוקית היא של מאבטחים נושאי נשק ארוך(קריא, תמ"ק ומעלה). מחפשים אנשים עם הכשרה מקצועית מהמצוינות למעלה. נושאי נשק ארוך אישי - יתקבלו בברכה. כמו כן, אנשים שיכולים לארגן נשק ארוך דרך גוף מסודר(צבא, משא"ז, עבודה). כל שחקן שמוכן להרתם למבצע - מתבקש לציין אם יש בידיו נשק, או לא. המארגנים אחראים להשלמת מצבת-נשקים הנדרשת על ידי המשטרה. אחריות מול המדינה - העניין בדרישת המדינה, ובאחריות מפקד משטרת מודיעין.

Ranger One

New member
הלוואי והייתי יכול לעזור

יש לי SideArm מהמשטר האזרחי, אבל פרשתי טיפה אחרי שקיבלתי אותו. ככה שאני ידוע איך לירות ,אבל אין לי מושג במי לירות. הדבר היחידי שאני יודע זה לירות במי שרץ ,ככה שאם מחבל יורה על מישהו וכולם רצים אז זה יחסית מבלבל... זה ואין לי מושג איך להפעיל נשק ארוך (למרות שזה יהיה ממש מעניין לגלות, אני בטוח שלא תרצו שאני אעשה את זה על חשבון אבטחת השחקנים האחרים :) )

Etis

New member
בבקשה תמהרו בעניין ההבטחה

בזמן שאתם בודקים את מאפייני ההבטחה , מחיר המשחק עולה , והרבה אנשים שאני מכיר לא יבואו אם לא תהיה הבטחה מספקת , ככה שאנחנו לא יכולים לשלם כי אנחנו צריכים את אישור הורינו והאישור יגיע רק לאחר פירסום מאפייני ההבטחה , ובנתיים אנחנו די נדפקים בגלל שהמחיר עולה , אז בבקשה תפרסמו מהר ככל האפשר !!! אתיס ועוד הרבה אנשים אחרים עם הורים מעצבנים!!!.

סילבן

New member
עריכת סקרים

האם עלתה בדעתכם האפשרות לערוך סקר לבדיקת מוכנות משתתפי המשחק לתוספת תשלום מסויימת? זוהי דרך יעילה ביותר לגשת אל קהל השחקנים, ובאופן אישי אנו מיישמים זאת במנהל הפנים קבוצתי שלנו.

Ranger One

New member
תראה

אני מניח שכל מי שלא חבר בפורום הזה לא יודע בכלל ששוקלים לבטל את האירוע חוץ משמועות פה לאוזן, אז להתחיל להעביר סקר ,זה באמת יהיה מיותר. שימו כמה כסף שאתם רוצים.

סילבן

New member
לא יועיל? בוודאי לא יזיק...

לכל היותר המצב יושאר על כנו. אין כל פסול בהענקת אמצעי הסתכלות חדשים למארגנים על קהל המשתתפים ודעותיהם. בסופו של דבר, באם ישתתפו בו מאות אנשים ותוצאותיו יהיו חד משמעיות, הסקר עשוי להתברר כמועיל ביותר ואף חיוני לקיום המשחק.

Ranger One

New member
אןי טעם

לבזבז משאבים לשווא. זה זמן ואנשים. וכרגע שני אלו גם מצרכים חשובים.

סילבן

New member
סקר באינטרנט, כמובן

לא מצריך אנשים ומשאבים, פשוט וקל להכנה.

Ranger One

New member
כמו

שמשקיעים ככה גם התוצאות. לשים סקר כאן בפורום וק להודיע עליו כאן זה באמת מיותר, מעט מאוד אנשים יענו (ביחס לכל הבאים למשחק). הדרך היחידה שמישהו יענה כל כך מהר לסקר באינטרנט היא ליצור קשר עם כל שחקן ושחקן ולספר לו.

שלושה מתנדבים

קבוצת ה- Barrow Wights מונה את האנשים הבאים: איתמר פארן, תז 012159927, סרן במילואים ביחידת שדה, בעל נשק אישי קצר. אריאל שונמי, תז 028061299, סרן במילואים ביחידת שדה, בעל נשק אישי קצר. דודי קאופמן, תז 024552283, סמ"ר, יוצא יחידת לוחמה בטרור, בעל נשק אישי קצר. כל השלושה נכונים להירשם כמאבטחים, ויביאו עמם נשק אישי קצר (אקדחים) לאירוע. לצערנו, לא נוכל לארגן כלי נשק ארוכים. בברכה, איתמר פארן, קפטן Barrow Wights

יישר כוח!

מסתבר שנגן על עצמינו גם ממזידים אחרים מהשר האפל. כל הכבוד לדוגמא האישית!

moa

New member
אפשר?..../images/Emo35.gif

החבר שלי אמנם עבר טירונות 03 אבל הוא מאבטח מתקנים (זה מה שהוא עושה בצבא) ויש לו M16 מהצבא. הוא רוצה (ויכול מבחינת הצבא) לבוא לאבטח ב-R. האם זה אפשרי?

moa

New member
עוד משהו

אם הוא יוכל להגיע אז יכול להיות שהוא גם יוכל לארגן עוד כמה אנשים שיאבטחו

התפתחויות בנושא אבטחה

אנו שמחים לבשר, כי הושגה הסכמה עקרונית בנושא האבטחה, והנושא עדיין בטיפול. מצבת המאבטחים מונה 75 איש, 2 רופאים, וכמות חובשים ומגישי-עזרה-ראשונה המספקת את דרישות הראשויות, אך לא את דרישות המארגנים. חובשים - נא לא להתפנק. שנסו מותניים! לצורך העניין, יתקבלו חובשים גם בהרשמה מאוחרת. רופאים בשטח: בפונדק בברי - (שיהיה נגיד ביותר לשחקני העמים החפשיים) בבראד-דור - (שיהיה נגיש לשחקנים במורדור ובני בריתה). ביום א´, יערך סיור שטח עם קצין המשטרה האזורי, שאמור להניב תכנית אבטחה-שוטפת כתובה, על פיה יפעלו הצוותים השונים, ואז... ואז, זה באמת-באמת-באמת סופי.

למעלה