אביב גפן רוצה להביא את החומה

רעיון יפה

אני מקווה שהם יצליחו להתגבר על המכשולים המשפטיים (שכן הזכויות במחזמר נמכרו באופן בלעדי לחברת הפקה אמריקאית), ושיצליחו להעלות מופע רציני תוך 3 חודשים.

itaikuskus

New member
לפי התכנון

יופיע גם ווטרס עצמו על אדמתינו, זה צריך להיות מעניין. (אולי סופסוף תהיה אלטרנטיבה לשליחי הבלוז).

נראה לי שבשלב זה מדובר רק

בתקוות/חלומות של משפחת גפן, ולא ב"תכנון". זה יהיה נהדר אם זה יתגשם, אבל אל תרוצו לקנות כרטיסים עדיין.

האזרחק

New member
ווטרס לא ממש מעוניין

אם הוא יגיע להופיע בישראל זה יהיה רק על חורבות גדר\חומת ההפרדה.

אבל למה לתרגם?

יצא להם (לשני הגפנים) משהו דומה לתרגום העברי של Knokin' On Heaven's Door של מאיר אריאל. למה לתרגם ?? ועוד פעם נראה את שמעון פרס ואחמד טיבי על במה אחת...

Shakty

New member
ניחא שימעון ואחמד אבל את אביב ואביו

על במה אחת... אני לא סובל את האפס היומרני הזה שקוראים לו אביב - מעבר ליכולת כתיבה של ילד מתוסבך בכיתה ג' ואבא מפורסם הוא ריק מתוכן. גם אם אתיחס ברצינות לBLACKFIELD ,במיקסים שלהם הנמיכו כמה שאפשר את המיקרופון שלו שחס וחלילה לא ישמעו את קולו ואת מבטאו. גם אבא גפן זיקנתו מביישת את נעוריו... וחבל ,מאוד אהבתי אותו בעבר.

Shakty

New member
זה פחות או יותר באותה רמה של כתיבת

שירים לפסטיגל - אמא מדוע ישנן מלחמות למה מתים בני אדם... מילא היה כותב טוב ושר רע (בוב דילן) מילא היה שר טוב וכותב רע (אריק איינשטיין) אבל גם זה וגם זה ? TOO MUCH

Shakty

New member
האמת לא כל השירים של אריק רעים

סתם הגזמתי - אבל עדיין אני מעדיף אותו כמבצע...

InfectedM

New member
ואתה אומר את זה על סמך הכרת

שיר, או שאתה כבר מכיר שניים?

שמע..

אני גם לא חובבת של ה"ה למשפחת גפן, אבל אם הם יביאו לכאן את ווטרס - מגיע להם כבוד. ללא קשר לאיכות יצירתם. מאידך, אם יונתן גפן ינסה לתרגם את "החומה", זה כבר סיפור אחר.

InfectedM

New member
מגיע להם כבוד(מינימלי, כמו לכל אחד)

ממילא. אין לי בעיה עם אנשים שלא מעריכים את היצירה שלו כי הם לא מתחברים אליה, רק שה"ביקורת"(זו כבר לא ביקורת) הזו הייתה חריפה מדיי לדעתי.

Shakty

New member
אתה מדבר על בירקות חריפה אך

מניח שאני לא מכיר את פועלו של אביב (הן האב והן הבן) זו גם לא דרך יפה להעביר ביקורת. מאיפה לך מה אני מכיר ומה אני לא מכיר ? זו גם יומרנות מכעיסה - אם אתה אוהב את הכתיבה שלו, סלמתך, זכותי לא לאהוב.

Liorking

New member
גם אני לא מת עליו

שומעים שהוא כמו בוב דילן, הוא כבר שר נורא. אבל הבעיה היא שהוא כמוהו רק בעניין הזה...

למעלה