על מאראת אל מוארי הגולשת ב ICQ?
היא גלשה עד שהתחלקה...כלומר דחיסאת דאסאת אלחיראם ואומרים שהוא הוא וואלד הטירם ואין בילתו, נכאשהה. ניכוש נעים ומרגש... מוארי סעיד הבעל של אישתו זיהרה עשה פעם אחת טעות! והיא טעות גדולה ופירסה חמורה!!!
הוא ניכנע לזיהרא ואשתרא להה מינהדא אלמכשף
בשביל ה
פאנטיוט 4 על 4 מידרי כמה על כמה אלפי זלוטוט ואולי ריבי רבאבות...הרבה הרבה חראם עלייק יא מוארי סעיד וקאם ג'הדאק? קאם? ועד מתי? עד מתי? ומוארי סעיד התחנן ורסה להיתפשר על טבעת יהלום והיא תוכל לצאת לחלון כמו אייל גולן ואילנית ומוארי סעיד ישיר לה אם ננעלו כיף יפעאלו מתחת לחלון יעני סיראנדא, כמובן אייווה דא...וזיהרה נייטא קגביטא היא רוסה להחריב ביתהה ובית סעיד. ולחצה ולחצה אותו וסיפרה לו שבזכות הדא אל מכשף ירשמו את שניהם לכפר הגלובאלי[מידרי איפו זה אולי בתנאי פנימייה??] ויהיו להם כל מיני זכויות ברוטיאליות כאלה שלא רואים בכלל ברטואלי זה לא באמת אלא יעני כאילו, זאת אומרת אני זיהרה אבל יקראו לי שילגיה הזוהרת בלי משרד הפנים ובלי בעיות בכלל...וסעיד נבעואר וניבהאל ואמר לה ואיך יקראו לי? והיא אמרה לו: מי יקרא לך בכלל? ואם יקראו לך תגיד אתה סעיד1 המקורי, סעיד לא הבין כל כך אך התנחם כי יבין הדברים בהמשך ולא ידע מה הביא על חאלו. והאמת אפחאד לא יודע מה יהיה איתו באינטרטיט אלמאכריט, כן כן יקראו אותה שילגייה אההה...ואני רוסה יקראו אותי מוארי זאווג' שילגיה החילקייה....מה אני סאריך כל הבאעיות הללו? יצא סעיד להכין אלמדאעה ונאכס טיטין מטומבאק פארסי לשעת מרעה הגאת וזיהרה כבר הספיגה להרשם לתוכנת ICQ הידועה והארורה והממזרתה וקוראים אותה בתימנית ככה: סאווטאCOM וסוראתאקCOM מינגאפא אלכזוזית. וזיהרת שילגיה הכינה הקפה עם חוואייג´ וגצאת בוטנים, יאללא יא עייאל זוזו מין המכשף" "עקשיו התור שלי,אני עבדתי כול היום,רוסה להתהאבהאב" "יו..כמה זמן לוקח לו עד שהוא בא מתחמם ומיתחמם" שילגיית זיהרה זאווג'את סעיד מיתראגשת הרבה הרבה וסעיד ספון בפינתו עם הנרגילה ולועס עלי גאת, ממצמץ לו, שואף מעשן הנרגילה ולא כל כך מעניין אותו הפוטנציאל הטמון המחשב , רק השכנים מדברים ומספרים כי גברים הורסים משפחות עם השד האיום הזה...ונשים בורחות מבעליהן, בשל המכשף הזה... ואיפה הנשמע כדבר הזה בתימן??? סעיד מתרה ברעייתו:תיזהרי יא` מארא(גברת) שלא אשמע שאת סוחגת עם כל המממזרים האלה אני יודע את אוהבת יא` מלעונה שהם מצחגגים איתך, חבל לא היתחתנתי עם הבת של סעידה, היא בת בית, ואת כל היום במכשף הזה, אלוהים ישמור...שבוע שלם ואת לא ישנה בלילות...וכל היום טו טו, טו טו, ושוברים זכוכיות מרחוק..." המחשב הזה באמת מביע בעיות בין בני הזוג ואיך זה כותבים על זכוכית, וזה נישאר במקום ולא נופל??? מביט לעבר התקרה, "...מה רבו מעשיך..." וזיהרה לא נשארת חייבת: יאללא סעיד תפסיג בחייך, תן לי מנוחה עבדתי גשה כל היום, ואתה מטייל לך עם החברים שלך, עכשיו תן לי בחייך גסת[קצת ] שקט ותמשיך ללעוס את הגאת..." ו .. טו טו...,הודעה נכנסת :קופצת לה הודעה ראשונה קופצת- וזיהרה מנתרת כנשוכת נחש: יו איך ניבהלתי יחרים אבוק איך אתה היפחדת אותי,,טפו ...טפו.. אההה הנה זאת אחותי מעין שמר..תהיי בריאה, טוב שהיא לא פה, הייתה שומעת שקיללתי את אבא...יו מה היא רוצה??? מה קרה לה??? כתוב פה בזכוכית, שהיא רוסה לשלוח לי קיבוץ, סעיד יש לנו מקום לכל הקיבוץ ישנו כאן? תגידי לי יאמארא את הישתגעת? ואיפה ישנו כולם? והילדים שלנו ניזרוג לרחוב? אולי היא סוחגת איתך הממזרה הזו? תישאלי אותה עוד פעם, ותיראי מה היא בדיוק רוצה... וזיהרה שואלת ומקבלת מענה: אההה, אהה, אהה, הבנתי, הבנתי, היא מתכוונת לשלוח תמונה, רק תמונה, וקוראים לזה קובץ, קובץ, ואני חשבתי זה קיבוץ..חחח חחח חחח האמת, אני אוהבת אלה הקיבוסניקים, הם גבוהים,ניחמאדים,ויודעים לקאב´ס יפה. כן, כן, נכמרו פני סעידוהשיב לה:" בטח הם ניחמדים, אני יודע יא מלעונה בינת מלעון, ממתי בא השד הזה הבית כולם ניחמאדים וגבוהים, ואת כמו אחותך בדיוק, מתגאזגאזה ומיתענגסת [
[מוודאת שכולם ישגיחו בפתחי האיוורור, ולא הולכת ישר עם החלק האחורי] וזיהרה בתגובה: אתה עוסה מכול זבוב פיל, הנה אחד תגרש אותו ממני הזבוב הזה שיגע אותי. סעיד:כן כן אני יודע זה השד מלא זבובים והם מתגרשים לבד אפילו חבל עלא הפליט ... רגע תשתוק כבר, שקט תן לנו מנוחה רגע, ו.. גלינג זכוכית נישברת,הודעה נכנסת : יו..אלוהים ישמור מה קרה? איך ניבהלתי חשבתי הזכוכית תבוא לי על הפנים ושוב עוד גלינג והזכוכית נישברת, הודעה נכנסת : רגע רגע הנה נדאבי הבן של צאלאח שלח לי תמונה של בננה מקולפת עם מעיל יפה בצבע ורוד
יו איזה חמודמוד זה נדאבי ואיך ידע באמת לא קניתי השבוע בשוק בננות? שיהיה בריא והוא כותב לי שזה מלא בתאית והוא רוצה יתן לי תאית,שיהיה בריא, ואפילו הוא רק חזר עכשיו מהשוק והוא רוסה לתת לי תאית, ומה זה התאית הזו יא סעיד? "תשאלי אותו, את החכמולוג הזה כמו אבא שלו, אם גם בגאת שהוא לועס יש תאית? ואם אין בגאת תאית שיביא את מרים אישתו לכאן, ואני כבר אתן לה, ואמלא אותה בתאית...הזו...ופלט סילון עשן.... תתבייש לך איך אתה מדבר..ככה,הוא רוצה יביא לי בננה וככה אתה מעליב???"" נעצבה זיהרה..." טוב, ניאות לה סעיד אני אשאל אותו בבית הכנסת, למה הוא התכוון ואני אבקש סליחה,אם צריך..." אני חושבת עוד קיבוץ ניכנס,רגע ניראה מה כתוב,,הזמנה לריקוד דעאסה!!
יו איזה משוגעים לרקוד דאעסה דרך הזכוכית,ואיפה הלהקה?