אביזרים עם מזל ב-
אנשים

nini18

New member
כדי לא להיות מכשפה אני רק אגיד אוי אמא של אדם

כזאת יפההההההההה

nini18

New member
אוי איזה מדהים הוא פה ../images/Emo99.gif

הוא כל כך יפההההההההה

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחח לי זה בשבילך חחחחחחחחחח

מסתבר שטומי לא רק יודע לנגן בבס, הוא גם מנגן בגיטרה, תופים, פסנתר ועוד.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לקרוא מלמטה @adamsheroin yes less than a minute ago from web in reply to adamsheroin Reply Retweet @MayaAriel yes, he's multi-instrumental 3 minutes ago from web Reply Retweet @Woobies Lisa can sing and plays great 6 minutes ago from web in reply to Woobies Reply Retweet @Clear_Liqueur yes, Tommy can sing 10 minutes ago from web in reply to Clear_Liqueur Reply Retweet @Woobies I don't play anything, just all work and no play 12 minutes ago from web in reply to Woobies Reply Retweet I forgot.....keyboards too 21 minutes ago from web Reply Retweet @AyanEva guitar, bass, drums, cowbell, whats next? Tomorrow he will probably show up with a banjo, a trumpet and a harmonica. 25 minutes ago from web in reply to AyanEva Reply Retweet @x_serenade yes he can play the drums, I witnessed it today and he rocks the cowbell too! והשאלה שלי שאני שאלתי אותו- טומי ניגן בAMA בקלידים אז הוא יודע את זה גם? ואז ראיתי שהוא כבר ענה למישהי אחרת ומחקתי, אבל הוא ענה גם לי שוב...

nini18

New member
טומי ענה לך ??? יאיייייייייי../images/Emo47.gif

אני שמחה ועד שאני לא אשמע אותו מנגן לבד בלי אף אחד אני לא אאמין חחחחחחחחחחחחח אבל אני מתה עליו אז בסדר. חחחחחחחחחחחחחחחחח

s i g a

New member
קריס לא היה ביום הולדת?:\

כי הוא רשם לו סיי יא תוניט לא? חחחח חשבתי שהוא הלך ליום הולדת שלו!! איזה סיבה יש לו לא לבוא

munmun

New member
הוא בסוף לא היה.. ../images/Emo10.gif

הוא היה אמור להיות.. אבל אני חושבת ששאלו את קסידי אם הוא ראה את קריס.. אז הוא אמר שקריס לא היה.. וגם אין תמונות שלו..

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif נמאס מכל ה"גיגס" האלה...ואני דיי

מאוכזבת שהוא מופיע בקזינו בסוף החודש...איזה ניהול יש עליו???ממש לא ברור,הוא כמעט ולא מופיע ובמקום זמר הפך להיות סלאב
אני רוצה אדם שר!!!!!!!!!למה עדיין הוא לא מופיע??קריס עשה מיני קונצרט בכל מיני מקומות בעולם (והוא ממש לא לטעמי במוסיקה)ולמה לא אדם??מאוד כיף לראות את הפרצוף המדהים בשטיח האדום או בתצוגת אופנה בשבוע הבא..אבל???
אני חושבת שמגיע לו הרבה יותר וכן גם עכשיו...לא מבינה מה נסגר איתו...זהו חפרתי

mayarel

New member
הוא רוצה מופע גרנדיוזי

עם רקדנים ותפאורה ואש.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לוקח זמן להפיק ולארגן כזה דבר..

s i g a

New member
חבל אבל הוא בטח עשה לו מסיבה פרטית כפיצוי../images/Emo6.gif

mokasosex

New member
כזההההה יפהההה, מדהיים, מקסים

כלכך התגעגעתי לקולל המתוקקקקקק הזה, המושלם הזה, אני מאוהבת בוו
חולה עליייייייו. אוייייי כמה שהתגעגעתי

nogigoosh

New member
../images/Emo207.gif יש היום פוסטר של אדם במעריב לנוער!!!!!

לא יצא לי ממש לראות אותו (ראיתי לקצת זמן ובאלכסון
) אבל נראה לי שבחרו תמונה לא משהו... מעריב לנוער לא אוהבים את אדם (גם לפי דברים אחרים שהם כתבו עליו..)

HadarMahluf

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמישהו יודע מתי

הראיון אצל אופרה ישודר כבר בישראל?|: *רק אל תגידו לי שהוא שודר כבר
*

nogigoosh

New member
ומתי אלן? (הפרק עם התחתונים)

ו..... כנ"ל- אל תגידו לי שהוא היה :D (למרות שאין לי מושג מה קורה פה עם השידורים של זה, כי עכשיו הם התחילו לשדר תוכניות מלפני שנה
)

munmun

New member
עוד לא שודר..

אולי עוד שבועיים.. בדקתי שבוע קדימה ועוד לא היה את התכנית שאדם אצל אלן.. אופרה בטח יהיה עוד שנה..חחח (נדמה לי עכשיו יש תוכניות מלפני שנה..) אז לא פספסת כלום..

למעלה