הוא נסע לתל אביב לצפות בהופעה של "ליצני השערוריה" אביחי היה משוגע על תחום הליצנות וכנראה אם יש היאבקות או ליצנות אזי הליצנות תנצח!!! ואכן הוא חזר בלילה מההופעה שבגללה לא קבע אתך.
אני מזדהה עם דני וטל. אני חושב שהוא היה אמור להיפגש איתנו אמש ולא בא ברגע האחרון. קשה לעכל. את אביחי לא הכרתי טוב. פעם ראשונה שנפגשנו היתה לפני קרוב לשנה כשהגיע למפגש מניה. סהכ ראיתי אותו פעמיים, אבל כל הזמן הוא חייך והיה מאוד אכפתי ורגיש לסביבה. למה הדברים האלה קורים לאנשים הכי חיוביים..
../images/Emo16.gif משתתף בצער של הפורום ../images/Emo7.gif
צר ומעציב לשמוע על מותו של אביחי. גם אני פגשתי אותו לראשונה רק בפגישת רסלמניה בחברותא והוא עשה רושם של בחור טוב. יהיה זכרו ברוך ושלמשפחתו לא ייגרם עוד צער.
מבקוריי התכופים בפורום דברנו כמה פעמים, הוא גם היה חבר פעיל, אבל זה כלום, לו זכיתי לפגוש אותו, ואני משער לפי דבריכם שהוא היה בנאדם משכמו ומעלה עם המשרה רוח טובה על כל סובביו. אני מתיחד עם משפחתו תהיו חזקים, הלוואי ולא תדעו עוד צער יהי זכרו ברוך....
כשראיתי את ההודעה הזאת כל כך קיוויתי שזאת סתם בדיחה חולנית,אבל מסתבר שלא... דיברתי איתו כמה פעמים באייסיקיו,בן אדם נחמד מאוד. כל כך עצוב...ועוד קראתי את הכתבה בבוקר ב-YNET,לא היה לי מושג שזה הוא. אין לי מילים...
מי יותר ממני אוהבת ומכירה את אביחי ואני כלל לא בגילכם אני בגיל 47 והיינו למרות פער הגילאים ביחד מופיעים בתאטרון אשדוד ופעילים בליצנות רפואית. איתי הוא נסע פעם בשבוע במשך שנה ללימודים באסף הרופא והיו לנו הרבה שיחות נפש קרובות מהן למדתי עליכם חברי הפורום וידעתי עד כמה הוא אוהב להיות שותף בפורום שלכם (לי אין כל קשר להיאבקות) הלואי שיכולתי להגיד שזאת בדיחה ולא אמת הייתי מוכנה לשלם הרבה בשביל זה.
אני לא יודע מה להגיד, ואיך להתמודד אני רועד, אני בהלם. אביחי, קשה לי עם המילים עכשיו, ושום דבר לא יוכל להביע את מה שאני מרגיש עכשיו. אתה תחסר לנו יהי זכרך ברוך