אביטל לבני

RossandRachel

New member
אביטל לבני

יש משהו שאני מוכרחה להוציא החוצה--היום ראיתי "מרילו" פעם שנייה (בהפרש של חודשיים) ואני מוכרחה לציין שכל ההצגה רק השתפרה! זה הפלא עולם התשיעי (צר לי- אבל השמיני הוא "חברים"...LOL), בכל מקרה, אני לא יכולה להסתיר את העובדה שאחת הסיבות העיקריות שהלכתי שוב (והבאתי איתי את חברה שלי) הוא אביטל לבני והכשרון הבלתי ייאומן שלה! האשה כ"כ מוכשרת!! כזו שירה, כזה משחק! אני שרה בלהקה כבר 3 שנים ולכזו רמה אני שואפת להגיע...זה נכון שבעוצמה אילנה אביטל שמה את כולם בכיס הקטןוכמובן שכל השחקנים מוכשרים אחד אחד, אבל אביטל לבני היא ללא ספק תגלית המחזמר...

zionyeo

New member
אין ספק שאביטלוש נורא נורא מוכשרת,

היא זמרת ושחקנית בזכות ולא בחסד. היא נכנסת לכל דמות שהיא צריכה לשחק בצורה מושלמת, יש לה קליטה נורא מהירה, היא בנאדם טוב!!! פשוט בנאדם טוב!! וזה מה שהכי חשוב... בנאדם איכותי. אין הרבה כאלה בעולם... לצערי. בגלל האמת שהיא מביאה אותה, אנשים מתאהבים בה וקולטים כמה שהיא מדהימה. הכישורים הם רק תוספת :p

RossandRachel

New member
איך את יודעת את זה?

מאיפה את יודעת את כל זזה??את מכירה אותה, או שזה ניחוש פרוע?

mary lou

New member
אני איתך!

הצטרפי למועדון! אביטל היתה הסיבה בגללה התמכרתי למרי... ילדה מדהימה שהיא... חוץ מזה להזכירכם עוד שבוע בדיוק היא (ואנחנו) חוגגת יומולדת!

RossandRachel

New member
כן....

זה כשרון שופע מכל עבר! היא כ"כ סוחפת!! אני מוציאה כסף מהחשבון הפרטי שלי כדי לראות אותה משחקת שוב ושוב....

RossandRachel

New member
אביטל...

רציני- אני מתה לפגוש אותה! אני רק מחכה להזדמנות! יש איזשהו מסר שהיא מעבירה במשחק שלה--אני מתערבת שאם לא הייתי רואה אותה בתור אלה- אולי לא הייתי מרחמת עליה כמו שריחמתי עליה כשאביטל שחקה אותה! אם מישהו יודע איך אפשר לפגוש אותה-שיעזור לי בבקשה!

LOVEאמיר

New member
לא קשה לפספס את זה...

אתה תראה כבר שתגיע לשם.. זה כתוב, ככה שזה ממש לא בעיה
וכניסת אמנים זה מאיפה שכל האמנים ב-"הבימה" יוצאים/נכנסים...

RossandRachel

New member
הא? שוב....

קודם כל- אני בת...חחח...ודבר שני..איפה?? ליד קפולסקי?? ומתי לעמוד שם??

שירנטע

New member
אין שם "קפולסקי", זה "אפרופו" ו....

כן, זה די ליד... בהמשך המדרכה... (כשבאים מכיוון החנייה)

RossandRachel

New member
ואללה...

אופסי..חח..התבלבלתי...בכל מקרה- מתי אני צריכה להיות שם כדי לפגוש אותה?? אבל בכל מקקרה, בטח כשהם יוצאים משם הם עצבניים ואין להם סבלנות...אני כברמ תה שיהיה אתה את הדבר הזה כשמעלים מישהו לפורום בחי (וד"א-אני כבר לא יכולהל חכות לאמירוש!!)

שירנטע

New member
לפני ההצגה היא...

מגיעה בדרך-כלל בסביבות 19:15-19:30 אבל את יכולה לדבר איתה גם אחרי ההצגה, הם אף פעם לא עצבניים ולא ממהרים....

עצבנית?! אביטל?!...חח...

האחרונה בעולם שתיהיה עצבנית זאת אביטל. אביטל בן אדם מקסים. היא שחקנית מדהימה שמרגשת אותי כל פעם מחדש. יש לה קול עוצמתי והלוואי שהיא כבר תוציא דיסק!! חח.. תשמעי, אני אישית תמיד מעדיפה לחכות לשחקנים לפני ההצגה כי תמיד אחרי ההצגה הם עייפים ואין להם כוח..אבל אם זאת אביטל אז זאת בכלל לא בעיה, כי היא כזאת חמודה..תמיד, לא חשוב אל מי ולא חשוב מתי
דרך אגב, איך קוראים לך?! בת כמה את?! מאיפה?! -אני יערה, בת 17 ממושב בית אלעזרי(ממ..קרוב לרחובות)

שירנטע

New member
חח לי דווקא יצא לראות אותה עצבנית..

פעם שעברה שהייתי במרילו היא ישבה עם יוסי בכניסת אומנים והם התחילו להתווכח על פוליטיקה! ואביטל מזה נכנסה לזה... חחח... הייתם צריכים לראות איך היא צעקה! קרעה אותי!!

RossandRachel

New member
באמת תודה...

וואו- ממש תודה..באמת עזרתם לי...אבל הם נכנסים כולם ביחד או לחוד?? ו...כשפגשתם אותה??מה אמרתם?? אני נגה, בת 14.5 מרעננה

למעלה