אביטל לבני

RossandRachel

New member
סורי....

אני לא מגלה..סורי...אבל אם תגידי לי בת כמה את ואיך קוראים לך- אני אגיד לך אם אני מכירה אותך או לא... אבל בחזרה לנושא....אני צריכה לדעת אם השחקנים מגיעים בנפרד ואם יש התנפלות....

RossandRachel

New member
יש משהו...

שאולי אתם לא מבינים--אני באמת מעריצה אותה, כלומר--באמת באמת... אני חושבת שהיא החקנית הישראלית הכי מוכשרת שיש...חברה שלי ראתה אותה פעם אחת במרילו וגם היא כבר מתה עליה! אני מעריצה 7 אנשים מפורסמים-- ג'ניפר, קורטני, ליסה, דייויד, מאתיו, מאט ו..אביטל לבני...אני עובדת כבר על אתר מעריצים ובאמת הייתי רוצה להפגש אתה בכל הזדמנות שהיא ולראיין אותה לאתר...ובאמת שלא נראהל י שיהיה לה כ"כ זמן לפני ההצגה...

mary lou

New member
חחח איזו חמודה... מה שאני מציעה זה.

כמו שכבר הוצע כאן, ללכת להצגה הקרובה שאביטל משחקת בה, לפני או אחרי ההצגה לגשת לכניסת האומנים ולדבר איתה
אני מבטיחה לך שהיא לא תאכזב אותך לא תהיה עצבנית וגם לא כל שאר נבואות הזעם האחרות...

RossandRachel

New member
בת כמה היא?

הם מגיעים לשם רק כשיש הצגה, לא? ואין הצגה במומולדת שלה...ד"א- בת כמה היא תהיה? אני רק יודעת שהיא נולדה ב- 23.11

היי נגה, נעים מאוד ../images/Emo13.gif

תשמעי: תבואי להבימה יום אחד לפני שמתחילה ההצגה-בסביבות השעה 6:30 ותחכי לאביטל עד שהיא תגיע-ליד כנסת אמנים. כשהיא תגיע תספרי לה הכל ואת תראי כמה שהיא מתרגשת, אני חושבת שהיא תתרגש אפילו יותר ממך
אביטל באמת אדם מקסים! הייתי 20+ פעמים במרילו ואין הצגה שהיא לא ריגשה ונכנסה ללב. גם תמיד יש בסוף ההצגה את האנשים האלו שאומרים לה שהיא הייתה מדהימה וכל זה חח קפרה עליה!! אם בא לך דברי איתי באיסיקיו: 216520007 -יערה-

mary lou

New member
חחח תנחשי..

אם את עדיין לא יודעת בת כמה היא תנחשי נראה כמה קרובה תהיי
אם תקלעי תקבלי
חוץ מזה אני מבטיחה שהיא לא תהרוג אותך אם המזל טוב יבוא באיחור של שבוע... מקסימום תכעס קצת ...

RossandRachel

New member
אה...

אם היא הופיעה ביובל לישראל במסגרת שרותה הצבאי, זה הופך אותה לבערך בת....26,27....

mary lou

New member
היא תשחק היא תשחק...נחשי שוב...

הילדה עברה את ה27 ... נסי עוד ניחוש, אם לא תצליחי נגלה לך
אחד הדברים שאני הכי אוהבת לעשות במרילו כשאנשים מאחור קולטים שזו לא הפעם הראשונה שלי ומתחילים לדבר איתי הוא לשאול אותם בת כמה אביטל, לראות את הניחושים הנחמדים שלהם ואז לחשוף
אותו חח...

RossandRachel

New member
אבל...

היה כתוב שהיא הופיעה ב"יובל לישראל" במסגרת שרותה הצבאי.... אז..לא יודעת--30? 31? ו...ד"א--אני וחברה שלי נלך לפגוש אותה ב-3.12!! ההצגה ב-10 אז נגיע בערך ב--8 וחצי?? אוף- הלוואי ויכולתי ללכת למרילו בדצמבר....

mary lou

New member
32 אם אני לא טעה... חחח...

שנה שעברה זה היה 31 (או אולי 30 ואז 31 היה "השנה הבאה"?) אז אני מניחה ששבוע הבא היא תהיה 32... ילדה גדולה

mary lou

New member
נופ. אבל יש לה חבר חמוד ../images/Emo9.gif

והם חברים איזה מיליון ומשו שנים בערך...
וכמו שאמרתי, אני ממש אוהבת להגיד לאנשים "בת כמה היא נראית?" ואז כזה "חחחח לא! היא בת 32" ואז לראות את ההבעות החמודות והנדהמות

RossandRachel

New member
....

חבר שלה זה האיש הזה שמחבק אותה באחת התמונות מהאתר של מרילו? ו...תשמעו--אתר avital.mybiz.co.il ייפתח בקרוב...

מה 32../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif להה..את צוחקת עלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הייתי בטוחה היא בת 25-27.. איזה צחוקים
קפרה עלייה!!

למעלה