אני לא מגלה..סורי...אבל אם תגידי לי בת כמה את ואיך קוראים לך- אני אגיד לך אם אני מכירה אותך או לא... אבל בחזרה לנושא....אני צריכה לדעת אם השחקנים מגיעים בנפרד ואם יש התנפלות....
שאולי אתם לא מבינים--אני באמת מעריצה אותה, כלומר--באמת באמת... אני חושבת שהיא החקנית הישראלית הכי מוכשרת שיש...חברה שלי ראתה אותה פעם אחת במרילו וגם היא כבר מתה עליה! אני מעריצה 7 אנשים מפורסמים-- ג'ניפר, קורטני, ליסה, דייויד, מאתיו, מאט ו..אביטל לבני...אני עובדת כבר על אתר מעריצים ובאמת הייתי רוצה להפגש אתה בכל הזדמנות שהיא ולראיין אותה לאתר...ובאמת שלא נראהל י שיהיה לה כ"כ זמן לפני ההצגה...
תשמעי: תבואי להבימה יום אחד לפני שמתחילה ההצגה-בסביבות השעה 6:30 ותחכי לאביטל עד שהיא תגיע-ליד כנסת אמנים. כשהיא תגיע תספרי לה הכל ואת תראי כמה שהיא מתרגשת, אני חושבת שהיא תתרגש אפילו יותר ממך
אביטל באמת אדם מקסים! הייתי 20+ פעמים במרילו ואין הצגה שהיא לא ריגשה ונכנסה ללב. גם תמיד יש בסוף ההצגה את האנשים האלו שאומרים לה שהיא הייתה מדהימה וכל זה חח קפרה עליה!! אם בא לך דברי איתי באיסיקיו: 216520007 -יערה-
הילדה עברה את ה27 ... נסי עוד ניחוש, אם לא תצליחי נגלה לך
אחד הדברים שאני הכי אוהבת לעשות במרילו כשאנשים מאחור קולטים שזו לא הפעם הראשונה שלי ומתחילים לדבר איתי הוא לשאול אותם בת כמה אביטל, לראות את הניחושים הנחמדים שלהם ואז לחשוף
היה כתוב שהיא הופיעה ב"יובל לישראל" במסגרת שרותה הצבאי.... אז..לא יודעת--30? 31? ו...ד"א--אני וחברה שלי נלך לפגוש אותה ב-3.12!! ההצגה ב-10 אז נגיע בערך ב--8 וחצי?? אוף- הלוואי ויכולתי ללכת למרילו בדצמבר....