אבישי RUNNGUN נפצע מקטיושה שנפלה בבסיס

ALMOG T

New member
אבישי RUNNGUN נפצע מקטיושה שנפלה בבסיס

היון אליאור מתקשר אלי ואומר לי שאבישי ניפצע מסקאד שנפל בבסיס שלו לפי מה שהבנתי הוא פצוע קל אליאור ושאנטי הלכו לבקר אותו עכשיו נשבר הזין מהצבא הזה

Or Amit

New member
החלמה מהירה לאבישי

מישהו יודע איפה הוא מאושפז?

Or Amit

New member
אוקיי

יאללה, מעשה טוב לשנה החדשה ולאיש הכי טוב בפורום תשלחו אלי היום ( עד שעה 17:00)מכתבים שאתם רוצים לשלוח לאבישי למייל ([email protected]) אני אדפיס ואשלח לו את זה היום, בשאיפה שרשויות הדואר שלנו יתפקדו ויביאו לו את זה עד מחר. אלמוג (או כל מישהו אחר שעלול לדעת) - אשמח אם תוכל לברר ולשלוח לי במסר או במייל את שם המשפחה שלו ואת המחלקה שבה הוא נמצא. אם הוא אמור להשתחרר היום אז גם את הכתובת שלו בבית

Or Amit

New member
לצערי לאחר בירור זה לא כ"כ רלוונטי למחר

כיוון ששירות הדואר לא ממש פעיל. לכן אפשר להעביר אלי במייל עד שעה 00:00 אשלח את זה מחר בבוקר, אך לצערי כנראה שזה יגיע רק בסביבות יום א'. תודה וסליחה

esvee

New member
החלמה מהירה ../images/Emo201.gif!!

כרגיל במדינה המזדיינת שלנו עד שמישהו לא ימות שום דבר לא יזוז. בדיוק כמו בפעם שעברה מחר כבר יישכחו מהפצועים ומההפקרה. ושימותו כל המטומטמים שצועקים "אבל אלה חיילים!!1111 הם צריכים להגן על המולדת!!11111 ולא על עצמם!!!!111". במילה אחת יא טוקבקיסט אפס, תושבי שדרות נראים לך כמו מגינים חיים על המולדת? חבל שכבר עד שאתה שוכח באיזה מדינה מגעילה אתה חי דואגים להזכיר לך את זה בצורה הכי כואבת שיש.

truth hurts

New member
לא סקאד כפי שכתבת. קסאם.

לא יודעת אם ראית פעם טיל סקאד, אבל לו היה זה אכן סקאד, מספר הנפגעים היה רב הרבה יותר והפגיעות קשות יותר. מאחלת החלמה מהירה ושלמה לפצוע.

דיברתי עם הבחור עכשיו

הוא במצב רוח מרומם והוא מתלוצץ עם רופאיו...
באמת, ברוך ה' הכל בסדר, הוא נפצע קלות בשורש כף היד, עבר ניתוח (בהרדמה מלאה!) ולמרות שהוא מספר שזה מקרה שהוא לא ישכח לעולם, הקול השמח שלו מעיד שהוא בסדר גמור ואין סיבה לדאגה. שתהיה לו החלמה מהירה ושנה מתוקה מדבש! בואו נעשה לו טוב על הלב כשיחזור הביתה...

החלמה מהירה!!!

מקסימום תכיר את ר"מ לאורך חצי שירות אחינו עשה שכונה ותהנה מהחיים. ושנה טובה וקלה לכולם.....:) No body can't stop me!!!!

bitcho

New member
צ'יוווו

יא אללה : \ מה קורה פה טוב -החלמה מהירה לבחור הטוב ! :] מזל שזו רק פציעה קלה .

למעלה