אבישי RUNNGUN נפצע מקטיושה שנפלה בבסיס

SuperOr

New member
החלמה מהירה..

לפי מה שהבנתי עוד אחד מהישוב אצלנו נפגע

חזרתי מבית החולים... קצת יותר פרטים:

המקום היה מלא בתשקורת, לעזאזל! אבישי לא נפצע בשורש כף היד כפי שאמר לחסיד (הוא קצת התלבלב ותוקן אחר כך :)), הרסיס נכנס באמה של היד והוא באמת עבר ניתוח בהרדמה ותודה לאל הכל עבר בשלום... למרות החוויה הלא קלה בכלל - הוא ישן שעתיים אחרי הניתוח והתעורר שליו, רגוע, חייכן ומקסים כמו שהוא תמיד. ישבנו, צחקנו ודיברנו עד שהוחלט לתת לבחור לנמנם קצת. הוא יהיה בסדר גמור וישתחרר מחר ככל הנראה (לכן יש למען את המכתבים לכתובת ביתו), ואנחנו מתכננים לנסוע אליו הביתה לביקור בקרוב, כך שמי שרוצה להצטרף - מוזמן בחום. מאז הבוקר הגיעו, עוד מגיעים, וימשיכו להגיע עשרות של אגודות/ארגונים/מועצות/ר"מ 2/סתם אנשים טובים וכדומה, שמחלקים לחיילים מתנות, שוקולדים, מצרכים, פרחים, ברכות ומה לא... אם גם אתם, כמו הרבה אחרים, בהלם מזה שקסאם אחד הביא לכמעט 70 חיילים פצועים והרוג - דעו שהרבה מאלו שנכחו שם בזמן התקרית בטוחים שלא מדובר בקסאם. אבל אני בטוח לא יודעת מה היה שם. המראות בביה"ח לא היו קלים. אחד החיילים נאלץ לעבור כריתת רגל, הרבה מהחיילים עדיין בהלם וקיבלו טראומה רצינית, רועדים ובוכים... אבל למרות הכל, תודה לאל שזה נגמר ככה, כי זה יכל להסתיים הרבה יותר גרוע אם רק הקסאם היה נופל אוהל אחד ליד. מרבית החיילים נפצעו קל מרסיסים, עברו ניתוח, ישארו להשגחה עד מחר וישוחררו הביתה. ביה"ח הבטיח לספק לכל חייל טיפול פסיכולוגי, למרות שאני לא אתפלא אם חצי מהם יצאו מהצבא בקרוב... לשנה החדשה אני מאחלת מוות לאויבים. שיסגרו כבר את הבסיס המחורבן הזה. רפואה שלמה והחלמה מהירה, פיזית ונפשית, לפצועים. הרבה חיבוקים וכוח להמשיך איכשהו לחיות - למשפחה השכולה הטריה... ושקט לכולנו. חג שמח?

kapoya

New member
אין הרוג לבנתיים ושלא יהיה חס ושלום.

יש פצוע אנוש ותפילותיי עימו.

TakTik

New member
בתור מישהו שהתעסק עם קסאמים ופצמרים

במשך 3 שנים בתפקיד, היה בערך בכל אירוע קסאם/פצמר באיזור דר' עזה ושנפל בעבר קסאם 5 מטר ממנו - שום קסאם לא יכול לפגוע ב70 איש (למרות שהבנתי שמשהו כמו 20 זה נפגעי חרדה). לצערי זה ככה"נ משהו יותר גרוע, שלא נדבר עליו מסיבות מובנות מאילו.

comer789

New member
החלמה מהירה איש

הקטיושה הזאת בזיקים היא בערך הדבר הכי גרוע שיכל לקרות למדינה הזאת, אבל כרגע יש את ההתמודדות האישית שלו לדאוג לה.

idk

New member
החלמה מהירה!

אלוהים ישמור את כולנו חבר שלי (מתן למי שמכיר) נמצא שמה גם כרגע, למזלו הוא היה בפלוגה אחרת

parnar

New member
למה זה צריך לקרות לאנשים הטובים?

החלמה מהירה, תחזור אלינו במהירה!

Rapid נאור

New member
החלמה מהירה..!!!

שזה יעבור מהר, ושהכל יחזור לשגרתו. ובאמת שתרגיש רק טוב וששאר השירות הצבאי לא יתקרב לזה בכלל...

Segalovich

New member
החלמה מהירה לאיש הכי מקסים שיש

למה.. למה זה קורה תמיד להכי טובים?

RunNGun

New member
כפרות, תודה לכולכם

שבתי משדה הקרב...
ככה: היד עוד טיפה כואבת (מוזר לכתוב ביד שמאל), אבל הרסיס - לשמחתי - הוצא והנה אני כבר בבית. סך הכל כרגע הכל בסדר, אני תיכף אלך לישון, באתי רק כדי להגיד תודה לכוווווולם - אלה שכתבו כאן, ואלה שבאו לביה"ח ואלה שהתקשרו - חיממתם לי את הלב ועשיתם טוב על הנשמה. זה באמת היה הלילה הכי מטורף שאני זוכר כל החיים, אבל זה גם לילה עם הרבה הרבה הרבה מזל (שנאמר: נס עם הרבה סוכר
). אני די אסיר תודה על זה שאני בחיים, וזה מדהים לראות כמה הכל מתגמד לעומת חיים ומוות... ועוד כולה לחייל בטירונות 02.... אז שוב תודה לכולם (ובאמת קצרה היריעה מלתת את כל השמות...) - אוהב אתכם! אבישי פחות אבל כואב

למעלה