אבי נשר, במאי הלהקה

siv30

New member
../images/Emo13.gif אה טוב לא הבנתי את זה כך

בכל מקרה אני מסכימה שגידי גוב היה מוצלח ובכלל היתה לי תקופה שהייתי פריקית שלו. הוא מאוד משעשע אותי.

גאמי

New member
גם אותי, בכלל הגיל עושה לו רק טוב

ניירוטי וזה רק הופך אותו מצחיק יותר שלא נדבר על הראש שיש לו.

דנטל

New member
הבלוג שלי משקף אותי חלקית

ובמקרה שלי במילא אנשים יומיומיים יודעים עלי הכל. בנוסף, אני חושבת שלקלוט אישיות של מישהו גם תלוי באדם הקולט. כל אחד רגיש למשהו אחר. מלקרוא את התגובות בבלוג שלי אפשר להבין שישנם אנשים שחושבים שאני בחורה שבכל רגע נתון רק מצפה פסוקת רגליים לאיזה גבר, לא משנה איזה. אחרים חושבים שאני הבן אדם שהכי עושה מה שבראש שלו ושם קצוץ על העולם. אחרים-אחרים חושבים שיש לי בעיית אישיות כל כך חמורה (נגיד, ביטחון עצמי בגובה דשא, ערך עצמי נמוך, חרדות, יו ניים איט) שאני חייבת תמיכה של גברים, בעיקר לאגו. אה, יש גם אלה שפשוט לא מאמינים לכלום. אני לא מאשימה אותם, זה בלוג שמראה רק פן אחד שלי, אז ברור שיהיה קשה להבין מה מסתתר מאחורי הכותבת. במקרה של הבלוג הספציפי הזה, אנשי היומיום שלי מכירים אותי הרבה יותר טוב. חוץ מזה, הרבה מהם קוראים את הבלוג במילא ואלה שלא קוראים אותו הם החברים הכי טובים שלי שיודעים על הדברים האלה.

mary lou

New member
חשוב-חשוב-חשוב

היום ראיתי את אבי נשר וחשבתי על ההודעה הזו!!1 טוב, אז אולי זה לא כל כך חשוב... אבל מסכימה איתך באופן כללי

למעלה