אבלוציה - נכון או לא?

misipipi

New member
אכן, השם המלא באמת לא נאמר

מה שכן הוא תיאר את חייו וציין את מסלול לימודיו במקומות השונים שעבר. אולי אפשר דרך האתר ,לבקש פרטים מדוייקים.

Wolverchenus

New member
המידע שסיפקו לא עונה על כלום

אוקיי, ד"ר אברהם לוי מצידי שיהיה גם ד"ר משה כהן. השם הפרטי זה צעד בכיוון הנכון. אבל איפה הוא עשה את התואר השני? איפה הוא עשה את הדוקטורט? באיזה גוף? מה הוא למד בדיוק? יפה לו, אגב, שהוא מייצג אירגון דתי מסיונרי באופן קבוע כי זה בהחלט מוסיף לאמינות שלו.

Wolverchenus

New member
כן אה? השאלות שלי נורא לא אמינות

איך שאלות יכולות להיות לא אמינות? הן שאלות. דביל. ובכ"מ, אני יכול לחשוף את הפרטים האמיתיים על החיים שלי ואני לא מתיימר להחזיק בתואר מהרבנות שבאמצעותו אני מוכיח שאין אלוהים על ידי עיוות המקרא נכון?

misipipi

New member
בעיקר התשובות שלך לא אמינות

בעיקר התשובות שלך לא אמינות, כמו "המידע שסיפקו לא עונה על כלום" או השיפוט המהיר שלך הנטול ביקורתיות מינימלית, כמו "מעניין איך misipipi יגיב לזה אם בכלל"

Wolverchenus

New member
אה, לעקוץ זה לא אמין?

המידע שסיפקו לא עונה באמת על כלום שהוא קריטי! שם וזה שהוא מטעם אירגון מסיונרי? מה עם השאלות על ההכשרה? זה מה שחשוב באמת. מי האיש. ובקשר לביקורתיות, אתה מסתובב לך בפורום עם "תשובה מוכנה לכל דבר" בצורה של הלינק הזה כאשר כל מה שנאמר שם זה שטויות שקליגולה בסבלנות רבה הלך אחריה צעד צעד ופסל. כל מי שמכיר שטחית אפילו את תיאוריית האבולוציה (ולא ממאמרים דתיים) יכל ברגע לעלות על כל השקרים שנאמרים שם. אז כן, איך תגיב לזה? טוב, בהחלט לא אמרת "ארמ, אתה צודק קליגולה, בתכלס עושה רושם שאתה מבין בזה הרבה יותר מה'דוקטור'" שדבריו כאמור לא עשו שום משמעות. ובדי דרך אגב התחמקת מלחזור לינק לינק ולהגיד "טוב, אל תכנסו זה שטויות". אתה מסוגל להסתכל על העובדה שאבולוציונרים אומרים "מה, זו לא האבולוציה מה שהוא מתאר" ולהשתמש בזה בכל זאת בשביל להפריך את האבולוציה. בלי ביקורת - קורבן בעצמך של המיסיון. ומעבר לכל זאת - לספאמרים מגיעות מיתות רבות אז ארמ, תלך.

SilentMike

New member
עזוב, הגיון של בריאתנים.

כל מי שמפקפק בשטויות שלהם וחושף את השקרים וההטעיות הם ממהרים להטיח בו בוץ כאילו הוא הלא אמין.

למעלה