אבל אמא! למה הכנת
ליום ראשון?

הייתה לי היום אסיפת הורים../images/Emo70.gif

קיבלתי במבחן בלשון 97 והממוצע הכלללי שלי זה 92
וכל היום מכרתי עוגות שם והיה ממש כיף ואספנו מלא כסף

אני לא חרשנית../images/Emo3.gif

אני פשוט מקשיבה בשיעור
נכון אני לומדת למבחנים.. אבל יום לפני..

מכתב מאמא בלונדינית לבת שלה../images/Emo6.gif

מכתב של בלונדינית לבת שלה: בתי שלום, אני כותבת לך מספר מילים כדי שתדעי שאני כותבת. אז, אם תקבלי את המכתב הזה, זה יהיה סימן שהוא הגיע אלייך. אם לא תקבלי אותו, תודיעי לי על מנת שאוכל לשלוח לך אותו שוב. אני כותבת לך לאט כי אני יודעת שאת לא קוראת מהר. לאחרונה, אבא שלך קרא מחקר המצביע על כך שרוב התאונות קוראות קילומטרים בודדים מהבית, זאת הסיבה שהחלטנו לעבור דירה. הבית מדהים, יש בו מכונת כביסה אבל אני לא יודעת אם היא פועלת. אתמול שמתי בה כביסה, משכתי בחוט שמעליה וכל הכביסה נעלמה ! אני מחפשת את המדריך למשתמש ! מזג האוויר מאוד נחמד פה, שבוע שעבר ירד גשם רק פעמיים, פעם ראשונה במשך 3 ימים ופעם השנייה 4 ימים. בקשר למעיל שחיפשת, דוד שלך משה אמר לי שאם אני שולחת לך אותו עם הכפתורים זה יעלה הרבה כסף בגלל שהם כבדים, אז תלשתי אותם ושמתי לך אותם באחד הכיסים. אבא שלך מצא עבודה, יש מתחתיו בערך 500 איש. הוא מכסח את הדשא בבית הקברות. אחותך ליאורה שזה עתה התחתנה מצפה לאירוע משמח. אנחנו עדיין לא יודעים את המין על כן לא אוכל לומר לך אם תהיי דוד או דודה. אם יהיה לה בת היא מתכוונת לקרוא לה בשמי. זה מוזר לקרוא לילדה : אמא. אחיך צביקה נקלע לבעיה גדולה. הוא נעל את האוטו עם המפתחות בפנים. הוא נאלץ לחזור הביתה ברגל כדי להביא את הצרור מפתחות השני על מנת לחלץ אותנו מהרכב. אם בהזדמנות את פוגשת את בת דודתך אילנה, תמסרי לה דרישת שלום בשמי. אם את לא רואה אותה אז אל תגידי לה כלום. אמא שלך. נב : הייתי רוצה לשים לך קצת כסף במעטפה אבל כבר סגרתי אותה.
קרדיט לפורום הרישמי של הראל סקעת.

../images/Emo113.gifXDDDDDDDDDDDDD

נב : הייתי רוצה לשים לך קצת כסף במעטפה אבל כבר סגרתי אותה. חחח ענקק

בני השכן ענקקקקקקקקקקקק

לחן:[שמעון השכן]קרן פלס יום שישי בבוקר עצירה, אסיר יושב ברכב משטרה, אולי יתן קפיצה, יוריד את המכנס, ויברח זה לא נראה להם בכלל טפשי, שאין שם כלב כי זה יום שישי, גם אין לו אזיקים, וזה נהיה כבר מצחיק, אז הוא קפץ מהגדר וזה הספיק. בני האנס ברח לפני שלושה ימים, עכשיו העיר מוקפת בשוטרים, שומעים כל בוקר הליקופטר. כבר שלושה ימים כולם את התמונה ראו, החברים בכלא לא ידעו על זה כמעט מוזר, יש חושך בצינוק מספר אחת לפני שלושה ימים, ממש בפתח של המכונית איך לא סגרו לו את הדלת? כבר הרבה שנים הוא חי, צינוק כזה מגעיל הולך ברחובות כפוף, משפיל את המבט מוזר, יש חושך בצינוק מספר אחת אומרים שהוא תכנן הכל בסתר זייף מכתב כדי לצאת מהחדר ועכשיו כשכולם מחפשים ברחובות אצלי נשרף האור במדרגות. אולי.

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gifאני חולה אני חולה!1

למה אני חולה? גאד דאמט. מה זאת השפעת הזאת באמצע החיים?
[יש לי מאומץ וחתימה חדשים. אבל למי אכפת? אני חולה גאד דאמט! במה אתם מתעסקים?XD]

למעלה