אבל למה זה בסדר???

Anna begins cc

New member
אני שמחה שנהנית לקרוא.. :)

(אני גיבורת מקלדת, אני די סגורה בחיים האמיתיים אז הכל יוצא פה..)

מתי זה התחיל? אין לי מושג..זה עניין של העשור האחרון, גיל 18 והלאה, אבל לא יודעת לשים את האצבע בדיוק (כנראה בגלל שאף פעם לא ייחסתי לזה חשיבות מרובה..)
אני מדברת על זה כאילו זה משהו שקורה מדי יום, כאילו במקום לחבק אותי לשלום הם לופתים לי את הציץ- זה ממש לא ככה. זה לא אירוע כזה שכיח, אבל זה קורה מדי פעם..
חשוב לי להבהיר..

לגבי אנשים אחרים- נורא תלוי באיש עצמו שהדבר קורה מולו ויש לי סיפור להמחשה.
יש לי 2 חברים ספציפים שעושים את זה הכי הרבה, נקרא להם א' וב'.
א' נסע לטיול, פגש בחורה זרה (לא אציין את המוצא כי אני מרגישה כבר מספיק חשופה פה) הביא אותה לארץ, והם היו ביחד.. בפעם הראשונה שא' הביא לי איזה קטנה בציץ מולה- ראיתי את הפרצוף שלה. והיא הייתה קצת בהלם..
אמרתי לו בעברית "מאמי, תפסיק עם זה מיד, היא מבועתת".
כמה ימים אחר כך זה קרה שוב (במקרה). היא הסתכלה עליו ועליי במין "מה קורה בין השניים האלה?".. אני נזפתי בו והוא, האדיוט, אומר לה באנגלית "מאמי, זה מפריע לך שאני עושה לה ככה?"
היא ענתה שכן, זה מפריע. כשהוא שאל למה היא ענתה "כי שלה כל כך הרבה יותר גדולים משלי.."

אז תביני, זה לא שהקרבה הפריעה לה, זה שהיא קנאה שאולי הוא עושה לי את זה כי כי הוא לא מסופק מהגודל שיש לה

(בנות, לכי תביני..
)

לעומת זאת, החבר השני, ב', חברה שלו מקבלת את זה באהבה ובצחוק, ואם הוא איתי בטלפון לפעמים היא צועקת " תמסור לה חפינה בציץ גם ממני!"..

לגבי איך זה מתיישב עם האישיות שלי- בעקרון, הקושי שלי הוא עם אינטימיות פיזית. החזקת ידיים, ישיבה צמודה, דיבור קרוב, יד כרוכה על הצוואר, כל אלו דברים שכופים עליי אינטימיות פיזית ואני לצערי, לא טובה בלהתמודד איתה.
מגע אקראי וחברי בציצי זה דבר נטול אינטימיות. אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל תנסי להסתכל על זה מנקודת המבט שלי בתור דבר שקורה כבר עשור ואין לו שום שום משמעות מינית מבחינתי או מבחינתי החברים שלי. זה כמו טפיחה על השכם, או חיבוק לשלום.
מה שכן, אני בתקופה האחרונה מאד נלחמת בקושי הזה שלי, מחבקת אנשים, נוגעת, תופסת ידיים, אני מנסה לעבוד על זה :)

אני מרגישה כמו אחרי שעה על ספת הפסיכולוג..

אולי תספרי לי גם משהו?..

poseidon111

Active member
אני תמיד אמרתי שלחיצת ציצ עדיפה על

לחיצת יד כשאתה פוגש בחורה.
לחיצת יד היא כל כך.....גברית.

Anna begins cc

New member
אני מסכימה.

לחיצת ציץ קצרה ואתם כבר חברים טובים, מה רע?..

וברצינות, אני שונאת ללחוץ ידיים לאנשים שאני פוגשת. זה יוצר ריחוק במקום ליצור קרבה.
או חיבוק, אם מרגישים נוח, או בלי מגע בכלל.

hofit1980

New member

מעניין לקרוא אותך.
אני בהחלט משתפת, אפילו המון בשרשורים שונים....כשהנושא מעניין לי או כשעולה השאלה הנכונה.
קשה לי השיתוף סתם כך, כשאין משהו שמוליך אותו.

לגבי עניין החזה,
אני ממש מקבלת את הדרך בה את מתארת את הדברים ולא רוצה שתרגישי איזשהו שיפוט מצידי.
כשקראתי את התיאור שלך הרגשתי שהתירוץ של החברה של א' לא היה רציני בעיניי,
יש לי תחושה שמטרתו הייתה לפתור את העניין בהומור ולסיים עם המבוכה.

אני מניחה שאני פשוט בחורה קנאית מאוד לעומתך, לא מקבלת התנהגויות כאלו בחברתי,
במיוחד לא כשאלו נוגעות לי.
אם הייתה לבן הזוג ההורס שלי חברה שהייתה טורחת לחפון אותו (לא משנה היכן) זה לא היה עובר בשתיקה.
אני ציינתי בתגובות קודמות שאני כן מבינה את ההתנהגות בסיטואציות מסוימות, כשהן באות לחזק אחווה נשית או גברית ויש להן הקשר הגיוני.

מעניין עכשיו אילו הבדלים נוספים נמצא בחיינו מבחינה זו,
יכולה לומר לך שתרמת לי לא מעט בהבנתי את העניין ובעיבוד של הדברים שקרו והתגובה של הסביבה שלי.

כנראה שאני היא חמורת הסבר

Anna begins cc

New member
זה בסדר,

יצא לי לקרוא אותך בכל מיני פורומים, אין צורך בשיתוף יזום :)

אני בטוחה שנמצא לא מעט הבדלים,
אבל שתינו אוהבות את משחקי הכס, זה כבר משהו, לא?

אני שמחה שיכולתי לעזור לך להבין את הסיטואציה יותר טוב.
(בסוף עזרתי בכל זאת, איזה כיף..
)

תאמיני לי שאת לא חמורת סבר.. כל אחד והגבולות שלו.. אם חברים שלי היו פה עכשיו הם היו מתחילים מסכת קיטורים על הדברים שאני לא מוכנה לעשות ועל הגבולות שלי שהם נאצלים לסבול..
בקיצור, את בסדר

hofit1980

New member

1

מעניין אותי למה זה לא מקובל,
אכפת לך לפרט את הסיבות?

hofit1980

New member
לפי התגובות של החבר'ה

אז כן,
זו אני שמגזימה בדרישות שלי....

למעלה