אבן בכיס המרה

אולי סיפור המקרה הבא יעזור?

היי גיא, ראיתי שחיים חן נתן לך כמה רעיונות, אולי גם סיפור המקרה מאת גלית גליל על טיפול באבני כיס המרה יוכל לעזור? אני יודעת שאולי זה לא בדיוק אותו מקרה, אבל יש שם שילוב בין דיקור וצמחים שאולי יוכל לתת לך רעיון טיפולי נוסף. בהצלחה, יעל

haimhen

New member
הטיפול בצמחי מרפא סיניים לאבנים בכיס מרה

גיא שלום מניסיוני הטיפול בצמחי מרפא סיניים עושה את העבודה. על פי אבחנה תבחר פורמולה בסיסית (למשל - CHAI HU SHU GAN TANG - DAN ZHI XIAO YAO SAN - LONG DAN XIE GAN TANG - WEN DAN TANG) ותוסיף לה - JIN QIAN CAO 30, HAI JIN SHA 15, JI NEI JIN 6 השילוב של הצמחים הללו ממוסס אבנים לא סימפטומטיות. לאחר שהאבנים יגיעו לפחות מ1 סמ ניתן להתחיל להשתמש בצמחים מניעים יותר להוצאת האבן למשל:WEI LING XIAN, DA HUANG, MANG XIAO, GUA LOU אני למדתי על כך לראשונה מספרה המצוין של ג'ן ליטלטון CLINICAL HANDBOOK OF INTERNAL MEDICINE

גיא שלו

New member
תודה

תודה יעל ,אני מכיר את סיפור המקרה הזה ,אכן הוא נתן לי השראה בעבר עם מקרה דומה שטופל בהצלחה.כאן האישיו זה האם "לגעת" או לא לגעת. תודה חיים על המידע החשוב. תודה גם לשאר החברים, הדיונים כאן מציפים "מראות"מעניינות. נשתמע

גיא שלו

New member
תודה גם לך ניר

אהלן מאחר ולגברת המדוברת{שתהיה בריאה}יש קשר עמוק עם הודו זה יכול להתאים,וגם שמעתי על זה בעבר אבל רק בהקשר של בעיות מעיים. אשמח לקבל פרטים על מטפל/ת מנוסה בניקוי זה, עדיף באזור עמקי הצפון. אני קצת מאותגר מחשבים .איך מתנהלים עם כל עניין המסרים האישיים?

סליחה, לא רק מעיים

בעיות רבות ונוספות אותן מניתי במאמר, יכולות להגיע לפתרון באמצעות טיפול זה. אני מבצע את הטיפול הנ"ל באזור המרכז- תל אביב, אך אינני מכיר מישהו שעושה את הטיפול בצפון הארץ. בכל מקרה שיהיה בהצלחה. ניר.

למעלה